Kategorie
 
 
 
 
 

Prázdniny strávené doma?

Léto se blíží. Život se stále více odehrává pod širým nebem, přičemž naše balkony, zahrady a terasy hrají stále důležitější úkoly – zejména pro ty z nás, kteří žijeme ve městech.

Tyto prostory totiž neustále přebírají roli druhého obývacího pokoje našich domovů. Je tedy přirozené, že z nich chceme udělat atraktivní a pohodlné prostory, kde si po práci či o víkendu budeme moci vychutnat teplé sluneční paprsky – a zároveň si někde vychutnat domácí limonádu a spoustu dobrot z grilu s přáteli a rodinou.

Bílé plastové zahradní židle patří pevně do minulosti. V dnešní době se naše touha po maximální útulnosti rozšířila i do způsobu, jakým si zařizujeme venkovní prostory. Špičkoví holandští designéři vytvořili kolekce zahradního nábytku, které ohlašují novou éru a představují moderní design, pohodlí a inovace. Podíváme se na nejnovější holandský venkovní nábytek, který je obtížné odlišit od tradičních kompletů určených do interiéru.

Dobrá kniha, sklenice vychlazeného nápoje a den plný slunečné oblohy – čas strávený doma v zahradě nebo na terase je ideální způsob, jak si užít všechno, co léto nabízí. Ale abyste si opravdu odpočinuli, potřebujete nejprve perfektní venkovní pohovku. Dřívější modely byly obecně pokryty robustními, voděodolnými tkaninami, které nebyly obzvláště příjemné. Nizozemské designérské značky jako SUNS a Garden Impressions ukazují, že existují pohodlnější možnosti. Zahradní pohovka Bora, byla například vyrobena pro venkovní použití a zároveň i pro použití v interiéru. Sedáky a opěradla jsou vyrobeny z polyuretanové pěny a polyesterových vláken a potaženy ochrannou, vodoodpudivou látkou. Nahoře je odnímatelný látkový potah pro větší pohodlí.

Oddech na venkovním nábytku, jako je zahradní pohovka Portofino od značky SUNS, je ideální způsob, jak si užít léto a tak vám vznikne nový pohled na klasické kousky. Letní grilovačka vyžaduje správné zahradní židle a stoly, které se hodí pro tuto příležitost. Světoví designéři se zde stále více obracejí k minimalistickým skandinávským formám, přičemž reinterpretají i klasické kusy nábytku. Elegantní zahradní židle je extrémně odolná vůči povětrnostním vlivům a její pohodlné sedátko a dlouhé rovné područky z ní dělají příjemné místo k sezení a relaxaci, po večeři s přáteli nebo rodinou.

Nová řada křesel značky SUNS se v designu posouvá ještě dále. Rám z nerezavějící oceli s práškovým nástřikem je štíhlý a minimalistický a sedák z tkaného polypropylenového vlákna dodává nádech rustikálního tepla. Nejnovější kusy venkovního nábytku jako Sense, Ravello či Punta vykazují vlivy skandinávského a italského designu. Zatímco teakové křeslo Vittoria, jehož nohy a rám jsou vyrobeny z masivního teaku, má útulný, rustikální vzhled, Sense připomíná jednoduchý vzhled učebny, zvláště pokud je spárováno s vnějším teakovým stolem Ovada ak němu příslušející lavici.

Inovativní terasový nábytek i do vašeho obývacího pokoje

Multifunkční a modulární nábytek je rostoucím trendem – a to nejen pro vnitřní prostředí, jako jsou mikrobyty a co-workingové prostory. Flexibilní zařízení je žádané také pro terasy a zahrady. Kolekce exteriérového nábytku od značky SUNS je zaměřena na elegantní jednoduchost a modularitu. Například luxusní sedací souprava EVORA je založena na bílém, obdélníkovém hliníkovém rámu, který lze nakonfigurovat jako dvojzkreslo, trojkřeslo, nebo ji umíte nakonfigurovat jako rohovou pohovku ak ní patřící pohodlné lehátko, přičemž každý je k dispozici se sedacími polštáři.

Taburetky z kolekce PET, dostupné v různých velikostech a různých barvách, nejsou vyrobeny jen proto, aby poskytovaly zútulnění prostoru a další možnosti sezení vedle stolů a pohovek. Slouží také jako designové prvky, které bez námahy zapadnou do okolí a nenechávají nikoho na pochybách o svém zdroji inspirace a svém účelu, protože jsou vyrobeny z recyklovaných plastových lahví. Skutečně multifunkční je i zahradní barová židle Nappa, kterou můžete přidat k barovému stolu s integrovaným ohništěm. Díky svému minimalistickému designu a kvalitním materiálům lze židli použít doma, v kanceláři nebo v restauraci – a snadno se přenáší z bodu A do bodu B.

Výjimečný design z Nizozemska

V nejistých časech nám naše domovy nabízejí útočiště, kde se můžeme zútulnit a dát volnou ruku naší osobnosti. Holandský designový zahradní nábytek dokonale vystihuje tuto současnou náladu se zaměřením na maximální komfort a svými neobvyklými tvary. Přizpůsobitelné, mnohostranné a cokoli jiného, jen ne konvenční, tyto kousky přidávají úroveň složitosti k minimalismu posledních let, který se uchytil iu designérů z okolních zemí. Návrhy, které se inspirují přírodou nebo každodenním životem, jsou zároveň jaksi známé a nabízejí jistotu, že lidská rasa má daleko od vyčerpání svého tvůrčího potenciálu. Další trend také ukazuje, jak dobře můžeme vzít různé styly a zformovat je do něčeho nového: objevte tajemství. Moderní exteriérový nábytek s pohodlnými sedadly, propracovaným designem a inovativními funkcemi ukazuje, jak lze úspěšně kombinovat vysoké standardy designu, funkčnost a robustnost. Venkovní prostory se tak mohou stát prodlouženými obýváky na horké letní dny.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze