Kategorie
 
 
 
 
 

TERASOVÝ NÁBYTEK z umělého ratanu - moderní zahrada

Kouknete si terasový nábytek je prezentován v exkluzivních katalozích a zjistíte, že se nejčastěji vyrábí z umělého ratanu. Proč je to tak? Umělý ratan je syntetický materiál, který kraluje moderním zahradám. Křesla, pohovky, jídelní soupravy i zahradní závěsná křesla vyrobené z polyratanu se již dlouhá léta těší neohrožené vedoucí pozici. Proč je terasový nábytek s výpletem z umělého ratanu takový populární? Které modely budou dokonale zapadat do prostředí vašeho domu? Vyberte si nejvhodnější řešení!

Kvalitní terasový nábytek z polyratanu je ideální řešení

Zahradní nábytek a příslušenství je v trvalém kontaktu s faktory, které mohou nepříznivě ovlivnit jeho konstrukci a vzhled. Má to přímý vliv na pohodlí při sezení a celkový dojem z vaší terasy. Při výběru zahradního nábytku byste měli věnovat zvláštní pozornost kvalitě použitých materiálů. Mezi velkého množství vhodných řešení je pozornost těch nejnáročnějších zákazníků upřena zejména na modely z umělého ratanu. Proč je vhodné rozhodnout se pro tento druh terasového nábytku? Polyratan je ověřený, moderní a praktický materiál, který v sobě spojuje přírodní, teplý povrch s maximální kvalitou inovativních plastů. Je odolný vůči mechanickému poškození a povětrnostním faktorem jako je voda, vysoké teploty nebo mráz a UV záření. Umělý výplet je vyroben z hustých, neporézních vláken, které neabsorbují vodu ani nečistoty z ovzduší, což umožňuje jednoduchým způsobem udržovat terasový nábytek z umělého ratanu bezchybně čistý iv případě, že se rozhodnete pro bílý výplet. Nemusíte mít obavy s časově náročné impregnace přírodních materiálů a opakovaného natírání a olejování. Na to prostě zapomeňte. Umělý ratan nevyžaduje speciální péči, stačí voda a jemná kartáček, případně tlakový čistič.

Terasový nábytek známe velmi dobře a zabýváme se jeho prodejem dlouhá léta - od roku 2002. Víme, že moderní zahrada je prostor, který je propracovaný nejen z pohledu funkčnosti, ale i estetiky. Stylový nábytek na terasu vyrobený z umělého ratanu je významným trendem v designu. Luxusní pohovky, zajímavé závěsná křesla a pohodlné zahradní lehátka jsou ozdobou prostoru a umocňují celkový dojem z exteriéru. Terasový nábytek z umělého ratanu máme v nabídce ve více ověřených barvách výpletu a mnoha typech a stylech. Máte téměř neomezené možnosti při zařizování vaší zahrady. Technoratan je díky svým vlastnostem mimořádně univerzální. Bez ohledu na to, zda upřednostňujete na terase spíše skandinávský typ nábytku nebo vám více vyhovuje řešení v provensálském stylu, můžete si být jisti, že terasový nábytek z umělého ratanu z naší nabídky na stránkách www.drstudio.cz a www.bamboo.sk vám zajistí požadovaný efekt.

Zahradní nábytek z pohledu ekologie?

Umělý ratan je pro ty, kterým ekologie není lhostejná. Dramatické zhoršování životního prostředí nás nemůže nechat lhostejnými a je naší povinností brát při nákupu zahradního nábytku v úvahu i ekologický rozměr. Musíme si uvědomit, že matce přírodě můžeme pomoci i při zařizování zahrady. Terasový nábytek z umělého ratanu patří do prestižní skupiny ekologických výrobků. V procesu výroby a ani v průběhu jeho využívání se neuvolňují žádné prvky, které by měly nepříznivý vliv na životní prostředí a čistotu ovzduší. Kvalitou použitých materiálů a dokonale propracovanými a ověřenými postupy při výrobě se terasový nábytek z umělého ratanu značky Oltre řadí k výrobkům s vysokou životností. Zahradní židle a křesla, stoly, zahradní sezení a pohovky na terasu, vyrobené z umělého výpletu vám budou sloužit dlouhá léta. Podle odhadu znalců to bude až dvacet let. Po takovém dlouhém období si může terasový nábytek poznamenán časem a intenzivním využíváním najít svůj druhý život v procesu recyklace.

MILANO - luxusní terasový nábytek z umělého ratanu

Nejprodávanější položka ze seznamu našich bestsellerů potěší každého milovníka moderních zahrad. Ratanový terasový nábytek MILANO byl navržen pro náročné zákazníky, kteří hledají originální řešení. Poskytne jim maximální pohodlí pro odpočinek na čerstvém vzduchu. Moderní rohové sedací soupravy jsou každou sezónu v čele nejprodávanějších výrobků. Pokud si je detailněji podíváte, případně vyzkoušíte v našich prodejnách nebudete překvapení. Povedený design, propracovaná ergonomie, pohodlné čalounění, které hýčká vaše tělo. Velkorysé rozměry a modulové řešení vás přesvědčí. Pokud mluvíme o kvalitě zahradního sezení MILANO nemůžete ignorovat jeho univerzálnost. Terasový nábytek z umělého ratanu MILANO je vyrobený z lehkých modulů které můžete kombinovat podle rozměrů terasy a vašich představ o počtu míst k sezení. Z modulů si sundejte velkou rohovou sestavu nebo zahradní set ve tvaru písmene "U". Díly jsou pospojovány plastovými spojkami, které jsou součástí dodávky a jsou započítány v ceně výrobku. Pokud budete mít po určitém čase chuť na změnu, nemusíte kupovat nový zahradní nábytek. Jednotlivé díly uložíte jinak způsobem a terasa je jako nová. Sestavu si můžete navíc rozšířit o pohodlné křesla, případně taburetky. Vše ve stejném stylu a s totožným výpletem z umělého ratanu.

Terasový nábytek z umělého ratanu ve skandinávském stylu

V zahradách navržených v skandinávském stylu hrají rozhodující roli přírodní materiály a světlé barvy v kombinaci s výraznými zemitými odstíny. Všemu dominují vždy zelené jehličnany, mechy, keře, dekorativní trávy a květiny - prvky typické pro severskou přírodu. Jednoduchost se zde spojuje s teplem domova. Zahrada inspirovaná estetikou a životním stylem obyvatel severní Evropy musí umocňovat soudržnost rodiny a umožňovat přiměřený odpočinek v duchu filozofie hygge. Terasový nábytek z umělého ratanu vám umožní vytvořit místo, kde budou všichni členové rodiny trávit s radostí společné chvíle. V nabídce jsou jídelní soupravy RODI, klasické zahradní ratanové sedačky MONZA s pohovkou, křesly a stolkem nebo zahradní rohové soupravy IMOLA. Vše ve třech barvách výpletu z polyratanu. Design nábytku jednoznačně odkazuje na skandinávskou inspiraci.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze