Kategorie
 
 
 
 
 

Moderní kovová pergola - úkryt před deštěm a sluncem

Moderní kovová pergola je vybavení, které by nemělo chybět v žádné zahradě. Stylová minimalistická konstrukce zvyšuje funkčnost prostoru za domem a dodává mu neodolatelný šarm. Co je charakteristické pro pergoly z nabídky společnosti drstudio.cz? Který model by se hodil právě do vaší zahrady? Zjistěte to!

 

 

 

 

Moderní kovová pergola versus dřevěný altánek

Ještě donedávna jsme v seznamu oblíbených zahradních doplňků mohli najít i dřevěné altánky. Bohatě zdobené konstrukce v rustikálním stylu dnes přenechávají své místo modelem z kovu. Moderní kovová pergola strohého, minimalistického tvaru mnohem lépe zapadá do trendů, které momentálně dominují v moderní architektuře. Kovové pergoly jsou na rozdíl od starších verzí ze dřeva odolné vůči poškození a vnějším vlivům.

Hledáte spolehlivé, stylové a víceúčelové zařízení, které vás ochrání před vrtošivým počasím? Jste na správném místě! Designéři značky Zumm se rozhodli vytvořit inovativní pergolu, která bude dokonalým spojením vysoké funkčnosti a nádherného designu. S hrdostí můžeme konstatovat, že jejich mise byla úspěšná! Výsledkem práce talentovaných designérů jsou modely PERARA a Maranza vybavené nastavitelnou střechou.

MARANZA a PERARA - moderní kovová pergola šitá na míru do vaší zahrady

V nabídce drstudio.cz najdete dva modely designových přístřešků - přístěnný i samostatně stojící model MARANZA a samostatně stojící model PERARA. Každá moderní kovová pergola je vyrobena z nerezavějícího hliníku, který je vynikající kombinací jednoduchosti s absolutní odolností. Základem každé konstrukce jsou profily. Ty jsou pevně a zároveň nenápadně připevněny k zemi. Pevná konstrukce, která je stabilní i ve velmi větrném počasí, tvoří oporu pro nejdůležitější část pergoly - polohovatelnou střechu.

Chtěli byste se opalovat? Nebo naopak hledáte úkryt před horkým sluncem? Díky moderní kovové pergole můžete dostat počasí pod kontrolu. Lamelová střecha funguje na principu žaluzií. Pomocí jednoduchého, ale spolehlivého manuálního systému lze měnit sklon lamel, a tím regulovat množství slunečních paprsků pronikajících na terasu. Sklopené lamely vytvářejí kompaktní, nepropustnou střechu s vysokou odolností proti zatížení. Voda je ze střechy odváděna prostřednictvím nenápadného systému.

Zahradní pergola není jen funkční doplněk, ale i zajímavá dekorace. Mimořádně elegantní minimalistická konstrukce dokonale doplní moderní zařízení vaší terasy a stane se jeho nedílnou součástí. Modely MARANZA a PERARA jsou dostupné ve dvou univerzálních tlumených barvách - bílé a antracitové. Moderní pergola vypadá nádherně v kombinaci s exkluzivními sedacími či víceprvková jídelními soupravami, designovými houpačkami i stylovými dekoracemi. Oba modely si můžete zakoupit v několika velikostech, takže lehce najdete ten, který nejlépe zapadne do vaší zahrady.

Moderní kovová pergola a spol.

Zahradní přístřešek před vámi naplno odhalí svůj skrytý potenciál, když ho vybavíte dalšími doplňky. Ruší vás zvědavé oči sousedů při odpoledním odpočinku? Nachází se vaše zahrada v blízkosti rušné ulice? Díky inovativním roletám si konečně dopřejete odpočinek v soukromí vlastní zahrady. Rolety na přístřešky jsou vyrobeny z pevné, nehořlavé technické tkaniny odolné vůči plísním a vysokým i nízkým teplotám. Tato látka si navíc zachovává svoji zářivou barvu i přes působení UV záření. Rolety se dají namontovat na všechny přední a boční stěny. Díky praktickému mechanismu je můžete zastavit ve třech výškách (1/3, 2/3 nebo zcela zataženo).

Moderní kovová pergola MARANZA je kompatibilní i s dekorativními stěnami z pevných lamel. Tyto stěny jsou, stejně jako altány, dostupné ve dvou barvách.

Montáž moderní kovové pergoly

Obáváte se, že montáž pergoly je náročný úkol, který vám zabere spoustu času a energie? Omyl! Moderní kovová pergola s logem značky Zumm se skládá z modulárních prvků, které se dají rychle a jednoduše složit. Mysleli jsme však i na zákazníky, kterým záleží na jejich pohodlí, a do nabídky jsme zařadili službu montáže přímo u vás doma.

Příprava na zimu: moderní kovová pergola mimo sezónu

Bojíte se, že silné mrazy, několikatýdenní vrstva sněhu či nečistoty ovlivní stav vaší oblíbené zahradní konstrukce? V takovém případě rychle změníme váš názor! Každá moderní kovová pergola z nabídky drstudio.cz je celoroční konstrukce, která nevyžaduje žádnou speciální péči. S její pravidelnou impregnací či obnovováním barvy si nemusíte dělat absolutně žádné starosti. Garantujeme vám, že přístřešek si zachová svůj bezchybný stav po mnoho let, i přes neustále se měnícím meteorologický podmínkám.

Moderní kovová pergola nejen do zahrady

Zahradní přístřešek z dílny našich designérů se dokonale hodí nejen do zahrad v blízkosti rodinných domů. Zajímavá a odolná konstrukce nádherně vynikne i v zahradách restaurací, plážových barech či hotelových relaxačních zónách. Moderní kovová pergola vybavená pohodlným nábytkem, romantickým osvětlením a plynovými topidly poskytne vašim hostům ideální podmínky pro odpočinek i během chladných, zamračených dní. S naší pomocí vytvoříte atraktivní a pohodlný oddechový prostor, který se stane vizitkou vaší firmy.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze