Zahradní nábytek - Blog

Kategorie
 
 
 
 
 

Kompaktní pracovní plochy prodávané pod značkami Neolith a Dekton se často prodávají jako prakticky nerozbitné. Díky své vynikající odolnosti vůči teplu, poškrábání a skvrnám jsou nyní používány na zahradní stoly s tou nejrobustnější a dlouhotrvající dostupnou možností. V důsledku toho můžete rozlít červené víno a položit pánev přímo na práci bez obav, že se poškrábe, časem změní barvu nebo dokonce rozbije prkno. Zahradní stoly vyrobené z křemene a žuly mohou za nevhodných okolností prasknout.

Při náhlém položení extrémně horkého předmětu na studený zahradní stůl v chladném prostředí může náhlý teplotní rozdíl vyvolat šok, který by mohl desku stolu zlomit. Strukturální stabilita kamenné desky bude ohrožena trhlinou, která nemusí být viditelná na hlavním povrchu, neboť se často vyskytuje v materiálu. Jednoho dne se prasklina může náhle přesunout na hlavní povrch a rozdělit pracovní desku na polovinu. Jelikož požadavky a touhy lidí po odolných zahradních stolech neustále rostou, právě takové odolné vlastnosti jsou hlavní vlastností prodeje stolů s deskou Dekton a Neolith.

 

Otázka týkající se odolnosti ratanového nábytku vůči různým povětrnostním podmínkám a vlivům vody je jednou z nejčastějších otázek, které od našich zákazníků dostáváme. A opravdu, tento zájem je více než opodstatněný. Vzhledem k tomu, že nákup ratanového nábytku není jen otázkou estetiky, ale také investice do pohodlí a funkčnosti venkovních prostor, je přirozené, že potenciální kupující chtějí mít jistotu, že jejich nový nábytek vydrží co nejdéle v co nejlepším stavu.

 

Při výběru zahradního nábytku bychom měli přistupovat se stejnou vážností a péčí, jako když vybíráme nové kusy nábytku do našich obývacích pokojů či ložnic. Tento proces si zaslouží nejen náležitý čas, ale také důkladnou úvahu. Je důležité si uvědomit, že zahradní nábytek není jen obyčejným doplňkem naší zahrady, ale stává se nedílnou součástí našich životů, kde trávíme čas s rodinou a přáteli, relaxujeme nebo si jednoduše užíváme krásy přírody.

Zahradní nábytek čelí mnoha výzvám, které jsou mu kladeny především vnějším prostředím. Slunce, déšť, vítr a dokonce i sníh – to vše jsou faktory, které mohou výrazně ovlivnit jeho trvanlivost a vzhled. Z tohoto důvodu je výběr kvalitních kousků do naší zahrady o to důležitější. Kvalitní zahradní nábytek dokáže těmto podmínkám odolávat a zachovat si svou krásu i funkčnost po dlouhá léta.

 

V současném světě, který se neustále vyvíjí a mění, se pozornost stále více soustřeďuje na otázky udržitelnosti a ekologické odpovědnosti. Tato témata se stávají nedílnou součástí našich životů, ovlivňují každodenní rozhodnutí, od toho, co jíme, až po to, jak cestujeme. V tomto kontextu si také výběr luxusního zahradního nábytku zasluhuje zvýšenou pozornost. Není to jen otázka estetiky nebo pohodlí, ale také otázka ekologické stopy, kterou zanecháváme za sebou.

 

Teakový zahradní nábytek představuje skutečnou perlu mezi možnostmi, které můžete zvolit pro svoji zahradu či terasu. Tento druh nábytku je znám svou výjimečnou odolností vůči různým povětrnostním podmínkám, což z něj činí ideální volbu pro každého, kdo hledá dlouhodobou investici do zahradního vybavení.

 

V dnešní době si mnoho lidí touží vytvořit nový venkovní obytný prostor. Tento prostor může sloužit k odpočinku, společnému posezení s přáteli nebo jednoduše jako místo pro trávení příjemných chvil na čerstvém vzduchu. Ať už se jedná o zahradu, terasu nebo jinou část venkovního prostoru, důležitým aspektem je výběr správného přístřešku, který ochrání před sluncem a zároveň dodá celému prostoru estetický rozměr.

 

Výběr správné základny pro slunečník je téma, na které se nás naši klienti na drstudio.cz často ptají. Při výběru je důležité zvážit několik klíčových aspektů. Především je důležité nešetřit na kvalitě. Nikdy jsme neslyšeli stížnost na to, že by něčí zahradní slunečník byl příliš stabilní a v perfektním stavu!

 

Když se podíváme na proutěný nábytek, můžeme hned vidět, že jeho vzhled a struktura vyzařují určitou lehkost. Není to ovšem jen o estetice, tato lehkost má i velmi praktický rozměr. Lehký nábytek je snadno přesouvatelný, což je skvělou vlastností pro každého, kdo rád mění uspořádání svého domova či zahrady. Díky tomu, že proutí je tak flexibilní, můžete nábytek pohodlně přenášet z místa na místo bez větší námahy.

 

Když přichází čas přemýšlet o tom, jak bychom mohli přeměnit naše vnější prostory na malé oázy klidu a relaxace, často se obracíme na estetickou stránku věci. Chceme, aby náš exteriér působil harmonicky, ať už máme rádi více tradiční linie a materiály, nebo srdce bije pro moderní a minimalistické designové prvky. Vytváření klasického vzhledu vyžaduje cit pro detail a lásku k času ověřeným formám. Můžeme se inspirovat například romantickými anglickými zahradami nebo rustikálními středomořskými terasami, kde vévodí přírodní materiály jako dřevo či kámen.

 

V dnešní době se čím dál více lidí rozhoduje pro rekonstrukci svých domů, aby dosáhli vyššího komfortu a úspor energie.

 

Vítejte v úchvatném světě, kde slunce hraje hlavní roli ve vašem životě! Představte si tu idylu: teplé sluneční paprsky se proplétají s něžným vánkem ve vaší zahradní oáze, zatímco vy odpočíváte v příjemném chládku stínu. Zní to jako kousek nebe na zemi, že? S elektrickými pergolami můžete tento sen přeměnit na realitu a to přímo v pohodlí vašeho exteriéru. Starosti s ručním nastavováním těžkých markýz či nekonečným přesouváním slunečníků jsou již minulostí. Motorizované pergoly přinášejí novou dimenzi komfortu a elegance v oblasti exteriérového stínění. S pouhým stisknutím tlačítka můžete bez námahy regulovat přítok slunečních paprsků a vytvořit tak prostor, který je dokonale přizpůsoben vašim potřebám.

 

Vítejte v království venkovní pohody a elegance! Sníte o proměně vaší zahrady v dechberoucí útočiště? Pak by extra robustní hliníková pergola mohla být tou správnou volbou pro vás. Tyto multifunkční stavby nejenže poskytují příjemný stín a ochranu proti capricím počasí, ale zároveň vašemu venkovnímu prostoru propůjčují nádech sofistikovanosti.

Ať už chystáte veselé letní barbecue nebo si jednoduše přejete vychutnat si momenty klidu uprostřed přírody, hliníková pergola se stane dokonalým rozšířením vašeho domova a zpříjemní každou chvíli strávenou venku. Podívejme se blíže na to, proč je investice do této odolné a atraktivní konstrukce inteligentním rozhodnutím pro každého, kdo hledá to pravé zpestření svého venkovního prostředí.

 

Vítejte ve vzrušujícím světě hliníkových pergol, kde se designové inovace harmonicky snoubí s praktičností jako nikdy předtím. Tyto architektonické skvosty přinášejí revoluční přístup k designu exteriéru, nabízejí elegantní a moderní estetiku, flexibilní možnosti přizpůsobení a multifunkční využití pro domácí i komerční prostory. Ať už toužíte po relaxačním zákoutí na zahradě, nebo chcete vytvořit stylové venkovní posezení, naše žaluziové pergoly zvýrazní krásu vašeho prostředí a posunou ho na vyšší úroveň. Pohodlně se usaďte a nechte se unášet kouzlem, když se v našem světě hliníkových pergol setká estetická dokonalost s praktickou funkčností. Těšíme se na společné objevování tohoto jedinečného spojení designu a pohodlí!

 

I když se teploty začínají přepadávat, nemusí to být důvod k ukončení vnějších radovánek. Společné chvíle strávené s přáteli a rodinou jsou nejvzácnější a je třeba je užívat po celý rok. S kousek předvídavosti a přípravy můžete iv chladnějších měsících bez problémů pořádat útulná setkání ve vaší zahradě. Nechte se inspirovat nápady na zahřátí a vytvoření příjemné atmosféry, aby vaše společná posezení byla stejně příjemná jako ta letní.

 

Chtěli byste si užít kvalitnější život v exteriéru a prodloužit teplý podzim? Chcete, aby vaše zahrada byla rozšířením vašeho domova s dodatečným prostorem pro volný čas a socializaci? Nejste sami. V nedávné době se mnoho lidí rozhodlo zmenšit velikost svého trávníku, aby vytvořily prostor pro další zahradní prvky, jako jsou pergoly!

 

V minulosti, kdy jsme chtěli zastřešit naše venkovní obytné prostory, jako jsou terasy nebo altány, jsme čelili náročné a nákladné stavební práci. Bylo to období, kdy jsme potřebovali celý tým odborníků, aby připravili plány, získali stavební povolení a poté strávili dlouhé hodiny, dokonce i dny, na stavbě zastřešení našich snů. Tyto časy jsou však naštěstí minulostí.

 

Výstavba pergoly na terase může významně přispět ke zlepšení vašeho venkovního prostoru. Pergola je nejen estetickým přínosem, který dodá vašemu exteriéru šmrnc, ale plní také praktickou funkci. Ta spočívá v tom, že vytváří stinné místo, kde můžete za slunečných dnů sedět a odpočívat. Právě tato kombinace praktičnosti a estetiky činí pergolu tak atraktivní a žádoucí.

 

Vstupte do světa zahradní architektury s námi, kde se funkčnost potýká s estetikou a kde se nejlepší roční období v roce odehrávají na pozadí zeleně. Vše, co potřebujete vědět před instalací pergoly, se skrývá v následujících řádcích.

 

Pravděpodobně jste viděli obrázky krásných pergol a inspirovali vás, abyste si jednu nainstalovali ve své vlastní zahradě. Pergoly jsou skvělým doplňkem venkovního prostoru, ale musíte si vybrat správné místo, abyste optimalizovali svoji zahradu nebo terasu a získali největší vizuální vliv. Na výběr je několik možností podle toho, co si přejete z nové pergoly dostat.

 

Zahradní slunečník je dokonalým doplňkem zahradního nábytku, neboť poskytuje řadu výhod, jako je ochrana vás, vaší rodiny a vašich hostů před škodlivými UV paprsky. Vytváří chladnou, stinnou oblast v horkém letním dni a je také známo, že vás čas od času udrží v suchu, zvláště když zažíváme naše velké britské lijáky!

Na trhu je k dispozici mnoho typů zahradních slunečníků a vědět, který z nich si koupit pro vaši zahradu, může být složité. Tento rychlý a jednoduchý průvodce slunečníky vám však pomůže učinit informované rozhodnutí o koupi.

 

Před koupí pergoly zvažte prostor na vašem dvoře, architektonický styl vašeho domova a zamýšlené využití pergoly. Můžete si postavit vlastní pergolu, koupit si stavebnici pro kutily nebo si najmout někoho, kdo vám postaví pergolu na míru. Dnešní pergoly jsou dostupné v široké škále materiálů, barev a stylů.

 

Bioklimatická pergola může zastřešit zahradu nebo terasu a užívat si tento konkrétní venkovní prostor po celý rok, v zimě i v létě. Je ideálním řešením pro obytné budovy a komerční aktivity, jako jsou bary a restaurace.

 

Pergoly jsou ideální k tomu, aby poskytly stín ve vašem venkovním prostoru a dodaly vaší zahradě nádech stylu. Mohou být dokonce použity jako prostor pro párty a venkovní akce. V tomto článku vám prozradíme 10 důvodů, proč byste si měli na zahradu nainstalovat bioklimatickou pergolu.

 

"Jaký je nejlepší venkovní nábytek do každého počasí?" je otázka, kterou si klade mnoho našich zákazníků při prohlížení exteriérového nábytku v našem showroomu.

 

Bude rok 2023 rokem, kdy se pustíte do zlepšování své zahrady? I když máme tendenci soustředit se na renovaci interiérů našich domovů, strávit nějakou dobu tím, co je venku, se může rychle vyplatit. Dokonce i malé doplňky mohou mít velký vliv na požitek z vašeho prostoru. A co víc, vylepšení zahrady mohou přidat vážnou hodnotu. Výzkumy ukazují, že dobře prezentovaná a zařízená zahrada může zvýšit prodejní ceny domů až o 20%. Naplánujte si svá vylepšení již nyní a budete připraveni co nejlépe využít teplejší počasí, jakmile přijde.

 

Se začátkem jara se v obchodech objevují odolné zahradní slunečníky. Koupě modelu, který poskytuje vysokou ochranu před škodlivým UV zářením, by měla být prioritou pro každého, kdo v létě tráví čas na zahradě. Jaká řešení pro letošní sezónu navrhuje nizozemská značka Platinum? Zkontrolujte!

 

Terasový přístřešek je důležitým prvkem, který zvyšuje funkčnost zahrady. Když se z nebe nebo nad zahradou, kde se má konat pečlivě připravená zahradní párty, valí vedro, shromažďují se tmavá oblaka ohlašující déšť, je to právě střecha, která vám umožní zkrotit počasí. Jaké modely budou vypadat obzvláště dobře v moderní zahradě? Prohlédněte si naše nabídky a najděte vybavení, díky kterému bude dvorová zóna zvát k odpočinku bez ohledu na počasí.

 

Zastřešení terasy 3x4 m vyřeší problémy spojené s nepohodou během horkých dní. Moderní zastřešení navržené designéry spoluvytvářejícími značku SUNS je moderní, plně funkční alternativou dřevěných pergol, markýz a slunečníků. Poznejte pergolu Rota blíže a objevte zbrusu nové možnosti!

 

Pevný, velký zahradní altán nesmí chybět v zahradě každého outdoorového nadšence. Moderní konstrukce navrhované výrobci špičkových vnějších zařízení se liší od kdysi populárních dřevěných konstrukcí. Jaká řešení navrhují výrobci? Který altán dokonale zapadne do výzdoby vaší zahrady? Podívejte se na naše návrhy a změňte svou zahradu na jaře!

 

Přírodní materiály ratan a bambus si získávají stále více příznivců i v zemích, kde se přirozeně nevyskytují. Jsou pro nás symbolem návratu k přírodě a alespoň částečně kompenzují řadu umělých a technických prvků, na které jsme si zvykli a které nám usnadňují, zpříjemňují a zjednodušují náš běžný život. Bambus se využívá v interiéru, ale mnohostranné využití má také v zahradách, na terasách nebo balkonech. Nejčastěji používáme běžné bambusové kmeny a hole a jejich spojováním vznikají opory na květiny a popínavé rostliny. Oblíbené a trvanlivé jsou bambusové ploty a rohože.

 

Kovové zastřešení terasy 6x3 m je skvělou alternativou k altánkům, dřevěným pergolám a slunečníkům. Celoroční nastavitelné přístřešky instalované před domem zvýší funkčnost oddechové zóny.

 

Terasová pergola 3x3 m z řady ROTA je výbornou alternativou ke standardním slunečníkům, markýzám, altánkům a dřevěným krytinám.

 

Velká terasová pergola 6x3 m zvýší funkčnost oddechové zóny na dvoře. S potěšením vám představujeme Rota - altán vyrobený celý z kovu, propracovaný do detailů. Proč se vyplatí postavit stavby SUNS do zahrady? Podívejte se na náš blog!

 

Proč by měla být v moderní zahradě nalezena pevná pergola? Zahradní altán dotváří celou úpravu a zvyšuje komfort rekreace v přírodě. Model s nastavitelnou střechou chrání před horkem proudící z oblohy a srážkami.

 

Jste připraveni posunout svůj vnější obytný prostor na vyšší úroveň? Je čas pozvednout váš venkovní prostor špičkovým moderním venkovním nábytkem. Rozlučte se s nudnými terasovými soupravami a přivítejte luxusní venkovní zařízení, díky kterému vaši sousedé zezelení závistí.

 

Proutěný a ratanový nábytek byl vždy oblíbenou volbou pro venkovní nábytek – ať už plánujete vytvořit klasický venkovní prostor nebo moderní. Ale předtím, než začneme mluvit o výhodách a nevýhodách proutěného nábytku na terasy, je důležité pochopit, co znamená pojem ratan.

 

Slunečník nebo pergola... to je otázka! Ať už chcete zastřešit balkon, terasu nebo zahradní jídelní kout, někdy je obtížné rozhodnout se, která konstrukce bude nejlépe vyhovovat vašemu prostoru. Naštěstí jsme zvážili hlavní faktory, které vám pomohou rozhodnout se. Postupujte podle našeho průvodce a za chvíli budete lenošit ve stínu!

 

Tento článek má pomoci těm, kteří hledají specifickou velikost a tvar pro svůj zahradní nebo terasový slunečník. Když si změříte prostor, který potřebujete zastínit ve vaší zahradě, my vám pomůže vybrat ten správný deštník pro vaši terasu, abyste se nemuseli cítit zavaleni všemi možnostmi. Tento seznam byl vytvořen, protožemáme bohaté zkušenosti s prodejem slunečníků.

 

Rozprostření slunečníku je téměř takový slavnostní úkol jako vyvěšení vlajky. Možná ještě slavnostnější, protože: nám začíná pěkné počasí! A přestože relaxovat na slunci je úžasné, pohodlné stinné místo s rostoucími teplotami a ostřejším sluncem určitě není zbytečným luxusem. Se slunečníkem si takové stinné místo vytvoříte doslova během chvilky.

 

Léto se blíží. Život se stále více odehrává pod širým nebem, přičemž naše balkony, zahrady a terasy hrají stále důležitější úkoly – zejména pro ty z nás, kteří žijeme ve městech.

 

Jaro je opět v před námi a to znamená, že všichni opět čekáme na slunce. Zahradní nábytek lze opět vyčistit az podkroví vyjmout zahradní polštáře. Takhle to vypadá opět, nebo jste připraveni na malou změnu? A co jiné zahradní polštáře? Toto může znamenat celý rozdíl.

 

Eukalyptové dřevo je druh tvrdého dřeva pocházející z Austrálie, ale v současnosti se pěstuje po celém světě. Dřevo eukalyptu je velmi vhodné pro výrobu zahradního nábytku, rychle roste, a proto je levnější než teak.

 

V průběhu let byl teak uznáván jako velmi dobrá náhrada známých tvrdých dřevin, jako je mahagon a pod. Již v 17. století se nizozemští obchodníci z Holandské východoindické společnosti (VOC) začali angažovat na plantážích teakového dřeva.

 

Máte-li zahradní altán nebo pergolu, jsme si jisti, že se z nich chcete těšit co nejdéle. Altánky a pergoly z naší dílny jsou mimořádně kvalitní a odolné. To ovšem neznamená, že se o ně vůbec netřeba starat. V zimě může způsobit problémy vysoká sněhová pokrývka.

 

Zahradní nábytek vyrobený z lana, stálý a je ideány trend pro vaši zahradu! To vše zní hezky, ale co je zahradní nábytek vyrobený z lana? Jak už název napovídá, tento zahradní nábytek je vyroben z lana. Myslíme určitě, lano? Ale jaké lano se používá? Toto lano bylo speciálně vyvinuto pro venkovní použití a také, přináší léta potěšení! Není proto překvapující, že tento trend bude pokračovat iv roce 2023. Tento zahradní nábytek se snadno udržuje, má nadčasový vzhled a především se v něm skvěle sedí i bez polštáře!

 

V posledních letech jsme zaznamenali rostoucí trend v používání recyklovaného teakového dřeva. Má jiný vzhled než nové plantážní dřevo. Například s recyklovaným teakem uvidíte mnohem více charakteru a struktury a má takzvaný „živý vzhled“. V tomto blogu se dočtete odkud pochází a jak se zpracovává. A jaké má využití z dlouhodobého hlediska!

 

Škandinávska záhrada je minimalistická, pokojná, prirodzená a útulná...oáza pokoja, kde sú detaily zamerané  na prírodné materiály a farby majú neutrálnu farebnú paletu. 

 

Lenošení ve vlastní zahradě se stalo relaxem. Hromadně slavíme svátky ve vlastní zahradě a zjišťujeme, jak je naše země ve skutečnosti krásná. Více času trávimedoma a staráme se o dům a zahradu, péče o naše okolí se stalo naším hobby.

 

Zahradní osvětlení venku v zahradě je téměř stejně důležité jako správná zahradní jídelní sada. Ano vážně! Přes den určují atmosféru v zahradě rostliny a zahradní nábytek, ale večer odvede veškerou práci osvětlení, které vám přivodí správnou náladu. Chcete vědět, proč je náladové osvětlení venku v zahradě tak důležité? Uvedli jsme pro vás několik důvodů.

 

Přírodní materiály jsou trendem při zařizování interiérů. Symbolizují určitý návrat k přírodě v této přetechnizované době. Jejich využití současně zohledňuje ekologický aspekt, na který bychom měli brát ohled v co možná největší míře.

 

Súčasné pergoly - Tradičné dizajny majú formu základného dreveného altánku tvoreného horizontálnymi mrežami podoprenými na stĺpoch alebo stĺpikoch, ktoré fungujú ako rám pre popínavé rastliny. Dnešné moderné pergoly sa však výrazne zlepšili, a to z hľadiska dizajnu aj funkčnosti. Teraz sú k dispozícii v hliníkovom prevedení odolnom voči poveternostným vplyvom s pridanými funkciami, ako sú automatické zaťahovacie strechy a výsuvné rolety, ktoré premenia váš vonkajší priestor na celoročne využiteľný obytný priestor na oddych, stolovanie a zábavu. V bamboo.sk sú našou špecialitou prémiové pergoly a vonkajšie zostavy, preto sme zostavili nášho sprievodcu, ktorý vám pomôže urobiť to najlepšie rozhodnutie o kúpe pre váš dom a záhradu.

 

Když je čas nazbyt, ale stále chcete, aby váš venkovní prostor vypadal skvěle, materiály a techniky výsadby mohou mít obrovský vliv. Spojili jsme se s našimi přáteli a oceněnými designéry, abychom vám každý víkend nabídli několik jednoduchých rad k vytvoření svatyně venku, aniž byste museli sahat po zahradnických nůžkách. Spousta inspirací naleznete na našich sociálních sítích

 

Na pomoc při změně ročních období je několik klíčových věcí, které byste měli udělat, abyste připravili svou zahradu pro zimní sezónu, což vám umožní využít prostor co nejlépe i během chladnějších měsíců.

 

Víme, že jsme zaujatí, ale milujeme dobré ohniště. Jsou nádherným, krásným, hřejivým doplňkem každé zahrady nebo venkovního prostoru. Jsou ideálním místem pro setkání s přáteli a rodinou, abyste si užili dlouhé letní a podzimní večery. Výběr správného topeniště však může být poněkud složitý. Možností je mnoho, ale možná se neumíte rozhodnout, zda zvolit plynové ohniště nebo ohniště na dřevo? Abychom vám pomohli učinit toto rozhodnutí, sestavili jsme našeho definitivního průvodce výběrem toho správného ohniště pro vás.

 

Váš terasový nábytek zde byl pro vás během teplých měsíců a usnadnil vám radost z nádherné přírody během celého léta. Teď, když nás čeká chladné počasí, nezanedbávejte svoji soupravu na terasu! I když nábytek už nepoužíváte k vyhřívání se na slunci, měli byste mu věnovat pozornost před příchodem zimy.

 

Moderní gril je mimořádně užitečným prvkem do sbírky každého nadšence aktivního odpočinku na čerstvém vzduchu. Dovedete si představit lepší způsob, jak strávit teplé sobotní odpoledne, než párty s přáteli pod širým nebem? Lahodná, aromatická jídla podávaná přímo z rozpáleného grilu dodají lesk každému svátečnímu setkání. Při přípravě na start letošní sezóny se vyplatí poznat nabídku moderního vybavení, které ve vás probudí kulinářského mistra. Co si pro nás výrobci prvotřídních grilů připravili? Zkontrolujte!

 

Bílá kovová pergola osazená ve vaší zahradě je oblíbenou alternativou ke klasickým, dřevěným altánkům, skládacím altánkům nebo výsuvným markýzám. Pevné, moderní konstrukce jsou navrženy tak, aby zvýšily funkčnost venkovní rekreační oblasti a zároveň ji jemně zdobily. Jaká řešení v tomto směru nabízí značka Zumm – výrobce prvotřídního outdoorového vybavení? Zkontrolujte!

 

Zahradní set pro 8 osob by měl nalézt na zahradě každý, kdo oceňuje čas strávený ve společnosti svých blízkých. Líná atmosféra prázdninové soboty, slunce jemně opalující ramena, terasa obklopená pestrými barvami květin, pohodlný nábytek a společnost rodinných příslušníků a přátel... Dovedete si představit krásnější podmínky pro relax? Myslíc na všechny lidi, kteří hledají pohodlné, stylové a solidní vybavení, připravili jsme pro vás seznam nejzajímavějších sestav pro osm osob, které budou perfektně fungovat na velké terase. Podívejte se na naše návrhy a najděte nábytek, který vám umožní naplno si užít léto!

 

Moderní 300 cm zahradní slunečník je nepostradatelným prvkem každé domácí oddechové zóny. Pevný, velký deštník se širokou stříškou poskytne vám a členům vaší domácnosti pohodlí a bezpečnost v horkých dnech a ochrání vás před mrholením. Jaký deštník účinně ochrání lidi na terase před měnícím se počasím a zároveň ozdobí aranžmá? Podívejte se na naše návrhy!

 

Zahradny slnecnikPevný zahradní slunečník o průměru 350 cm se bude hodit na velkou terasu nebo do otevřeného prostoru za domem. Moderní modely od uznávaných holandských výrobců zvyšují komfort oddechu na terase během horkých dnů, jsou bariérou pro dešťové srážky, chrání před škodlivými účinky UV záření a zároveň tvoří aranžmá zahrady.

 

Uvažujete o koupi nového venkovního slunečníku? Chcete se ujistit, že je spolehlivý, odolný a poskytuje dokonalý stín pro váš prostor? Pokračujte ve čtení a dozvíte se 9 nejlepších věcí, které byste měli hledat v kvalitním deštníku.

 

Dřevo je již tisíciletí oblíbenou surovinou pro výrobu nábytku. Má přirozenou krásu, obecně se s ním snadno pracuje a poskytuje pevný rám pro stoly, židle, lavice a jiné zařízení. Ne všechny dřeviny jsou si však rovny, pokud jde o vnější použití.

 

S dlouho očekávaným létem na obzoru jsou sny o slunečních grilovačkách, večerních koktejlech na zahradě a schoulení se s knihou pod oblohou při západu slunce na dosah, aby se staly skutečností. Jedním z nejlepších způsobů, jak se připravit na sezónu, je vytvořit si svůj vlastní zahradní ráj výběrem luxusního zahradního nábytku a doplňků, se kterými si tyto letní radovánky užijete.

 

Nábytek, který využíváme v zahradě, na terase nebo balkoně je vystaven nástrahám počasí a znečištění z okolního prostředí. UV záření, déšť a prach jsou všudypřítomné a nezapomínej-me ani na naše aktivity. Každý požívá opalovací krém, nevyhneme se rozlitému vínu ani nečistotám, které vznikají při stolování. Poradíme vám, co je třeba udělat, aby váš nábytek vydržel co nejdéle v perfektním stavu.

 

Každý venkovní prostor je jedinečný a víc než jen rozšíření domova. Je nedílnou a nezbytnou součástí domu.

 

V náročných časech může být zahradnictví silným terapeutickým nástrojem

 

Ukázalo se, že trávení více času venku prospívá lidem, kteří mohou trpět onemocněním včetně obezity, úzkosti, poruchy pozornosti, stresu a dalších.

 

Léto je dokonalou definicí trávení příjemných chvil venku.

 

Znáte ten pocit, když musíte odejít od posezení na terase kvůli večernímu ochlazení? Jste z těch, kteří se už na jaře neumí dočkat, kdy se bude sedět na čerstvém vzduchu? Těžko se Vám na podzim loučí s teplými letními večery? Máme zde pro vás elegantní řešení pro vaši terasu

 

Nápady na patio bytu - moderní patio bytu s bílou nebo kovovou vnější pohovkou s teakovými prvky a křesly, výhled na moře, světle šedá dlažba, skleněné panely.

 

Stylový kovový zahradní set je hitem přicházejícího léta. Nepohodlné, dřevěné nebo nekvalitní plastové lavice a židle jsou minulostí. Je nejvyšší čas postarat se o své pohodlí a zařídit domácí zónu v souladu s nejnovějšími trendy. Poznejte kolekci kovových rohů značky Zumm and Suns a najděte vybavení, které vám zpříjemní toto léto!

 

Máte velký vnější deštník? Pokud ne, možná nevíte, o co přicházíte. Zde je deset výhod velkých vnějších deštníků. Některé z nich vás možná překvapí.

 

Hledáte ten nejlepší venkovní nábytek? Zdaleka nejste sami – tato kategorie zaznamenala za poslední dva roky výrazný nárůst objemu vyhledávání, protože pandemie způsobila opětovný zájem o osvěžení našich dvorů, teras, balkonů a trávníků.

 

Hlinikova pergola SUNS AlvaroČasy, kdy stavba zahradního altánku byla komplikovaná a zdlouhavá stavba, jsou za námi! 

 

Léto se nezadržitelně blíží a teď je ten správný čas vybavit váš vnější prostor.

 

Zasloužíte si víkend na venkově, abyste vypadli z města a hektického tempa každodenního života, jen abyste byli s vámi a se svými přáteli.

 

Ve filmu Před půlnocí je scéna s venkovním stolováním – pokud jste ji viděli, znáte ji. Je nádherný letní večer.

 

Práca z domu sa najmä v poslednom období stala súčasťou pracovných životov väčšiny z nás. No samotný nápad pracovať z domu tu bol aj pred covidovým obdobím. Využívajú ho predovšetkým živnostníci, pre ktorých má niekoľko významných výhod. O nich, ale aj o tom, ako si zriadiť domáce pracovisko čo najlepšie, si teraz povieme.

 

Při hledání toho nejlepšího místa pro zahradní nábytek často rozhoduje hned několik faktorů. Především v létě vás jistě bude zajímat, kde se nejlépe ukryjete před ostrým odpoledním sluncem. Neméně důležité je pak i soukromí nebo ochrana před jarními přeháňkami. Jak tedy vybrat správné místo a co udělat pro to, abyste se při posezení cítili vždy příjemně?

 

Bílý slunečník na terasu by měl být přítomen v každé módní zahradě zdobené fantazií. Moderní modely se světlými mísami jsou nejen funkčním vybavením, ale také vkusnou ozdobou prostoru.

 

Časy, kdy byla stavba terasového překrytí komplikovaným a zdlouhavým stavebním projektem, jsou pryč! SUNS dodává vysoce kvalitní a připravené řešení pro vaši terasu. Dokončeno za jeden den, roky potěšení.

 

Na závěsy v obývacím pokoji máme různé nároky – někdo shání funkční zatemňovací, jiný je využije jen jako doplněk do místnosti. Barvy, materiál i jejich délka mohou výrazně pozměnit vzhled místnosti. Jaké tedy vybrat do obývacího pokoje, kde trávíme výraznou část dne?

 

Podkrovní místnosti se v posledních letech těší velké oblibě. Mají nezaměnitelný styl, působí romanticky a pokud je správně zařídíte, mohou být i velmi praktické. Klíčové je zvolení vhodné barvy, správné rozmístění nábytku a nezapomeňte na interiérové osvětlení.

 

Terasový nábytek portofinoKdyž svítí slunce a máte prostor venku, je jen málo věcí lepších než trávit dlouhé, líné dny venku, nasávat teplo a stolovat pod širým nebem.

 

Bioklimatická hliníková pergola Zimní zahradu tvoří zasklená konstrukce přičleněná k budově, zasklený balkon či terasa. Vaším oblíbeným místem nemusí být jen v létě. Plnohodnotně ji můžete užívat po celý rok. V kontaktu s přírodou zůstanete každý den, i když venku vládne mráz. V zimní zahradě vám vůbec nebude překážet. Prozradíme vám, jak zimní zahradu využít a jak si ji zařídit, abyste z ní těšili každý den stejně.

 

Nejlepší část roku konečně přišla. Setkání s přáteli a rodinou, odpoledne u bazénu a večery venku. Přineste do svého domova aktuální informace o největších trendech roku a vytvořte si letní ráj svých snů.

 

 

Věříme, že život se zlepší, když trávíme čas s blízkými. Proto je cílem našich návrhů vytvořit teplý, prostorný kokon a pocit sounáležitosti se světem. Vydejte se ven a vyjádřete se s hlubokým sezením na kolekci zahradních sedacích souprav značky SUNS.  

 

Zahradní set NardoMáte terasu nebo zahradu s dostatkem místa pro pohovku? Gratuluji! Čtěte dál a objevte zahradní pohovky, které toto léto určitě potřebujete.

 

Působivá a pohodlná terasa ve skandinávském stylu je prostorem vedoucím k odpočinku a uklidňující relaxaci. Modernost se mísí s přirozeností a minimalismus a tlumené barvy s nespoutanou, živou přírodou... Jak zařídit útulnou terasu, za kterou by se nemusel stydět žádný obyvatel chladného Severu? Podívejte se na naše rady!

 

Skandinávský interiérový design může na první pohled působit sofistikovaně a minimalisticky, ale co se skrývá pod tímto přísně střeženým skandinávským tajemstvím? Nebojte se, pomoc je na dosah!

 
Určitě jste si všimli, že léta v Evropě jsou rok od roku teplejší. Stačí si odpoledne lehnout na lehátko na terase a rychle se přesvědčíte, že běžné zahradní slunečníky nás nestačí chránit před slunečními paprsky a vysokými teplotami. Výrobci kvalitního zahradního nábytku se snaží vyjít vstříc milovníkům lenošení na čerstvém vzduchu, a do své nabídky stále častěji zařazují moderní přístřešky v podobě pergol se skládací střechou. Jaké jsou výhody zahradních pergol s nastavitelnou střechou? Zjistěte to!
 
Když nás počasí nehýčká a vy nechcete natrvalo ukončit zahradní sezónu, přijde vhod plynový terasový ohřívač! Moderní zařízení, které generuje teplo, vám umožní využívat vaší zahradu mnohem déle než jen pár nejteplejších měsíců. Jak ohřívače fungují? Je jejich používání bezpečné? Který model je nejlepší pro vaši zahradu? Odpovědi na všechny tyto otázky naleznete v našem článku!
 
Napadlo vás někdy, jak důležité je zahradní osvětlení při utváření charakteru vašeho venkovního prostoru? Inspirace prezentované na našich stránkách ukazují, jak moc lze na zahradě změnit správně vybraná a pečlivě rozmístěná svítidla. Na co nezapomenout při kompletaci zahradních svítidel? Jaké produkty vám pomohou dosáhnout požadovaného efektu? 
 

Přemýšleli jste o tom, jak důležité je grilování ve vaší zahradě ve vašem každodenním životě? Aranžmá, jejichž součástí je i moderní plocha pro přípravu jídel, poskytují vynikající podmínky pro trávení drahocenného času s vašimi nejbližšími. Abyste si naplno užili léto a společnost rodinných příslušníků a přátel, vyplatí se obohatit terasu o moderní vybavení. Jaké parametry by měla mít kvalitní výbava na grilování? Který model nejlépe splní vaše očekávání? Podívejte se na naše návrhy!

 

Skvelá príležitosť ako vyjadriť vďaku rodičovi za dlhoročnú starostlivosť pri príležitosti životného jubilea môže byť ratanové hojdacie kreslo. Je to darček po ktorom túžia mnohí aj celý život a odkladajú jeho nákup z jedného jubilea na druhé. Ak sa bojíte, že prekročíte rodinný rozpočet tak zbystrite pozornosť.

 

Důležitou součástí téměř každého balkonového zařízení je balkónový stolek. Malý stůl v kombinaci se židlemi či křesly, květináče s oblíbenými květinami zavěšené na zábradlí a romantické osvětlení změní i menší balkon na atraktivní a funkční prostor. Pečlivě zařízený a upravený balkon se může stát vynikající náhradou skutečné zahrady, kde můžete odpočívat a užívat si krásné počasí. Jaké stoly a židle se nejlépe hodí na váš balkon? Na co se vyplatí myslet při jeho zařizování? Zjistěte to!

 

Romantické osvětlení: bílá lucerna

 

Obývací pokoj se na léto oficiálně přestěhoval ven. Ale dříve, než si začnete ohrnovat rukávy, mějte svou oblíbenou pohovku tam, kde je.

Naštěstí zahradní nábytek odolný vůči povětrnostním vlivům se změnil a poskytuje krásnou estetiku, která je promyšleně navržena tak, aby vydržela ve vysokých teplotách.

Vytvořte si vlastní vnější oázu a terasu, tato sezóna bude mnohem víc než jen občasná šťastná hodina sázená na slunci. Začněte se základovým kamenem vašeho pohodlí, vnější sedačkou. Je to víceúčelový kousek, díky kterému se budete celé léto vracet do přírody. Nyní se pusťte do zkoumání nejlepších možností pro vaše potřeby k lenošení.

 

Zahradní solární svítidla - ekologická náhrada klasického osvětlení

 

Chcete vnést do své zahrady trochu divokosti nomádského života? Hangout Pod je jen vstupenka.

 

Moderní kovová pergola je vybavení, které by nemělo chybět v žádné zahradě. Stylová minimalistická konstrukce zvyšuje funkčnost prostoru za domem a dodává mu neodolatelný šarm. Co je charakteristické pro pergoly z nabídky společnosti drstudio.cz? Který model by se hodil právě do vaší zahrady? Zjistěte to!

 

 

 

 

 

Většina lidí, kteří hledají vybavení do zahrady, se obvykle rozhodne pro celoroční zahradní nábytek. Moderní soupravy vyrobené z materiálů se zvýšenou odolností nevyžadují pravidelnou impregnaci mohou přečkat zimu venku a zachovávají si perfektní kondici i bez obnovování barvy. Které modely splní očekávání milovníky spolehlivých řešení? Představujeme vám několik návrhů z nabídky drstudio.cz!

 

 

 

 

Stylový, jemný a nadčasový - přesně těmito slovy můžeme popsat ratanový nábytek! Pletené křesla, židle a pohovky pomalu opouštějí interiéry domů a bytů a své místo nacházejí i na deskách teras, kde vám budou přinášet každodenní dávku potěšení. Přírodní ratan neztratí své kouzlo ani navzdory neustále se měnícím trendům, právě naopak. Každou sezónu pro vámi odhalí svou novou tvář. Proč byste měli svou terasu zpestřit doplňky a nábytkem z tohoto přírodního materiálu?

 

 

 

Pohodlná zahradní židle je bez nejmenších pochyb tím nejdůležitějším vybavením každé zahrady. Právě v pohodlném, hlubokém sedadle se můžeme zcela uvolnit a oddávat se lenošení uprostřed bujné zeleně. Pro ty, kteří hledají moderní a praktické židle do zahrady, jsme připravili malé srovnání nejzajímavějších modelů dostupných v nabídce drstudio.cz Která židle se dokonale hodí do zařízení poblíž vašeho domu? Prohlédněte si naše návrhy!

 

 

Navrhování a zařizování vlastní zahrady je tvůrčí proces, který může být opravdu zábavný! Než začnete s květinovou výzdobou či výběrem dekorací a osvětlení, je vhodné zamyslet se nad nejdůležitější částí zahradní mozaiky – nábytkem. Právě pohodlná a moderní zahradní souprava je prvek, který udává charakter celého zařízení. Prohlédněte si naše návrhy a vyberte si nábytek, který dokonale zapadne na vaši terasu!

 

 

 

Zahradní křeslo ve tvaru vajíčka je oblíbeným doplňkem, se kterým se můžete setkat zejména na moderních, pečlivě upravených terasách i balkonech. Proč si milovníci vylíhování na slunci oblíbili tyto neobvyklé zahradní houpačky? Odpověď je jednoduchá: moderní závěsná křesla jsou dokonalým spojením zajímavého designu, který dodá každé terase nádech exkluzivity a do nejmenších detailů propracované pohodlné konstrukce. Seznamte se blíže s houpačkami UOVO, BELLA a NICE a zjistěte, jak velký je jejich potenciál!

 

Bílá lucerna plní v zahradě hned dvě funkce: nejde jen o unikátní doplněk, ale i o praktické zařízení.

 
Zahradní sedací soupravy z řady MILANO jsou již několik sezón hrdými nositelkami titulu našeho absolutního bestselleru. Čím si zahradní pohovky MILANO dokázaly získat srdce takového množství zákazníků?
 

Zařízování moderní terasy by mělo být promyšlené do nejmenších detailů.

 

Štandardný záhradný nábytok v podobe stolov, stoličiek či ležadiel má vážnu konkurenciu - záhradné rohové pohovky. Čoraz viac milovníkov záhradného dizajnu upúšťa od klasického nábytku v prospech sedacích súprav, s ktorými sme sa doteraz stretávali výlučne v obývacích izbách.

 

 

 

 

 

Určitě jste si všimli, že léta v Česku jsou z roku na rok teplejší. Stačí si odpoledne lehnout na lehátko na terase a rychle se přesvědčíte, že běžné zahradní slunečníky nás nestačí chránit před slunečními paprsky a vysokými teplotami. Výrobci kvalitního zahradního nábytku se snaží vyjít vstříc milovníkům lenošení na čerstvém vzduchu, a do své nabídky stále častěji zařazují moderní přístřešky v podobě pergol se skládací střechou. Jaké jsou výhody zahradních pergol s nastavitelnou střechou? Zjistěte to!

 

 

Dokonale upravená zahrada je výsledkem spojení různorodých prvků. Chcete-li při vašem domě vytvořit harmonické, a zároveň funkční místo vhodné k odpočinku, svou pozornost byste měli zaměřit nejen na rostliny či nábytek, ale i na doplňky - osvětlení, květináče, dekorace ... Jedním ze základních prvků, které dotvářejí zahradní mozaiku , je slunečník - nenápadný detail, který dodá vaší zahradě zcela nový rozměr. Všem, kteří hledají pevný model, který zastíní mnohem víc než jen dvě zahradní lehátka, s potěšením představujeme velké zahradní slunečníky značky Platinum. Proč se vyplatí investovat do modelů z dílny holandského výrobce? Na co byste neměli zapomínat při výběru slunečníku? Zjistěte to!

 

Zastřešení na terase v podobě moderní, minimalistické hliníkové pergoly má dvojí funkci: vkusnou výzdobu a funkční ochranu před nepříznivými povětrnostními podmínkami. S potěšením představujeme pergoly Maranza a PERARA všem lidem, kteří hledají prvotřídní exteriérové ​​vybavení, díky čemuž bude domácí zóna praktická a vizuálně atraktivní téměř za každého počasí. Poznejte zahradní pergoly, které navrhli designéři, kteří spoluvytvářejí značku Zumm, a udělejte toto léto nezapomenutelným!

 

 

 

Velké zahradní slnunečníkyPečlivě upravená zahrada je souhrnem mnoha prvků. Chcete-li vytvořit funkční a souvislý prostor vedoucí k hodnotnému odpočinku, měli byste se zaměřit nejen na rostliny nebo zahradní nábytek, ale i na doplňky - osvětlení, květináče, dekorace ... Jednou ze základních součástí zahradní mozaiky je zahradní slunečník - nenápadný detail, který přináší do zahrady zcela novou kvalitu. Všem, kteří hledají pevnou výbavu, která zastíní mnohem více než jen sadu dvou zahradních lehátek, s potěšením představujeme velké slunečníky na terasu Platinum. Proč se vyplatí investovat do vybavení holandského výrobce? Co třeba brát v úvahu při výběru správného modelu? Podívejte se na to!

 

Nápad na terasu zahradní sedací soupravyUspořádání úchvatné, funkční terasy není tak jednoduché, jak se může zdát. Pokud chcete vidět velký potenciál, který se skrývá v každé zahradě, stačí se blíže podívat na nábytek dostupný v drstudio. Mezi dostupnými produkty najdete obrovské množství ratanového nábytku a doplňků, které vám pomohou zrealizovat jakýkoliv nápad na terasu! Prohlédněte si naše návrhy a proveďte svou vizi dokonalé zahrady!

 

 

Moderní ratanový nábytek sestava MilanoZahrady obklopující nově postavené domy potěší svojí posloupnosti a elegancí. Pečlivě upravené terasy svou estetikou a funkčností. Moderní zahradní nábytek nemá nic společného s provizorními nepohodlnými dřevěných nebo plastových židlí. Jaká řešení jsou aktuální aktivní? Prohlédněte si naše návrhy! 

 

Šířkou sortimentu a využitím více materiálů vám umožníme vybrat si vhodné sezení na terasu v rodinném domě i pro restaurační terasu nebo kavárnu. Zvolte si kvalitu ověřenou množstvím spokojených zákazníků za dobrou cenu.

 

Krásná a udržovaná zahrada se skládá z mnoha prvků. Při zařizování vnější oddechové zóny byste měli věnovat zvláštní pozornost nejen vegetaci, nábytku a vybavení, ale také k zahradním doplňkem. Jsou to právě nenápadné zahradní doplňky, díky kterým je kompoziční struktura vaší tearasy v souladu s navrhovaným uspořádáním. Pro detaily, které hrají v každé zahradě obrovskou roli, můžeme nepochybně zařadit i zahradní květináče. Jaký terasový květináč se stane nedílnou součástí vaší domácí scenérie? Prohlédněte si naše návrhy!

 

Kouknete si terasový nábytek je prezentován v exkluzivních katalozích a zjistíte, že se nejčastěji vyrábí z umělého ratanu. Proč je to tak? Umělý ratan je syntetický materiál, který kraluje moderním zahradám. Křesla, pohovky, jídelní soupravy i zahradní závěsná křesla vyrobené z polyratanu se již dlouhá léta těší neohrožené vedoucí pozici. Proč je terasový nábytek s výpletem z umělého ratanu takový populární? Které modely budou dokonale zapadat do prostředí vašeho domu? Vyberte si nejvhodnější řešení!

 

Čím to je, že závěsné křeslo vajíčko láme rekordy popularity v moderních zahradách? Designérské houpací křesla s nosnou konstrukcí jsou nástupci klasických houpaček. Moderní nábytek má v každé zahradě dvojí funkci: zpříjemňuje čas strávený venku a efektně zdobí exteriér. Na stránkách www.drstudio.cz a www.bamboo.sk se snažíme určovat trendy na trhu s outdoorovým vybavením.

 

Plynové grily na terasách vyhrávají nad tradičními grily na dřevěné uhlí. Není to jen kvůli našemu pohodlí a rychlosti přípravy oblíbených pokrmů. Záhradný gril Velmi často rozhodují i ​​zdravotní argumenty.

 

Zahradní slunečníky nabízejí vítanou úlevu a ochranu před sluncem během horkých letních dnů.

 

Teakové dřevo odolává nástrahám počasí. Vynikající vlastností teakového nábytku je schopnost odolávat všem typům počasí. Je to jedna z mála dřevin, Záhradný teakový stôl která obsahuje přírodní olej. Olej odpuzuje vodu, chrání dřevo před deformacemi, omezuje praskání a zvyšuje pevnost.

 

Využíváme možnost a nabízíme vám několik skvělých fotek od jednoho se spokojených zákazníků značky SUNS ve slunném Španělsku. Ať slouží záběry jako inspirace pro zařízení vaší terasy nebo atria.

 

Využíváme možnost a nabízíme vám několik skvělých fotek od jednoho se spokojených zákazníků značky SUNS ve slunném Španělsku. Ať slouží záběry jako inspirace pro zařízení vaší terasy nebo atria.

 

Cítíte jaro ve vzduchu stejně jako my?

 

Paraván patří mezi praktické a designové doplňky do domácnosti. Můžete ho znát pod různými názvy jako například i "španělská stěna".

 

Zahrada, terasa, gril, zahradní nábytek .... Máte pocit, že vám ještě něco chybí? No přece hliníková pergola! Víte proč? Hlinikové pergoly se momentálně těší velké popularitě a oblibě.

 

Máte rádi exotický nábytek tak jako my? Věříme že ano, protože přírodní ratanový nábytek se v tomto období těší stále větší oblibě.

 

Každý z nás zažil ten pocit letních prázdnin, kde jsme zažívali ty nejkrásnější dětské zážitky v starém domě u našich rodičů. Nebo si připomeňme dlouhé zimní večery když jsme otravovali starého otce, který četl knihu v starém ratanovém houpacím křesle.

 

 

Masivní zahradní nábytek se stolkem musí mít každý nadšenec outdoorové rekreace. I malá, skromná terasa se stane živou zónou setkání, když do jejího srdce umístíte stůl obklopený pohodlnými židlemi. Při výběru nového nábytku nepoužívejte náhodu. Outdoorové vybavení by mělo být na jedné straně bezvadné a na druhé straně pohodlné a vysoce odolné vůči měnícím se povětrnostním podmínkám. Jak vybrat dokonalou sestavu, která se hodí k okolí vašeho domova? Tady jsou nejzajímavější a nejrozmanitější návrhy z katalogů nejlepších značek!

 

Představte si, že sedíte ve svém vlastním malém ráji, kde slunce přivítá vaše ranní kávu a večerní vítr zahalí vaši spokojenost po dlouhém dni. Místo, kde zážitky a vzpomínky vznikají bez ohledu na to, jak se mění roční období nebo jak se mění vaše nálada. Vítejte v úžasné atmosféře, kterou může přinést hliníková pergola. 

 

Ponořme se do fascinujícího světa domácích třešní. Vybrat, která odrůda je pro vaši zahradu nejlepší, není snadný úkol - vždyť je třeba zvážit mnoho aspektů! Chcete skvěle chutnající ovoce, nebo snad krásný vzhled? Nebo chcete strom, který rychle roste a dává bohatou úrodu? Při zvažování ceny třešně nebo višně musíme mít na paměti, že rozdíly nejsou dány pouze oblíbeností odrůdy. Často má vliv také velikost samotných plodů a odolnost stromu vůči škůdcům.

 

Pevný, nastavitelný slunečník na terasu je nedílnou součástí vašeho venkovního posezení. Moderní modely vybavené velkými mísami z materiálů s UV filtrem zastíní i velký prostor a účinně chrání před škodlivým zářením.

 

Retro nábytek do restaurace i kavárny

 

Při stravování už dávno nejde jen o to abychom se dobře se najedli. Ve skutečnosti jsou to vysoce společenské akce, které spojují rodinu, přátele, známé nebo obchodní partnery.

 

Ratanové lehátka a nábytek z umělého ratanu pro wellnes

Slovo wellness má v anglickém jazyce mnohem širší význam než v jakém se používá v našich končinách. Wellness znamená, že žijete ve stavu optimálního zdraví, pohody a vitality a investujete peníze, čas a energii do věcí, které vám je pomáhají dosáhnout a udržet.

 

Zahradní nábytek a zahrada - důležitá je symbióza Jak řekl Cicero, člověk potřebuje k životu zahradu a knihu. Žijeme v krásné přírodní scenérii, v níž máme příležitost uklidnit své nervy a najít životní rovnováhu.

 

Při koupi svítidla na terasu se raději nespoléhejte na náhodu.

Vnější osvetlení je neustále vystaveno faktorům, které mohou nepříznivě ovlivnit jeho stav.

 

Asi jste již uvažovali o použití vyplétaného nábytku ve vaší domácnosti? Nejste v tomto směru žádnou výjimkou.

 

Asi jste již uvažovali o použití vyplétaného nábytku ve vaší domácnosti? Nejste v tomto směru žádnou výjimkou.

 

Zahradní sedací souprava MILANOS otázkou, jaký vhodný zahradní nábytek si vybrat, se setkáváme prakticky dennodenně.
Při své práci s našimi zákazníky jim vždy položíme následující otázky: 
Kde chcete mít umístěný nábytek? Je místo kde bude nábytek umístěn překryté? Jaký materiál si přejete zvolit?
Je to jen pár otázek z mnoha, které při komunikaci se zákazníky používáme. A právě tyto mají být ty rozhodující, které je třeba zvážit při koupi zahradního nábytku. V následujícím článku si probereme jednotlivé možnosti.

 

Jak šťastný majitel zahrady nebo pozemku víte, jak je důležité strávit volný čas na čerstvém vzduchu. Rodinná večeře na slunné terase, romantické chvíle Hliníková pergola Gazebo SUNS Maranzas vínem pod širým nebem nebo klidné chvíle strávené v houpacím křesle po náročném dni vytvářejí mozaiku vzpomínek. Prudké slunce, mrholení nebo silný déšť mohou efektivně zmařit plány na den volna. Jsou však rozmary počasí to, co nejvíc milujete? Samozřejmě, že ne! Vybavením vaší zahrady nebo terasy s elegantními zahradními pergolami nikdy nezaskočí žádný vrtech letního počasí. Podívejte se na naši rozsáhlou nabídku a vytvořte magické místo přímo u prahu Vašeho domova.

 

Závěsné ratanové křeslo UOVOPři zařizování zahrady nebo terasy zvažte zda k sestavě zahradního nábytku nebude vhodným doplňkem i závěsné ratanové křeslo. Je ideálním řešením i v případě pokud vás limituje prostor. Můžete ho mít i na menším balkoně a dá se využít i při zařizování dovolenkového apartmánu. Na stránce www.drstudio.cz máme několik alternativ řešení. Vsaďte na jeden silný, výrazný prvek, který oživí váš prostor.

 

Slevy na zahradní nábytekProvence je jedna z nejznámějších a také nejvíce navštěvovaných oblastí Evropy. Není se čemu divit. Azurové pobřeží se středisky Nice, Cannes, St. Tropez, na pozadí předhůří Alp a mezi tím nádherná krajina s množstvím malebných městeček a vesniček.

 

Slevy na zahradní nábytekAktuální a pro nás velmi významnou událostí je 17. výročí vzniku naší firmy. V této souvislosti jsme připravili příjemné překvapení i pro naše zákazníky. Oslavte s námi tuto událost a nakupujte vybraný sortiment s výraznými slevami.

 

Japonský paraván HS 340V mnoha typech provozů se setkáváme s potřebou oddělit jednotlivá pracoviště. Každý chce mít přece při masáži svůj klid. Jsou ale i další pracoviště, kde nám nadměrný zájem okolí nemusí vyhovovat. Jako příklad uvedeme kadeřnické salony, pedikúry ale i různé typy zdravotnických ambulancí. V kavárnách nebo restauracích je nezbytné zajistit dostatek soukromí pro rodinné nebo firemní posezení bez zvědavých pohledů ostatních zákazníků zařízení.

 

Zahradní slunečník Challenger T1Při hledání dokonalé zahrady musíte najít optimum mezi estetikou a funkčností. Výběrem ze širokého sortimentu se rozhodnete pro pohodlný a účelný zahradní nábytek a pečlivě hledáte doplňky, které dodají prostoru charakter a styl.

 

 

Tak jako každý rok přinášíme našim zákazníkům řadu zajímavých novinek.  Najdete je na stránce ve více kategoriích.

 

 

 

 

 

 

 

Záhradní set JAVACo to je luxus? Můžeme si pomoci jeho definicí podle slovníku cizích slov. Luxus to je přepych, nádhera, velkolepost, honosnost, zcela výjimečná dokonalost ve způsobu života, bydlení, oblékání a podobně. Je synonymem bohatství, komfortu, nadbytku, pohodlí, přebytku a prosperity. Luxusní je prostě vynikající a tedy nejvyšší kvality.Myslíme si, že tyto vlastnosti splňuje několik zahradní soupravy z naší nabídky a vytvořili jsme proto na stránce kategorii luxusní zahradní nábytek.

 

 

Začiatok nového roka je pre mnohých symbolom nových začiatkov a príležitostí na zlepšenie. Je to čas, keď si ľudia dávajú predsavzatia a hľadajú spôsoby, ako zlepšiť svoj život a prostredie, v ktorom žijú. V tomto duchu je jedným z najlepších rozhodnutí, ktoré môžete urobiť pre seba a svoju rodinu, investícia do skleníka. Skleníky nie sú len o pestovaní rastlín; sú to multifunkčné priestory, ktoré ponúkajú širokú škálu výhod pre vaše zdravie, životné prostredie aj peňaženku.

 

 
Závesné křeslo se stojanem Nester large carbonHoďte všechno za hlavu, přestaňte se znepokojovat, jednoduše jen čtěte, relaxujte, sledujte jak se vaše děti hrají. Užívejte si sluneční paprsky, nebo pouze pozorujte oblaka ať už s přítelem, s láskou nebo jen tak - sami.Právě pro tento účel bylo vytvořeno Tiipii. Jsou za ním lidé s velkou láskou ke všemu, co je spojeno s přírodou.Neváhejte a začněte si vytvářet vaše vlastní příběhy s Tiipii. Musíte občas jen zapomenout na své hodinky a získat zpět kousek času pro sebe - jsme si jisti, že je třeba začít odtud.Potom Tiipii dorazí a vy ho zavěsíte, podělíte se o něj, uděláte si svůj oblíbený drink a skutečně si ho zamilujete.A to je všechno. Naš úkol je splněn. Připojujeme několik námětů jak můžete využít naši novinku. 
 
Vimine Natural Wicker® je exkluzivní značka, která nabízí nábytek a zahradní doplňky z neloupaného ratanu a teaku. Najdete zde ručně vyráběný nábytek z ratanu (zahradní ratanový nábytek, pohodlné ratanové soupravy, teakové stoly, ratanové křesla a židle, zahradní houpací křesla, závěsné ratanové křesla, květináče, proutěné košíky a ratanové koše). Značka VIMINE nabízí svým zákazníkům spojení luxusu, elegance a pohodlí z přírodního ratanu a teaku v koloniálním stylu. Nábytek a doplňky VIMINE jsou ručně vyráběné s maximální péčí o životní prostředí, protože respektujeme přírodu.
 

Pokud dokážete prolenošit celé hodiny, je při výběru křesla velmi důležité zvolit správný materiál čalounění. Ujistěte se, že vám zajistí dostatečné pohodlí a zároveň se bude snadno udržovat. Vybírat můžete z mnoha materiálů od kůže až po jemný samet. Vaše volba tak bude vyjádřením nejen vašeho oblíbeného stylu, ale i preferencí při odpočinku. Seznamte se nyní blíže s různými materiály, abyste si vybrali to správné křeslo do vašeho obývacího pokoje, ložnice nebo kanceláře.

 

Zahradní nábytek se stává jedním z nejdůležitějších prvků v moderních domácnostech. Je proto důležité umět si správně vybrat.

 

Z mnoha historických filmů si určitě pamatujete záběry, kdy se hlavní hrdinka převléká za dělicím stěnou stojící někde v koutě pokoje a nepovolané oči vidí jen kousky oblečení které buď padnou na zem nebo zůstanou na stěně zavěšené.

Většinou pro tento účel sloužily dřevěné rámy s výplní vyřezávanou z ušlechtilých dřevin pro které se ujalo pojmenování paraván.

Paravány mají svůj původ v asijských kulturách, především v čínské a japonské. Častokrát to byly skutečně skvostné díla. Posuďte sami několik obrázků připojujeme.

Převážně se jedná o přenosné stěny složené ze tří nebo čtyř dřevěných rámů spojených panty a vyplněných látkou, dřevem, plátnem případně papírem. Jsou lehké a dají se jednoduše poskládat a odložit, případně přesunout na jiné místo.

Pro snadnou manipulaci, přijatelnou cenu a množství tvarů, rozměrů a barevných nebo materiálových provedení si nacházejí paravány praktické využití i v současné době.

Často se používají k oddělení pracovišť v masérských, kosmetických nebo kadeřnických salonech. Umožňují jednoduchým způsobem zajistit dostatek soukromí pro jednotlivé zákazníky.

Bílé paravány jsou vhodné například do prostor zdravotnických ambulancí.

Pokud potřebujete vyčlenit prostor na rodinné posezení v restauraci nebo kavárně, můžete použít některý z bambusových paravánů. Jsou o něco těžší, mají však z tohoto důvodu vyšší stabilitu. Bambusová výplň je odolnější než plátno nebo papír a vypadá velmi elegantně. Bambusový paraván můžete použít i na terase nebo v zahradě. Před nepříznivými počasím je třeba ho schovat.

Ve venkovních prostorách nezapomeňte paraván zajistit proti převrácení. Při jeho ploše a nízké váze tak předejdete nepříjemnostem při větrném počasí.

Japonské paravány s květinovými vzory na rýžovém papíře nebo paravány se širokou škálou přírodních motivů na plátně mohou zpestřit jakýkoliv prostor a můžete za nimi schovat poškozenou omítku, bojler v koupelně nebo nepoužívané dveře.

Možnosti využití paravánů je samozřejmě mnohem více a při jejich široké nabídce na naší stránce si určitě vyberete nejvhodnější řešení.

 


Léto, příjemné teplé sluneční paprsky ... noci bývají krásné teplé, déle a zvou nás k posezení venku.
 

 

Jsou to sedací vaky z unikátní výplní z hybridní paměťové pěny.

 

Jaké jsou předpoklady pro klidný spánek

Ložnice musí být místem na snění. Zavřete oči a nechte se jimi unášet. Ložnice z bambusu

Ráno se probudíte uvolněný a odpočatý.

Není to až tak těžké!

 

Paraván patří mezi praktické a designové doplňky do domácnosti. Můžete ho znát pod různými názvy jako například i "španělská stěna".

 

Exotický nábytek i do moderních domácností

Moderně zařízené byty a domy jsou trendem hlavně mezi mladými lidmi. Hranaté tvary moderního nábytku a častokrát používané kovové prvky je vhodné změkčit doplňky z přírodních materiálů. Mohou to být například dekorativní bambusové tyče. Ideálním a zároveň praktickým a pohodlným řešením může být ratanové houpací křeslo případně ratanové otočné houpací křeslo. Poslouží Vám jako místo na odpočinek. Svými klasickými tvary přinesou do bytu závan exotiky a romantiky.

 

Proč jsou rozdíly v cenách ratanového nábytku tak vysoké? Odpověď samozřejmě není jednoduchá. Rozdíl je souhrnem několika faktorů, které nejsou

 

Wellness a spa centra jsou dnes neodmyslitelnou součástí hotelů a penzionů. Jejich vybavení kvalitním nábytkem z umělého ratanu je skvělá volba z několika důvodů, především jeho dlouhá životnost, odolnost vůči vlhkosti a snadná údržba. Nejvíce využívané ve wellness a spa centrech jsou lehátka z umělého ratanu. Většina z nich má polohovatelné opěradlo, což umožňuje dokonalý relax. Lehátka z umělého ratanu můžete mít s matrací nebo bez matrace.Wellness a spa centra si můžete doplnit io malé stolky a křesla z umělého ratanu a interiér osvěžit doplňky jako například květináče z umělého ratanu v různých velikostech. Žádné luxusní spa a wellness centrum se dnes bez lehátek a nábytku z kvalitního umělého ratanu již neobejde.

 

Péče o bambusový nábytek

Bambusový nábytek v podstatě nepotřebuje žádnou zvláštní péči. Stačí klasická leštící emulze na nábytek. Pokud se na bambusovém nábytku něco poškodí, tak pak je to většinou pouze vázání, které můžete narušit, případně přeříznout něčím ostrým. Nábytek by měl být umístěn na suchém, větraném místě.

 

Stejně jako jsme zvyklí, že nám doma funguje elektřina a tím pádem i světlo a spotřebiče, tak každý měsíc bez pozastavení posíláme pravidelné měsíční zálohy.

 

Pokud jste se rozhodli vytápět krbovými kamny, tak by pro Vás mohla být ta správná volba krbová kamna Romotop, která dozajista přinesou do vašeho domova nejen vřelou atmosféru, ale i jistotu příjemného tepla. Výrobce těchto krbových kamen si nechává záležet nejen na designu, ale i kvalitě zpracování s použitím kvalitních materiálů.

 

Při výběru sedacího vaku DR relax klademe největší důraz na vnější vzhled. 90% našich materiálů má tak vysokou odolnost proti otěru, že vám zajistíme klidné srdce.
 

 

Ratan je přírodní třtina používaná na pletení nábytku. Má jedinečný vzhled s teplým tónem. Stejně jako zbytek letošní kolekce ratanového nábytku je vhodný také pro venkovní použití - ale pro prodloužení životnosti nábytku doporučujeme jej umístit tak, aby byl chráněn před vlhkým a silným slunečním počasím.
 

 

Naše krásné paravány představují rychlé, praktické a zároveň designové řešení v těchto a jiných krizových situacích. Tito skvělí pomocníci dokonale zakryjí všechny nedostatky, které nemusí být na první pohled vidět. Návštěva už klepe na dveře, ale vy jste při každodenním shonu nestihli vše zrovna ideální uklidit?

To však není ani zdaleka vše, co tyto multifunkční designové produkty ve Vaší domácnosti dokáží. Skvěle také poslouží jako "náhradní" rozdělovací stěna, v případě, že si přejete ukrást pro sebe kousek soukromí ve větším prostoru.

Naše paravány vypadají všude jednoduše skvěle. Paravány jsou stabilní, ale v případě potřeby je můžete jednoduše složit a uskladnit, popřípadě opřít o zeď a vyčarovat tak krásnou dekoraci místnosti. Naše široká nabídka různých materiálů, velikostí a barev paravánů Vám umožní vybrat si ten pravý přesně podle vašeho gusta.

 

Jaké jsou předpoklady pro klidný spánek

Ložnice musí být místem na snění. Zavřete oči a nechte se jimi unášet. Ložnice z bambusu

Ráno se probudíte uvolněný a odpočatý.

Není to až tak těžké!

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze