Kategorie
 
 
 
 
 

Nejlepší terasový nábytek (a jak ho nakupovat)

Při zařizování vašich teras, dvora nebo může být kvalitní zahradní nábytek zcela přeměnit, jakým způsobem tyto prostory využívat a přeměňovat je na příjemné pokoje, které si můžete nainstalovat, můžete využívat během celého roku nebo jen v určitých sezónách.

Na drstudio.cz se zaměřujeme na nabídku širokého spektra zahradního nábytku, abychom uspokojili potřeby každého zákazníka. Naše nabídka zahrnuje od celoročních použitelných zahradních stolů, přes moderní jídelní soupravy kombinující dřevo a kov, až po klasické soupravy, elegantní venkovní pohovky, stylová zahradní lehátka a luxusní čajové pohovky.

Kromě toho poskytujeme také rady, na co byste měli zjistit při výběru venkovního nábytku. A když se možná naše tipy nebudou zcela shodovat s vaším osobním stylem nebo v případě, že konkrétní kus nábytku nebude momentálně dostupný, naším cílem je najít nejlepší řešení pro váš venkovní prostor.

Když se blíží sezóna zábavy v přírodě, zvažte, zda svůj prostor osvěžíte. Ať už máte malou terasu nebo celou zahradní kuchyni vhodnou pro velké večeře, odborníci na venkovní bydlení navrhují, abyste měli na mysli tyto trendy bydlení venku.

Luxusní doplňky a vylepšení jsou na vzestupu a designéři a majitelé domů přistupují k venkovním prostorám se stejnou péčí jako k interiérovému designu. „Vidím velký posun směrem ke skutečnému vložení stejné péče a úsilí do designu vnějších obytných prostor jako vnitřních. Vytvoření venkovního prostoru, který působí soudržně, krásně a pohodlně, je mnohem víc než jen postavit si na terasu pěkné židle.

V důsledku toho se zvyšují i očekávání, která máme v souvislosti s venkovním nábytkem. Designově smýšlející zákazníci oceňují krásné, nadčasové a funkční kousky, které kromě prvků obstojí i ve zkoušce času. Je zde touha nejen po skvělém designu, ale také po výběru, kvalitě a odolnosti.

Těchto šest trendů sahá od jednoduchého výběru stylu a praktických rad při nakupování až po významné architektonické prvky určené ke zvýšení designu, kvality a luxusu vašich venkovních obytných prostor.

1. Vysoce kvalitní kousky

Význam přírody a času stráveného venku se v posledních letech opravdu dostal do popředí, stejně jako důležitost investování do nadčasových, kvalitních kousků před jednorázovými trendy. Designéři a majitelé domů, kteří hledají exteriérový nábytek, mohou očekávat, že se budou těšit v následujících letech, narůstající estetické úrovni, stejně jako na úrovni pohodlí a radosti z nábytku.

Podobně jako trávení času a peněz hledáním správné pohovky nebo jídelního stolu pro váš domov, mnoho z tohoto trendu je o tom, že si uděláte průzkum a pochopíte, co tvoří kvalitní kus venkovního nábytku, od kterého můžete očekávat, že vydrží. Hledejte materiály, jako je teakové dřevo, práškově lakovaný hliník, beton a prémiové proutí a ratan, a při nákupu berte v úvahu také klimatické podmínky ve vaší oblasti. Udržitelnost je dalším významným faktorem v designovém průmyslu, který ovlivňuje to, jak nakupujeme a vybíráme nábytek.

2. Funkce inteligentního domu pro terasy a zahrady

Jelikož venkovní prostory se integrují do úvah o životním prostředí celého domu, osvětlení a funkce inteligentního domu jsou trendy pro venkovní prostory. Tyto prvky vizuálně propojují interiér a exteriér, čímž vytváří jednotnější vzhled, ale zároveň nabízejí konzistentní funkčnost.

Zahradní LED lampy vytvářejí soudržný životní prostor v celém domě tím, že dokáží ovládat zvuk a osvětlení během dne až do noci. Vaše outdoorové aktivity nejsou striktně omezeny denní dobou nebo například přístupem k televizoru – je-li venku kabelové připojení pro funkce inteligentní domácnosti, máte větší flexibilitu v tom, kdy a jak prostory využíváte. Například pergoly jsou stále populárnější, protože majitelé domů tráví více času ve svých venkovních prostorách. Poskytuje také zvýšenou bezpečnost zahrnutím vnějších kamer, snímačů pohybu a inteligentních zámků.

3. Kontinuita v designových prvcích, zevnitř i zvenčí

Ať už se jedná o malou terasu nebo rozsáhlou venkovní zábavní oblast, důsledné používání barev, vzorů a materiálů vizuálně spojí interiérový a exteriérový design vašeho domova. Kontinuita materiálu spojuje interiér s exteriérem, letos očekáváme, že tato kontinuita bude ještě silnější.

Tuto kontinuitu však nevidíme jen prostřednictvím jednoduchých výběrů dekorací. Viděli jsme rostoucí počet majitelů domů, kteří hledají povrchy, které odolají vnějším prvkům a zároveň poskytují zvýšený, soudržný vzhled jejich výběru interiérového designu. Spékaný kámen, podobně jako je produkt Dekton, nebo Neolith se již používá pro obklady povrchů uvnitř domu a nyní se používá pro venkovní dlažby, fasády, terasy a dokonce i ohniska.

4. Luxusní vylepšení

V roce 2024 myslíme na luxusní vylepšení. Tyto produkty nejen zvyšují komfort a využitelnost venkovních prostor, ale zvyšují také hodnotu nemovitosti. Mezi nejlepší identifikovaná vylepšení patří požární prvky, bary a pergoly. Venkovní kuchyně jsou dalším velkým projektem, který se v našich podmínkách rozšiřuje. Pokud hledáte luxusní inspiraci, zaznamenali jsme nárůst designových prvků inspirovaných pohostinstvím, zejména terasy a vnitřní a vnější krby.

5. Skládací stěny pro skutečně propojené prostory

Na základě architektonického designu v oblastech s dobrým počasím po celý rok, že skládací stěny jsou funkcí modernizace domova, která dnes vyniká pro bydlení venku. Vytvořte plynulý přechod mezi vnitřním a vnějším bydlením prostřednictvím posuvných stěn ve vašich pergolách. Když jsou tyto sklápěcí panely zavřené, stále nabízejí vizuální spojení s exteriérem, ale když se otevřou, vnitřní obytný prostor – jako je kuchyň, jídelna nebo obývací pokoj – se vizuálně a fyzicky rozšíří o vnější prvek. To umožňuje, aby interiér i exteriér sloužil jako multifunkční prostor pro stolování, lenošení a zábavu.

Správný výběr nábytku může posunout tyto vnitřní a vnější prostory na další úroveň. Doporučujeme vybrat si všestranné kusy nábytku, jako jsou sekční pohovky s modulárními komponenty, které lze snadno uspořádat tak, aby vyhovovaly různým aktivitám.

6. Přidaná zeleň pro živou energii

Nejde jen o to, aby se vaše venkovní obytné prostory staly rozšířením interiéru, ale také o to, abyste přijali přírodu, která se nachází za stěnami vašeho domova. Myslete na svěží a vrstvené rostliny, živé zahradní prostory a zelené a přírodní akcenty.

Zatímco biofilní trendy jsou v interiérovém designu v posledních letech velké, je dobré, abychom to aplikovali i na bydlení venku – nestačí být jen venku. Je to naživu? Pokud potřebujete do svého prostoru vdechnout život, zkuste přidat více živých rostlin v různých výškách a velikostech a různých odstínech zelené. Bude to okamžitě způsob, jak osvěžit prostor a být v trendu.

Obývací stěna může být zevnitř nebo zvenčí to pravé pro přidání soukromí a dávky zeleně – a je to další příklad trendů v exteriéru inspirovaných hotely.

 

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze