Kategorie
 
 
 
 
 

5 výhod investice do luxusního zahradního nábytku

Při výběru zahradního nábytku bychom měli přistupovat se stejnou vážností a péčí, jako když vybíráme nové kusy nábytku do našich obývacích pokojů či ložnic. Tento proces si zaslouží nejen náležitý čas, ale také důkladnou úvahu. Je důležité si uvědomit, že zahradní nábytek není jen obyčejným doplňkem naší zahrady, ale stává se nedílnou součástí našich životů, kde trávíme čas s rodinou a přáteli, relaxujeme nebo si jednoduše užíváme krásy přírody.

Zahradní nábytek čelí mnoha výzvám, které jsou mu kladeny především vnějším prostředím. Slunce, déšť, vítr a dokonce i sníh – to vše jsou faktory, které mohou výrazně ovlivnit jeho trvanlivost a vzhled. Z tohoto důvodu je výběr kvalitních kousků do naší zahrady o to důležitější. Kvalitní zahradní nábytek dokáže těmto podmínkám odolávat a zachovat si svou krásu i funkčnost po dlouhá léta.

Investice do kvalitního zahradního nábytku přichází s řadou výhod, které výrazně překračují jen estetický rozměr. Kvalitní nábytek je vyroben z materiálů, které jsou navrženy tak, aby vydržely náročné venkovní podmínky. To znamená, že i když budete možná muset zpočátku investovat více finančních prostředků, v dlouhodobém horizontu ušetříte, protože nábytek nebude třeba tak často měnit.

Luxusní zahradní nábytek nabízí vyšší komfort. Výrobci, kteří kladou důraz na kvalitu, obvykle myslí i na ergonomii a pohodlí uživatele. Tím pádem jsou křesla pohodlnější, stoly mají optimální výšku a celkový design je promyšlen tak, abyste si mohli váš čas strávený v zahradě užívat v maximálním pohodlí.

Další výhoda spočívá v estetické hodnotě. Luxusní zahradní nábytek dokáže zahradu přeměnit na elegantní a přitažlivý prostor. S rozmanitostí designů, materiálů a barev si můžete vybrat nábytek, který dokonale doplní styl vaší zahrady a domova, čímž vytvoříte harmonické prostředí pro relaxaci a zábavu.

Dále kvalitní zahradní nábytek je často navržen s ohledem na udržitelnost. Výrobci, kteří se zaměřují na kvalitu, obvykle používají materiály, které jsou trvale udržitelné a ekologické. To znamená, že investicí do takového nábytku nejenže získáte odolné a dlouhotrvající produkty, ale zároveň přispíváte k ochraně životního prostředí.

Nakonec, nezanedbatelnou výhodou je také zvýšená hodnota vašeho domova. Esteticky přitažlivá a funkční zahrada s kvalitním nábytkem může výrazně zvýšit celkovou hodnotu nemovitosti. Ať už plánujete svůj domov v budoucnu prodávat nebo jej chcete jen zvelebit pro vlastní potěšení, investice do kvalitního zahradního nábytku se určitě vyplatí.

1. Získejte styl i pohodlí

Při vytváření stylového, pohodlného a praktického zahradního prostoru byste neměli dělat kompromisy ve stylu ani obsahu. Mohl byste se zaměřit na praktickou stránku věci, ale přinese vám praktická zahrada, která nebere ohled na styl, opravdu radost? Vaše zahrada by měla být krásná a zároveň praktická, aby vás povzbudila trávit čas venku a pociťovala pocit zadostiučinění a štěstí, když se podíváte z okna do zahrady za ní, nebo když poprvé po dlouhé době vykročíte do zahrady. den.

Kvalitní zahradní nábytek může a obvykle zahrnuje obojí. Díky luxusnímu drahému pocitu bude kvalita vašeho zahradního nábytku okamžitě viditelná, když se rozhodnete investovat do některých značek a kusů moderního designového zahradního nábytku.

Investicí do kvality můžete vytvořit vnější prostor, který vás a vaše hosty okamžitě upoutá. Kde se cítíte klidně, pohodlně a povzneseně designem a zároveň podpořen praktickými prvky kvalitního zahradního nábytku.

2. Můžete si zajistit maximální komfort

Ať už plánujete strávit celé dny honěním za sluncem po zahradě nebo relaxováním ve stínu, nebo plánujete pořádat grilování, večeři pod širým nebem nebo drinky pro přátele a rodinu, pohodlí je klíčem k tomu, jak moc si můžete užívat svůj venkovní prostor.

U kvalitního zahradního nábytku se na rozdíl od levnějších alternativ nikdy nepřehlédne pohodlí. Když si vybíráte pohovku do interiéru nebo jídelní stoly, první věc, kterou uděláte, když se snažíte najít dokonalé kousky, je jít a pokusit se na ně sednout, abyste se ujistili, že jsou pohodlné. Představte si, že skončíte s pohovkou, která je nepohodlná do té míry, že si prostě večer neužijete relax, jak byste měli – výběr nepohodlné zahradní pohovky nebo zahradních židlí by měl stejný výsledek.

Maximalizujte své potěšení z času, který strávíte ve své zahradě, tím, že zajistíte, že pohodlí nebude ohroženo. Investicí do kvalitního zahradního nábytku nebudete muset dělat kompromisy v pohodlí ani vzhledu vaší sestavy.

3. Můžete vytvořit všestranný prostor

Pomoci tomu, jak používat zahradu a kolik času můžete strávit venku, je všestrannost. Při plánování všestranného prostoru můžete maximalizovat čas strávený venku a své potěšení.

Vytvoření všestranného prostoru je jen o přemýšlení o tom, jak budete trávit čas venku a jak vám to může kvalitní zahradní nábytek pomoci dosáhnout s minimálními problémy. Když musíte vynaložit spoustu úsilí na přemisťování věcí, vybalování dalších židlí a podobně, je méně pravděpodobné, že to uděláte, a tedy méně pravděpodobné, že budete trávit čas ve své zahradě.

Je to všechno o tom, jak si věci usnadnit. Například pokud se přes den pohybuje slunce přes vaši zahradu, investujte do lehátek s kolečky, aby se daly snadno přesouvat. Chcete-li trávit dlouhé dny společenským posezením při zahradním posezení, investujte do zahradního úložného prostoru, abyste mohli svoji venkovní pohovku obléct polštáři a přehozy, a vyberte si skládací příruční stolek, aby si vaši hosté mohli snadno odložit nápoje. Malé detaily v kvalitním zahradním nábytku dělají rozdíl.

4. Váš kvalitní zahradní nábytek obstojí ve zkoušce času

Zahradní nábytek musí být pevnější a odolnější než vnitřní nábytek, protože toho musí hodně projít. Levný nábytek dlouho nevydrží, zatímco kvalitní kusy byly vyrobeny tak, aby vydržely. Rozhodnete-li se investovat do kvalitního zahradního nábytku, můžete si být jisti, že nebudete muset své kusy vyměňovat každý druhý rok.

I když může být prémiový nábytek o něco dražší, z dlouhodobého hlediska skutečně ušetříte, protože nebudete muset utrácet více peněz na nový nábytek jen za rok nebo dva. Navíc získáte extra požitek a pohodlí z kvalitních kousků.

5. Vytvoříte si prostor, ve kterém je radost trávit čas

Trávení času venku je o zábavě. Jde o odstoupení od požadavků našeho moderního životního stylu, opětovné spojení s přírodou, našimi přáteli a rodinou nebo jen o tom, že si dáme trochu času na to, abychom si tiše sedli a užili si pocit slunce na kůži. Výběrem kvalitního zahradního nábytku můžete maximalizovat svůj požitek, když trávíte čas venku. Vaše zahrada bude nejen krásná na pohled, ale bude také pohodlná a navržena tak, aby vyhovovala všem vašim potřebám.

Investice do kvalitního moderního zahradního nábytku není jen o výběru kousků, které dlouho vydrží a následně ušetří peníze, ale také o vytvoření jedinečného a příjemného prostoru pro sebe, kde můžete trávit čas a vytvářet vzpomínky s vaši přátelé a rodina.

 

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze