Kategorie
 
 
 
 
 

Zahradní židle a křesla - do domu i restaurace

Šířkou sortimentu a využitím více materiálů vám umožníme vybrat si vhodné sezení na terasu v rodinném domě i pro restaurační terasu nebo kavárnu. Zvolte si kvalitu ověřenou množstvím spokojených zákazníků za dobrou cenu.

Originální židle a křesla do zimní zahrady

Zajímavou alternativou k lehkým ratanovým židlím jsou typy s dřevěnou konstrukcí. Základem je rám z tropické dřeviny v bledé nebo tmavé barvě. Často se používá vzácný mahagon. Dřevěné kostry židlí mají výplety z tenkých prutů z přírodního ratanu no často se používají i provázky z banánovníku nebo mořské trávy. Jednotlivé typy židlí se liší i zajímavými grafickými vzory. Ratanové židle a křesla jsou mimořádně pohodlné. S jejich čištěním není žádný problém. Na prach stačí vysavač. Na místa znečištěné mastnotou použijeme jemný kartáček a saponát. Po čištění je třeba nechat vlhký povrch vysušit. Více informací o ošetřování ratanového nábytku najdete v našem blogu.

Zahradní židle a křesla na terasy restaurací a kaváren

Při dovolených v letních destinacích jste si jistě všimli, že ratanové židle a křesla se těší velké oblibě při zařizování letních teras restaurací a kaváren. Zákazníci vždy ocení pohodlí a použití příjemných přírodních materiálů. Běžné jsou i barové stoličky ze stejného materiálu. Vhodné modely židlí a ratanových stolů se spojují do sestav s různým počtem míst k sezení. Vznikne tak prostor na posezení pro větší skupiny hostů i pro zamilované dvojice, které k sobě nikoho pustit nemíní. Nábytek z přírodního ratanu má své limity. Vyžaduje, aby byl balkon nebo terasa zakrytý. Vliv dešťových srážek a slunečních paprsků v opačném případě zanechá své stopy. Trpí především povrchová úprava.

Pokud máte pocit, že ratanové sezení z přírodního materiálu by byl v našich povětrnostních podmínkách příliš odvážný krok, vyberte si na terasu alternativu z umělého ratanu. V široké nabídce židlí a křesel z polyratanu si určitě vyberete vhodný typ. Bez ohledu na to, zda máte blíže k jednoduchosti a moderním tvarům nebo vznešené eleganci, zda upřednostňujete řešení v rurálním designu nebo nedopustíte na romantiku v provensálském stylu, určitě si najdete vhodný typ mezi množstvím dostupných modelů. Některé zahradní židle a křesla z naší nabídky na stránkách www.drstudio.cz nebo www.bamboo.sk budou určitě vyhovovat vašim individuálním očekáváním.

Zahradní židle s područkami nebo bez nich, křesla k jídelnímu stolu i klasické křesla a pohovky z umělého ratanu k nízkým ratanovým stolkem pro pohodlné posezení během dlouhých letních večerů. Ke kulatému výpletu z umělého ratanu ROYAL ve třech barvách - romantické bílé, tradiční hnědé - pískové barvě nebo moderní šedé barvě sezení z umělého ratanu si vyberte jídelní stůl nebo konferenční stolek ze stejného druhu materiálu a stejné barvě. Velmi oblíbené sestavy na terasy restaurací a barů jsou ratanové stolky se středovou nohou. Je jen na vás, které modely budou tvořit základ vaší terasy.

Zahradní židle a křesla - na terasy v souladu s přírodou

Dokonalou harmonii s okolní přírodou vám umožní dosáhnout ratanové židle a křesla z přírodního neloupaného ratanu z kolekce VIMINE. V kombinaci s teakovými stoly dokážete vytvořit úchvatné kombinace, které okouzlí každého hosta. Přírodní materiál má své přirozené fluidum. Ratan, materiál získaný z výhonků popínavých asijských palem, zpestřuje naše interiéry už celá staletí. Moderní ratanový nábytek už nějaký čas bere útokem i exteriéry rodinných domů. Nemůžeme se tomu divit! Umístěním zahradních ratanových židlí na patio vytvoříte línou dovolenkovou atmosféru hned na dosah ruky. Stačí zavřít oči, procítit pohodlí v ratanovém křesle a vychutnat si zvuky živé přírody, abyste se sami přesvědčili, že nejkrásnější cesty se dají uskutečnit v pohodlí vlastní zahrady.

Zahradní židle a křesla z hliníku - moderna v zahradě

Nábytek vyrobený z moderních materiálů představuje zajímavou protiváhu k dominanci přírody v zahradě. Současně vhodně doplňuje moderní architekturu nejnovějších typů rodinných domů a vil. Barvy nábytku v bílém nebo světlém šedém odstínu přes šedou až po atraktivní antracitovou barvu a nejnovější modely navrženy v minimalistickém stylu vytvářejí kontrast k bohatosti forem, tvarů a barev vytvořených matkou přírodou. Zahradní židle a křesla z moderních materiálů jsou navíc mimořádně odolné a lehké. Z důvodu úspory místa při dlouhodobém uskladnění se dají i stohovat, a také díky tomu vzbuzují zájem podnikatelů hledajících vybavení pro zařízení wellness či SPA nebo terasy restaurací a kaváren. Zahradní židle a křesla s hliníkovou konstrukcí a výpletem z pevné PE síťky mají nejvyšší odolnost proti nepříznivým vlivům počasí. Hliník oživují teakové opěrky na židlích a křeslech. Na jídelních stolech jsou většinou desky z teakového dřeva. Na ošetření teakových prvků nabízíme nejnovější přípravky na bázi nanočástic. Je vhodné ošetřit dřevo ještě předtím, než ho začnete využívat.

Zahradní křesla pro zábavu a relax

Můžete to vyzkoušet a přesvědčte se! Nebude na terase více vytížené místo jako ratanové houpací křeslo nebo zahradní závěsné křeslo s konstrukcí. Pokud najdete dostatečně hrubou větev nebo máte před domem zahradní pergolu, můžete křeslo zavěsit i na ně. Celé léto si v něm budete užívat pohodlí a klid. Z příležitostných přeháněk nemusíte mít obavu. Vzdušné obaly AEROCOVER zajistí dostatečnou ochranu před deštěm i prachem.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze