Kategorie
 
 
 
 
 

Venkovní doplňky pro zvelebení prostoru

Každý venkovní prostor je jedinečný a víc než jen rozšíření domova. Je nedílnou a nezbytnou součástí domu.

Každé úsilí o přeměnu tohoto prostoru na ten nejluxusnější a nejkompletnější tak stojí za to. Existuje mnoho způsobů, jak doplnit prostor, ale nechybí stylové doplňky jako vnější doplňky. Takové jednoduché kousky mohou přidat život (a barvu), o který usiluje každý vnější prostor.

PROČ SI ZAKÁZAT OUTDOOROVÉ DOPLŇKY?


Výhod vnějšího příslušenství je tolik, že je těžké je všechny jmenovat. I když bamboo.sk si je všechny uvědomuje a rádi bychom se s vámi podělili o ty nejdůležitější.

Rychlá transformace – Venkovní příslušenství a hlavně zeleň představuje nejjednodušší způsob, jak rychle změnit váš venkovní prostor z levelu 10 na level 100. Zejména v monochromatické venkovní místnosti můžete mít se správným doplňkem barevnou explozi.

Jednoduchá přeprava - Většina outdoorového příslušenství nemá velké rozměry. Jedná se o přidanou hodnotu, protože jej můžete bez námahy přemístit z jedné místnosti do druhé. Kromě toho vám tato akce nedovolí unavit se výzdobu prostoru.

Všestrannost – Outdoorový doplněk nikdy není jen vnějším doplňkem. Většina dnešních designů má jiné funkce, jako je sezení, dekorace a zábava či relax.

VÝBĚR

Myslet na moderní zahradní styl v exteriéru je tak naže. Naše návrhy mají moderní linie, které každému vnějšímu prostoru přinesou to, co skutečně potřebuje. Nyní, když jsme již mluvili o venkovních lehátkách, je čas dát vnějším doplňkem pódium, aby zazářily. Seznamte se s výběrem, který musíte zvážit pro vaši letní zahradu!

RAJSKÝ RELAX
Krása vesmíru má velký význam pro naše štěstí.

Venkovní prostory mohou mít přírodní prvky, aby byly pohodlnější a uvolněnější, a tím správným vnějším doplňkem jsou zahradní květináče. Tyto venkovní květináče vznikly proto, aby prostředí strávené venku ještě lépe a déle, čímž se stávají zajímavějšími.

Jeho kompozitní materiál dodá rostlinám to správné zaměření a dodá místnosti extra nádech sofistikovanosti. Můžete je umístit na trávník, na který můžete použít pomůcky zvané kultivátory.

VNĚJŠÍ KOBERCE

Venkovní koberce kromě toho, že poskytují spoustu pohodlí navíc, přinášejí způsob, jak mít prostor plný barev a života. K tomu si musíte vybrat svůj oblíbený design koberce, který se lépe hodí ke zbývajícímu dekoru (samozřejmě), ale také si vybrat ten se správnými materiály. Tento druh vnějšího příslušenství musí mít vysoce kvalitní vnější materiály, protože vnější koberec je na podlaze (a v cirkulační oblasti) a má tendenci se snadněji opotřebovat.

Venkovní koberce SUNS jsou dokonalou kombinací umění a života. Dostupné jsou v pěti barvách a třech různých velikostech.

ZAHRADNÍ OTOMAN

Jednou z nejdůležitějších požadavků venkovního prostoru je množství pohodlí. Outdoorovým doplňkem, který se do tohoto stavu lépe hodí, je otoman.

Otoman může působit ve třech různých rolích. Může to být dekorativní kousek díky svým minimalistickým liniím, moderním materiálům a prémiovým povrchovým úpravám, které odlišují. Sedací souprava je vždy důležitá na každém outdoorovém setkání a její látky jsou pohodlné a luxusní. Nakonec, zahradní taburet může být také opěrkou na nohy, která doplní vaši židli a zlepší vaše vnější chvíle odpočinku.

Skvělé na outdoorových doplňcích je, že je lze přizpůsobit podle možností, které nabízíme.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze