Kategorie
 
 
 
 
 

Udělejte ze svého balkonu oázu pohody: jak slunečník změní vaše prostory!

Uvnitř zahrady, kde se prolíná světlo a stín, poutají pozornost barevné slunečníky. Tyto nejenže poskytují ochranu před přímými slunečními paprsky, ale zároveň přispívají k jedinečné atmosféře prostředí. Každý z nich má svůj vlastní příběh - ať už jde o zářivý oranžový, který připomíná letní západy slunce, nebo jemný modrý, který evokuje vzpomínky na klidné dny u moře.

Slunečníky Platinum umístíte strategicky, tak aby efektně doladily celkový vzhled balkonu či terasy. Díky nim se každý kousek venkovního prostoru stává více přívětivým a pohodlným. Obklopeni rostlinami a květinami, které každý rok znovu vzkvétají, nabízejí slunečníky nejen ochranu, ale také estetický zážitek. Jejich tkaniny měkce šumí na jemném vánku, což přidává k pocitu uvolnění a spokojenosti.

Takto slunečníky na balkoně nebo terase nejenže vykonávají svou základní funkci, ale stávají se součástí širšího příběhu. Příběhu, kde každý detail má své místo a význam, a kde každý moment strávený v této oáze klidu je mnohem víc než jen pouhým odpočinkem. V souladu s přírodou a v harmonii s okolním prostředím přidávají slunečníky k kouzlu běžných dnů.

Naše společnost si klade za cíl, aby každý jednotlivec mohl naplno prožívat krásy svého vnějšího prostoru, a to tím nejlepším možným způsobem. Věříme, že kvalitní život na čerstvém vzduchu je základem pro spokojenost a harmonický život. Proto se snažíme, aby naše produkty přispívaly k maximální pohodě a estetickému požitku z vašich zahrad, teras či balkonů.

Jedním z našich špičkových produktů je slunečník Platinum, který je výsledkem promyšlené práce našich designérů. Tento tým, složený z odborníků na exteriérový design, kladl při vývoji velký důraz nejen na vizuální stránku slunečníku, ale také na jeho funkčnost a bezpečnost používání. Naším cílem bylo vytvořit produkt, který by se stal nejen praktickým pomocníkem, ale také estetickým doplňkem vaší zahrady nebo terasy.

Moderní vzhled slunečníku

Slunečník značky Platinum vyniká nejen svým moderním a atraktivním vzhledem, ale je konstruován tak, aby poskytoval maximální stabilitu i v náročných povětrnostních podmínkách. Snadnost používání je zajištěna prostřednictvím inovativních mechanismů, které umožňují snadné otevírání a sklápění slunečníku. To vše přispívá k větší flexibilitě a adaptabilitě slunečníku v různých prostředích a situacích.

Kromě toho, že slunečník značky Platinum poskytuje ochranu před sluncem, jeho design a materiál přidávají každému prostoru speciální estetický rozměr. Slunečník tak nejen chrání před UV zářením, ale zároveň vylepšuje celkovou atmosféru místa, kde je umístěn. Ať už jde o dopolední kávu na terase, rodinný oběd na zahradě nebo večerní posezení s přáteli na balkoně, Platinum slunečník vytváří ideální podmínky pro každou z těchto příležitostí.

Slunečník v zahradě

Při plánování nezapomenutelné zahradní párty nebo jednoduše při vytváření útulného místa pro odpočinek a relaxaci ve stínu nelze podceňovat význam správně vybraného slunečníku. Tento nepostradatelný prvek zahradního nábytku má schopnost okamžitě transformovat každý vnější prostor, nejen tím, že poskytuje ochranu před slunečními paprsky, ale také tím, že esteticky doplňuje okolí.

Rozmanitost v nabídce slunečníků je opravdu působivá. Od robustních, velkých modelů, které dokážou poskytnout stín široké škále zahradního nábytku a hostů, až po kompaktnější varianty, ideální pro menší zahradní koutky určené k relaxaci nebo čtení. Je důležité zvážit nejen velikost, ale také tvar, materiál a barvu slunečníku, aby harmonicky zapadl do celkového vzhledu zahrady.

Naše společnost, Platinum, nabízí širokou škálu slunečníků, které splní všechny tyto požadavky. Díky různým designům, od klasických až po moderní a trendy, každý zákazník najde ideální slunečník, který nejenže splní jeho praktické potřeby, ale bude také působivým doplňkem jeho zahrady. Navíc, všechny naše produkty jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují jejich dlouhou životnost a odolnost vůči povětrnostním vlivům.

Jak vybrat ten pravý slunečník? Doporučujeme zaměřit se nejen na estetickou stránku věci, ale promyslet také praktické aspekty. Jak často a za jakých podmínek bude slunečník používán? Potřebujete model s lehkým mechanismem pro rychlé otevírání a zavírání, nebo spíše preferujete něco robustnějšího, co vydrží i silnější vítr? Odpovědi na tyto otázky vám pomohou určit správný typ slunečníku pro vaši zahradu.

Díky naší specializaci a zkušenostem v oblasti zahradního nábytku můžete být jisti, že při výběru slunečníku vám poskytneme veškeré potřebné informace a poradenství. Nechte se inspirovat naší nabídkou a proměňte svou zahradu v dokonalé místo pro relaxaci nebo oslavy pod širým nebem.

Výběr Slunečníku

Při výběru slunečníku je stejně důležitý i materiál, ze kterého je vyroben. Kvalitní materiály zajišťují, že slunečník zůstane zářivý a atraktivní po mnoho let, bez ohledu na intenzitu slunečního záření, kterému je vystaven. V Platinum používáme jen ty nejlepší materiály, abychom zajistili, že barva slunečníku nevybledne a zůstane tak vynikající dekorací vašeho venkovního prostoru. Pevná a stabilní základna je dalším nezbytným prvkem, zejména v oblastech, kde jsou časté silné vánky. Naše základna zajišťuje, že slunečník zůstane pevně na místě a neohrozí pohodlí ani bezpečnost vašich hostů.

V případě, že byste chtěli svoji zahradu využívat i během nepříznivého počasí, nabízíme také voděodolné slunečníky. Tyto modely vám umožní pokračovat v zahradních aktivitách bez obav z mokrého počasí, a zachovají vás a vaše hosty v suchu.
Na závěr, ve společnost Platinum dbá na to, aby byl výběr slunečníku co nejjednodušší a nejpohodlnější. Proto jsme vyvinuli speciální online nástroj, který vás krok za krokem provede výběrem, přizpůsobeným vašim přesným požadavkům a představám. Naším cílem je poskytnout nejen funkčnost, ale také estetickou přidanou hodnotu, čímž zvýšíme celkový dojem z vaší zahrady a umožníme vám užívat si krásné počasí naplno.

Lze říci, že každý detail našich Platinum slunečníků je důkladně promyšlen s ohledem na potřeby a přání našich zákazníků. Jsme hrdí na to, že můžeme přispět k lepšímu a kvalitnějšímu prožívání volného času na venkovních prostranstvích, a to díky produktům, které jsou nejen funkční, ale i esteticky přitažlivé.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze