Kategorie
 
 
 
 
 

Zařízení pro wellness

Wellness a spa centra jsou dnes neodmyslitelnou součástí hotelů a penzionů. Jejich vybavení kvalitním nábytkem z umělého ratanu je skvělá volba z několika důvodů, především jeho dlouhá životnost, odolnost vůči vlhkosti a snadná údržba. Nejvíce využívané ve wellness a spa centrech jsou lehátka z umělého ratanu. Většina z nich má polohovatelné opěradlo, což umožňuje dokonalý relax. Lehátka z umělého ratanu můžete mít s matrací nebo bez matrace.Wellness a spa centra si můžete doplnit io malé stolky a křesla z umělého ratanu a interiér osvěžit doplňky jako například květináče z umělého ratanu v různých velikostech. Žádné luxusní spa a wellness centrum se dnes bez lehátek a nábytku z kvalitního umělého ratanu již neobejde.

V dnešním rychlém a neustále se měnícím světě se často setkáváme s pocitem, že čas letí neuvěřitelnou rychlostí. Minuty a hodiny se zdají rozplývat rychleji než kdykoliv předtím, a tento pocit je skoro všude kolem nás. Občas se zastavíme uprostřed našeho hektického života a zamyslíme se nad tím, jak je možné, že tyto cenné okamžiky nám tak rychle utekly. Každý den, který by měl být plný možností a nových začátků, se paradoxně zdá být kratší a kratší. Čas jako by se zrychlil a my se ocitáme v nekonečném víru událostí a povinností, které si žádají naši neustálou pozornost od prvních paprsků úsvitu až do pozdních nočních hodin.

Naše ranní rutina je přesným odrazem tohoto moderního životního stylu. Budík nás každé ráno neúprosně vytrhne ze spánku a nutí nás vstát do dalšího dne plného výzev. Sotva otevřeme oči, už myslíme na seznam úkolů, který nás čeká. Snažíme se o zvládnutí všech povinností, které nám život klade do cesty, ale často se nám zdá, že za námi zůstává nekončící vlna dalších a dalších úkolů.

Večer, kdy bychom se měli věnovat odpočinku a relaxaci, často zjistíme, že naše myšlenky jsou stále zaměřené na to, co jsme nestihli, nebo co nás čeká zítra. Místo klidného večera se tak ponoříme do dalších aktivit, snažíme se dohnat, co jsme během dne nestihli, a připravujeme se na další den plný výzev.

V tomto nekonečném cyklu hledání rovnováhy mezi pracovními povinnostmi a osobním životem se mnozí z nás snaží najít klidné chvíle, které by nám pomohly obnovit naše síly a energii. A právě proto se wellness a spa centra stávají tak oblíbenými útočišti. Jsou to místa, kde můžeme na chvíli utéct od stresu každodenního života a soustředit se na obnovu naší duševní a fyzické pohody.

V těchto centrech jsme vítáni do světa klidu a relaxace, kde se můžeme odpojit od vnějšího světa a ponořit se do pocitu klidu a harmonie. Čas zde jako by se zpomalil a umožnil nám být si plně vědomi každého okamžiku. Wellness a spa centra nám dávají příležitost k obnově energie a k nalezení vnitřního klidu, který je tak vzácný v našem hektickém životě.

A v těchto oázách klidu hraje nábytek z umělého ratanu významnou roli. Díky svému přirozenému vzhledu, odolnosti a praktičnosti se stal oblíbeným materiálem pro vytvoření příjemného a uvolněného prostředí. Lehátka z umělého ratanu v relaxačních zónách centra poskytují ideální pohodlí pro odpočinek, zatímco doplňky jako stolky a křesla z umělého ratanu zvyšují funkčnost a estetickou hodnotu prostoru. Květináče z umělého ratanu, plné živé zeleně, pak přinášejí do interiérů kousek přírody a pomáhají vytvářet atmosféru klidu a pohody.

V dnešní době, kdy se zdá, že čas se točí rychleji než kdy jindy, je nábytek z umělého ratanu tichým hrdinou, který pomáhá vytvářet prostředí, kde můžeme najít chvíle klidu a obnovy. Jeho přítomnost ve wellness a spa centrech je důkazem, že i v našem hektickém světě existuje místo a čas pro relaxaci a uvolnění. A právě zde, mezi lehátky a křesly z umělého ratanu, můžeme znovuobjevit radost ze života a uchovat si klidnou mysl v tomto neustále se měnícím světě.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze