Kategorie
 
 
 
 
 

GRIL NA ZAHRADĚ - ARANŽMA, KTERÁ VÁM PODPOŘÍ CHUŤ!

Přemýšleli jste o tom, jak důležité je grilování ve vaší zahradě ve vašem každodenním životě? Aranžmá, jejichž součástí je i moderní plocha pro přípravu jídel, poskytují vynikající podmínky pro trávení drahocenného času s vašimi nejbližšími. Abyste si naplno užili léto a společnost rodinných příslušníků a přátel, vyplatí se obohatit terasu o moderní vybavení. Jaké parametry by měla mít kvalitní výbava na grilování? Který model nejlépe splní vaše očekávání? Podívejte se na naše návrhy!

Inovativní gril na zahradě - aranžmá a řešení pro náročného kuchaře

Ptáte se, jaké vlastnosti by měl mít nový gril do zahrady? Uspořádání a řešení navrhovaná Marroni Grills vám poskytnou odpovědi na vaše dotazy!

Klasické grily na dřevěné uhlí jsou minulostí. Modely na plynový pohon jsou ze sezóny na sezónu stále oblíbenější. Klasické grilování bylo spojeno s velkými nepříjemnostmi. Štiplavý kouř, vítr, který znemožňuje zapálení grilu a nutnost použití chemického podpalování jsou jen některé z nich. Nerovnoměrné zpracování neprospívá kulinářským highlightem – k připálení masa či zeleniny stačí chvilka nepozornosti. Specialisté navíc upozorňují, že směs vysoké teploty, kouře, žhavého uhlí a tuku je zdraví nebezpečná (při grilování tradiční metodou se uvolňují karcinogenní sloučeniny). Grilování na plynových zařízeních se ukazuje jako mnohem prospěšnější pro zdraví a planetu a pohodlný způsob vaření.

Boj s větrem a podpalováním je historie! Plynový gril vám otevře spoustu nových možností. Ke spuštění zařízení stačí otočit příslušným knoflíkem. Plynové grily jsou vybaveny kovovými nebo litinovými rošty, vyhřívané rovnoměrně rozloženými hořáky. Pomocí seřizovacích knoflíků můžete ovládat činnost každého z nich a přizpůsobit výkon požadavkům konkrétních produktů. Funkční design umožňuje současně vařit produkty, které vyžadují jemné a intenzivní zpracování, například steaky, krevety a zeleninu. Odkapávající tuk nepřichází do přímého kontaktu s ohněm, takže nejste vystaveni karcinogenním látkám.

Zahradní gril na plynový pohon splní požadavky jak kuchaře očekávajícího funkční a spolehlivá řešení, tak i amatéra, který klade pohodlí nade vše. Používání moderních modelů je snadné a bezpečné a rozsáhlé funkce poskytují obrovské pole pro kulinářské speciality. Nejlepší gril na zahradě? Aranžmá prezentovaná na naší stránce budou tím nejlepším zdrojem inspirace pro všechny, kteří se připravují na letní sezónu!

Spolehlivé grilování na zahradě - aranžmá s modelem CATANIA

První místo v našem žebříčku zařízení s výbornými parametry patří modelu CATANIA – úhledný, malý gril s velkými možnostmi! CATANIA splní očekávání lidí, kteří hledají funkční vybavení, které nezabere moc místa na malé terase. CATANIA je navíc nejlepším důkazem toho, že bezkonkurenční standard a nízká cena mohou jít ruku v ruce.

CATANIA je vybavena třemi hořáky o celkovém výkonu 8,79 kW. Každý hořák má až 84 vstřikovačů zajišťujících optimální spalování. Hořáky chráněné krytem rovnoměrně rozvádějí teplo po celé ploše grilu. Rošty jsou vyrobeny z hrubé litiny, která se rychle nahřeje. Přídavný, výše položený rošt vám umožní pohodlnou přípravu chleba nebo jiných produktů, které vyžadují jemné zpracování. Další výhodou je boční hořák, který usnadňuje ohřívání omáčky nebo polévky. Ve spodní části grilu se nachází prostorná skříňka, do které se vejde plynová láhev, sada nožů, krájecí deska a další příslušenství, které by mělo být vždy po ruce při přípravě jídla venku.

MILAZZO - aranžmá s elegantním zahradním grilem

Model MILAZZO osloví všechny trendsettery, kteří sní o vytvoření plně funkčního, pohodlného a zároveň módního a avantgardního jídelního koutu na zahradě. 5-hořákový model MILAZZO se oproti jiným modelům odlišuje především svým designem. Mechanismus je ukryt v atraktivním krytu z černé lakované nerezavějící oceli. Kombinace tmavé ušlechtilé barvy se stříbřitými akcenty dodala zařízení třídu.

Výběrem modelu MILAZZO získáte inovativní vybavení, které splní očekávání těch největších milovníků vaření venku, a poutavou dekoraci v souladu s nejnovějšími trendy. Gril je vybaven pěti hořáky o celkovém výkonu 14,65 kW a bočním hořákem o výkonu 3,5 kW. Zajímavým doplňkem je otvírák na láhve namontovaný na krytu.

Inovativní gril na zahradě - aranžmá s modelem SICILIA v hlavní roli
Spolehlivý, víceúčelový, kompletní... Tady je váš nový gril na zahradě! Aranžmá s modelem SICILIA ukradnou srdce každého, kdo chce proměnit terasu na živou zónu setkání.

Rozsáhlé zařízení SICILIA kombinuje řadu spotřebičů – velký gril s pěti hořáky, dřez, chladničku. Komfort přípravy jídel zvyšuje dlouhá, kovová pracovní deska, která se mimořádně snadno udržuje v neposkvrněné čistotě. Při přípravě venkovní večeře pro své blízké nemusíte cestovat mezi terasou a kuchyní – veškeré potřebné nádobí, doplňky a produkty bez problémů vejdete do četných skříněk a zásuvek. Vybavením altánku grilem SICILIA vytvoříte sluncem zalitou, pohodlnou a plně vybavenou kuchyň.


Velký volně stojící gril z řady SICILIA se skvěle hodí nejen do domácích zahrad, ale také do venkovních prostor jídelen.

Marroni Grills - grilovací zařízení pro nadcházející roky

Proč se vyplatí uvažovat o plynovém grilu Marroni Grills ve vaší zahradní úpravě? Zařízení uznávaného výrobce v sobě spojuje vytříbenou estetiku, která dodává zahradě luxusní nádech, vysokou odolnost vůči vnějším faktorům a funkčnost. Všechny plynové grily jsou vyrobeny z materiálů, které dokonale projdou testem v náročném vnějším prostředí, především z nerezové oceli. Plášť se nezhoršuje vlivem kontaktu s vlhkostí, vysokou a nízkou teplotou a UV zářením. Plynové láhve jsou ukryty ve skříňkách, takže nenarušují estetiku jídelního koutu. Všechna zařízení jsou lehká a jejich základna je namontována na uzamykatelných kolečkách, která usnadňují jejich přesouvání po terase. Nemusíte hledat místo v úzkém sklepě nebo garáži, abyste si zabezpečili své vybavení během mimosezónního období. Ocelové grily mohou klidně přezimovat přímo venku zakryté lehkým nepromokavým krytem. Důležité je, že čištění grilovací plochy a krytu není náročné.

Kromě toho v rozsáhlém produktovém katalogu naleznete také příslušenství na grilování - teploměry, woky a další nádobí, které vám umožní připravovat ty nejnáročnější nádobí, žebra, soupravy na montáž přídavného grilu, kleště, LED osvětlení, utěrky, kartáče a mnohem více.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze