Kategorie
 
 
 
 
 

Velké zahradní slunečníky na terasu - moderní řešení pro vaše pohodlí

Velké zahradní slnunečníkyPečlivě upravená zahrada je souhrnem mnoha prvků. Chcete-li vytvořit funkční a souvislý prostor vedoucí k hodnotnému odpočinku, měli byste se zaměřit nejen na rostliny nebo zahradní nábytek, ale i na doplňky - osvětlení, květináče, dekorace ... Jednou ze základních součástí zahradní mozaiky je zahradní slunečník - nenápadný detail, který přináší do zahrady zcela novou kvalitu. Všem, kteří hledají pevnou výbavu, která zastíní mnohem více než jen sadu dvou zahradních lehátek, s potěšením představujeme velké slunečníky na terasu Platinum. Proč se vyplatí investovat do vybavení holandského výrobce? Co třeba brát v úvahu při výběru správného modelu? Podívejte se na to!

Velké zahradní slunečníky na terase proti slunci i dešti

V dnešní uspěchané době, která nás často nutí trávit spoustu času v uzavřených prostorách, se stále více lidí obrací k přírodě než ke zdroji relaxace a klidu. Snažíme se vytvářet osobní útočiště, kde můžeme dýchat čerstvý vzduch a načerpat novou energii. V těchto chvílích se náš zájem nutně obrací k venkovním prostorám našich domovů – k terasám a zahradám, které se stávají našimi malými ráji na zemi.

Není to tak dávno, co naše možnosti vybavení těchto prostor byly velmi omezené. Pamatujete si ty malé, standardní deštníky, které lze nalézt na každém kroku? Jejich pestré barvy a zajímavé vzory přitáhly naši pozornost a často jsme se nechali unést jejich vizuálním kouzlem. Nicméně, když přišlo na praktickou stránku věci, často jsme zůstávali zklamáni. Malé, kulaté přístřešky, byť rozkošné na pohled, zřídka poskytovaly dostatečnou ochranu před sluncem, nemluvě o nečekaných letních bouřích.

V minulosti jsme jen závistivě hleděli na ty šťastnější, kteří měli možnost vychutnávat si pohodu pod velkolepými pavilony nebo pod markýzami, které se pyšnily nejen velikostí, ale také schopností odolávat nástrahám počasí. Byly to symboly luxusu a pohodlí, ale zároveň byly méně přístupné kvůli své ceně a potřebě pevné instalace. V mnoha případech jsme jen tiše snili o možnosti kombinovat praktičnost a flexibilitu malých slunečníků s ochrannými vlastnostmi těchto velkolepějších konstrukcí.

A právě v tomto momentě přichází na scénu nizozemská společnost Platinum, která nám přináší revoluci v oblasti zahradního vybavení. Jejich přístup k inovacím a designu je jako svěží vánek pro každého, kdo touží po kombinaci funkčnosti a stylu. Velké zahradní slunečníky, které nabízejí, se mohou pochlubit neobyčejnými rozměry a schopnostmi, které překonávají vše, na co jsme byli dosud zvyklí.

Tyto zahradní slunečníky nejsou jen obyčejnými přístřeškami; jsou to mistrovská díla, která změní váš pohled na to, co může být vnější vybavení. Široké a pevné, jsou schopny ochránit vás, vaši rodinu a venkovní nábytek před sluncem i deštěm, čímž posouvají hranice komfortu a ochrany na zcela novou úroveň. Představte si, že sedíte pod jedním z těchto slunečníků, pohodlně usazeni v oblíbeném křesle, a posloucháte, jak kapky deště jemně bubnují na pevnou tkaninu nad vámi, zatímco vy zůstáváte suchí a klidní.

Platinum se nezaměřuje jen na funkčnost svých výrobků. Vysoce hodnotí i estetiku, protože chápou, že vnější vybavení by mělo být nejen praktické, ale také příjemné na pohled. Jejich slunečníky jsou dokonalou syntézou minimalismu a stylu, které se lehce stávají hlavním prvkem každé zahrady nebo terasy. Jednoduché, ale sofistikované tvary doplněné o promyšlené detaily vytvářejí atmosféru luxusu, který je přitom stále dostupný.

Představte si, že vaše terasa nebo zahrada se stává místem, kde každý den můžete zažít kousek dovolené. S těmito slunečníky od Platinum se tento sen může stát realitou. Nejsou to jen obyčejné slunečníky; jsou to součásti vašeho životního stylu, které zvýší kvalitu vašich chvil strávených venku a zároveň vám poskytnou ochranu a pohodlí, které si zasloužíte.

Moderní terasové slunečníky - nákup na mnoho let

Zahradní slunečníky z řady Platinum jsou zlatou střední cestou mezi estetikou a funkčností. Každý z modelů dostupných na bamboo je vyroben z nejkvalitnějších materiálů. Rám deštníku je vyroben z pevného hliníku s práškovým nástřikem. Masivní antikorozní konstrukce si zachovává stabilitu a dokonalou svislost i při velmi větrném počasí. Kovové rámy jsou oporou vrchlíku z odolné nepromokavé textilie, která poskytuje 100% stínování a ochranu před ultrafialovým zářením. Nabídka dostupných modelů je skutečně široká. Najdete zde slunečníky s potahem v různých barvách - antracitová, bílá, béžová ... Každá z použitých látek má specifickou odolnost proti vyblednutí při dlouhodobém vystavení slunečnímu záření. Bez ohledu na to, který model doplní vaši představu o dokonalé zahradě, můžete si být jisti, že jste vybrali správně.

Abychom splnili očekávání nejnáročnějších zákazníků, nabízíme slunečníky od holandské značky Platinum. Vybavení evropského lídra je již mnoho let ceněny pro svou kvalitu, funkčnost a moderní design v souladu s trendy dominujícími v módních venkovních prostorách.

Velké zahradní slunečníky

CHALLENGER T² 3mx3m velká parabola - úleva od horkého slunce

První návrh - sluneční clona CHALLENGER T² - je mistrovskou kombinací minimalistického designu a funkčnosti. Velký deštník se čtvercovým baldachýnem s délkou strany do 3m bude neoddělitelným společníkem exkluzivní salónikovej soupravy, soupravy sestávající z velkého zahradního stolu a židlí nebo luxusních lehátek umístěných na okraji bazénu. Noblesní barvy, jednoduché linie a působivé velikosti dělají z doplňku se zdánlivě praktickou funkcí expresivní výzdobu prostoru.

Zahradní Slunečníky CHALLENGER T² jsou vybavením pro vaši terasu na nejvyšší úrovni. Konstrukce deštníku je založena na silném, hrubém rámu vyrobeném z hliníku odolného proti rzi. Můžete si být jisti, že slunečník zůstane dokonale svislý i při silném větru a dešti. Důležité je, že velký vrchlík je vyroben z vysoce kvalitního polyesteru potaženého polyuretanem. Silný, správně zajištěný materiál zaručuje nejen uklidňující stín, ale také chrání před UV zářením a dešťovými srážkami. Nemusíte se bát, že lehká látka bude rychle pokryta nehezkými skvrnami. Díky ochranné vrstvě vlákna materiálu nepronikají kontaminanty, které by mohly nepříznivě ovlivnit jeho estetiku.

Design modelu CHALLENGER T² je promyšlený do všech detailů. Boční noha nezabírá hodnotný prostor, nepřekáží obyvatelům pohybujícím se po terase a dává naprostou svobodu při vyjímání zahradního nábytku. Důležité je, že na zastínění vybraného místa nemusíte posouvat celý slunečník. Vrchlík můžete pohodlně otočit v libovolném směru a bez námahy zastínit vhodné místo.

Ochranné kryty na velké slunečníky na terase

Aby si zahradní slunečník uchoval svou živou a sytou barvu po mnoho let, stojí za to chránit ho. V tom vám pomohou kryty AeroCover - lehké kryty, které účinně ochrání slunečník mimo letní sezóny.

Většina potahů dostupných v obchodech je vyrobena z materiálů s vinylovými potahy, které vlivem mrazu ztuhnou a pak prasknou, čímž přestanou plnit svou funkci. Technologové pracující pro značku AeroCover tento problém eliminovali použitím měkkého polyesteru RIPSTOP obohaceného vrstvu prodyšné membrány na výrobu potahů. Dvouvrstvá struktura zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu a účinně blokuje množení bakterií a plísní, které se díky tomu na povrchu slunečníku nevyvíjejí. Důležité je, že tkanina si zachovává svou plastovou formu bez ohledu na teplotu, takže zajištění deštníku a následné odstranění krytu trvá pouze chvíli. Praktická taška je součástí každého krytu na deštník, zahradní gril nebo zahradní nábytek.

Velké zahradní slunečníky

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze