Kategorie
 
 
 
 
 

Pozvedněte svůj venkovní obytný prostor špičkovým moderním venkovním nábytkem

Jste připraveni posunout svůj vnější obytný prostor na vyšší úroveň? Je čas pozvednout váš venkovní prostor špičkovým moderním venkovním nábytkem. Rozlučte se s nudnými terasovými soupravami a přivítejte luxusní venkovní zařízení, díky kterému vaši sousedé zezelení závistí.

Nic nevykřičí zahradní luxus tak, jako kvalitní moderní exteriérový nábytek. Představte si relax na plyšové, pohodlné venkovní pohovce při popíjení sklenky kvalitního vína nebo zábavu hostů na elegantním, moderním venkovním jídelním setu.

S naší řadou exkluzivního venkovního nábytku si můžete na svém dvoře vytvořit luxusní oázu. Od elegantních venkovních lehátek až po stylové venkovní konferenční stolky může být vaše zahrada nebo terasa ztělesněním sofistikovanosti a luxusu.

Zde je několik tipů pro vylepšení vašeho venkovního obytného prostoru tím nejlepším nábytkem.

Vyberte si kvalitní značky venkovního nábytku

Co se týče bydlení venku, poslouží jen těm nejlepším. Koneckonců, nezařizujete jen prostor - vytváříte oázu pohodlí, luxusu a stylu. Proto je klíčové vybrat si kvalitní venkovní nábytek, který obstojí ve zkoušce času a ve všech směrech zlepší váš zážitek z bydlení venku.

V bamboo.cz věříme, že luxusní bydlení venku by mělo být dostupné pro každého. Proto nabízíme širokou škálu výjimečných značek venkovního nábytku a produktů, které jsou navrženy tak, aby pozvedly váš venkovní prostor podle vašeho vkusu a rozpočtu.

Ať už hledáte současný, minimalistický design nebo tradiční, klasické styly, máme pečlivě vybraný sortiment od některých z nejlepších značek na celém světě, které jistě upoutají vaši pozornost. Náš výběr luxusního venkovního nábytku zahrnuje špičkové značky jako SUNS nebo Garden Imperssiony či zacky slunečníků jako je Platinum Living, z nichž každý je známý svou výjimečnou kvalitou a smyslem pro detail.

SUNS vyzařuje ležérní eleganci s plážovým bohom vzhledem vyšší třídy. Je inspirován přírodou a jejich kolekce jsou navrženy s různými vnějšími tématy, od rustikálních a plážových až po bazénové a městské. Zaměřuje se na udržitelnost a snižování jejich vlivu na životní prostředí s oslavou všeho přírodního, včetně renomované kolekce vysoce kvalitních kousků z teaku.

Není to však jen o vzhledu – náš špičkový moderní vnější nábytek je pečlivě navržen tak, aby odolal přírodním živlům a zachoval si svoji krásu a nedotčený stav. Od odolných materiálů odolných vůči povětrnostním vlivům až po odborné řemeslné zpracování a pozornost k detailu můžete očekávat, že naše outdoorové kousky poskytnou bezkonkurenční pohodlí, odolnost a styl.

Pro luxusní vzhled použijte různé textury

Chcete-li vytvořit skutečně luxusní venkovní obytný prostor, jedním z nejúčinnějších způsobů, jak to udělat, je použití vrstvených textur. Kombinací různých materiálů, vzorů a textur můžete vytvořit vizuálně ohromující prostor, který je zároveň příjemný a příjemný.

Chápeme důležitost textury při vytváření špičkového zážitku z exteriéru. Naši odborní designéři vám pomohou při výběru doplňkových textur pro vytvoření svěžího vzhledu. Zamyslete se nad pevnými a zároveň měkkými vnějšími koberci, tlustými akrylovými vrstvami přes pohodlné vnější pohovky a polštáři z kvalintých recyklovaných plastů.

Smíchejte různé materiály

Pokud jde o moderní venkovní nábytek, míchání a sladění materiálů je vynikajícím způsobem, jak přidat vizuální zájem a vytvořit opravdu jedinečný vzhled. Naše produkty jsou dostupné v široké škále materiálů a povrchových úprav, což usnadňuje vytvoření vlastního vzhledu, který odráží váš styl.

Zkombinujte nádherný jídelní stůl z teakového dřeva, jakým je tento elegantní jídelní stůl TONDO od světoznámé značky SUNS, s tkaným křeslem z lana Punta, abyste vytvořili zajímavý kontrast špičkového luxusu a přímořské jednoduchosti.

Kromě estetického přínosu může být míchání a sladění materiálů také praktické. Například kombinací materiálů odolných vůči povětrnostním vlivům, jako je nerezavějící ocel a teakové dřevo, můžete vytvořit odolnou soupravu venkovního nábytku, která je jedinečná pro váš styl designu a zároveň odolá přírodním živlům. Můžete kombinovat materiály, abyste vytvořili vnější obytný prostor s vlastním vkusem, oživte vzhled, který je stejně okouzlující jako vy.

Rozzařte se moderním venkovním osvětlením

Pokud chcete posunout svůj moderní zahradní nábytek na vyšší úroveň, pak byste měli zvážit současné venkovní osvětlení. Přidáním správného osvětlení můžete přeměnit váš venkovní obytný prostor na elegantní a sofistikovaný prostor, který zapůsobí na vaše hosty a vy se budete cítit jako královská rodina.

Nabízíme široký sortiment moderního venkovního nábytku, který lze spárovat s našimi krásnými současnými možnostmi osvětlení. Zavěste zahradní LED lampu Kate nad svůj luxusní jídelní stůl nebo si osvětlete příjezdovou cestu pomocí futuristických lamp FAY.

Současné venkovní osvětlení lze použít také ke zvýraznění klíčových prvků vašeho venkovního obytného prostoru, jako jsou sochy, vodní prvky a architektonické detaily. Současné venkovní osvětlení je nejen vizuálně ohromující, ale také funkční a umožňuje vám užívat si venkovního prostoru dlouho do noci. Ať už pořádáte večeři, vychutnáváte si skleničku nebo jednoduše relaxujete s dobrou knihou, správné osvětlení vám může pomoci vytvořit dokonalou atmosféru.

Dodejte barevný nádech díky vnějším dekoracím

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak pozvednout váš moderní venkovní nábytek, je přidat barevný otisk se současnými venkovními květináči a vázami. Rostliny nejen dodávají vizuální zájem a texturu, ale také přinášejí pocit života a vitality do každého vnějšího prostoru.

Nabízíme široký sortiment moderního venkovního nábytku, který se dokonale hodí k našim krásným venkovním květináčům. Venkovní rostliny mohou být také použity k vytvoření soukromí a stínu, díky čemuž bude váš venkovní obytný prostor ještě pohodlnější a příjemnější.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze