Kategorie
 
 
 
 
 

Sedací vak DR Relax

Při výběru sedacího vaku DR relax klademe největší důraz na vnější vzhled. 90% našich materiálů má tak vysokou odolnost proti otěru, že vám zajistíme klidné srdce.
 

Data o odolnosti proti otěru, tzv. Martindale Abrasion Resistance Test, jsou uvedené na našich webových stránkách pro všechny sedací vaky Dr. Relax *. Jaké výhody má sedací vak DRrelax? 100% záruka spokojenosti 730 dní, 2 roky záruka Odolnost proti otěru pro výrobky označené Martinem Dale ** Číslem. 730 dní, 2 roky servisní záruky ***, jakékoliv chyby, ke kterým došlo při výrobě (šití, lepení). Široká cenová nabídka, velký výběr tkanin a výrobků. Individuální řešení a individuální standardy mohou vybrat jednotlivci a firmy.

Od 5 kusů máte možnost mít jedinečnou nabídku. Předem oznámená akce, abyste získali nejlevnější místo pro své sny.  Obchodní značka, vysoké výrobní požadavky, přesnost, profesionalita, zájem a stabilní pracovníci charakterizují naši společnost. Výhoda obalů sedacích vaků Dr.Relax s dvojitou vrstvou   Bezpečnost - dvojitá stěna rozděluje plnicí materiál z vnějšího světa. Někdy je lepší uvnitř než venku.
Lze přidat - S jednostranným otvorem na sedacím vaku se zipem se dá snadno a vždy, když je to možné, můžete doplnit sedací vak Dr.Relax. Změna designu - obal sedacího vaku Dr.Relax můžete kdykoli snadno vyměnit. Jak se styl rychle mění, můžete rychle obléct svůj sedací vakdo nového designu.

Čištění: Zatáhni - vyper - vysuš - znovu obleč ... je také snadné Pohodlí - Díky dvojitému povrstvení budou bezpečnostní vaky Dr.Relax stabilnější, ale neztratí pohodlí Proč jsou pytle Dr.Relax bezpečné? Skrytý zip - zip jsme opatrně schovali, aby se zabránilo nežádoucímu otevření. Vnitřní i vnější kryty jsou opatřeny bezpečnostním zipem. Kvalitní EPS polyesterové kuličky - přímo z továrny bez prášku naplněné do vnitřního antialergického potahu se 100% bavlnou.

Odolný materiál a silné šití - Nevyrábíme naše sedací vaky jen dva roky. Pracujeme pouze z odolných materiálů a šijeme naše sedací pytle s velkou přesností. Dvojitá stěna - dvojitá stěna rozděluje výplňový materiál do vnějšího povlaku. Rychlé a snadné čištění! Velká výhoda sedacích vaků se dvěma potahy vůči jednovrstvým vakům je, že se dají vyprat. Představte si, jaká by byla komická situace, kdybyste museli do pračky přidat 350 až 600 litrový sedací pytel.

Exteriér sedacích vaků Dr.Relax je vyroben ze 100% bavlny,  venkovní tkaniny lze umýt a oprat (30 ° C bez změkčení). Takže se podívejme, co je vlastně sedací vak, který se stal dnes tak oblíbeným produktem. Dostatečný a kvalitní odpočinek je pro naše tělo nesmírně důležitý. To je přesně ta vlastnost, díky které, se sedací vaky, která se stala oblíbenými mezi dětmi i dospělými, byla prokázána jako jedna z nejpohodlnějších možností odpočinku. Kdo ještě to nevyzkoušel, jistě to vyzkoušejte a ten, kdo ho už použil, to jistě potvrdí. Určitě jste narazili nasedací vaky různých tvarů, velikostí a barev. Existují také stejná pravidla, která musíme dodržovat během výroby. Porušení těchto pravidel způsobuje nespokojenost zákazníků a pokles důvěry v sedací vak. Je velmi důležité vyrábět kvalitní výrobky, kůli tomu používáme vysoce kvalitní vnější i vnitřní látky. Výplňový materiál, tzv. Polystyrenové kuličky, musí být nejen kvalitní, ale i přesně vypočteny a naplněny, aby váš sedací pytel pohodlnější a trvalejší. Když sedíte nebo ležíte na tomto populárním sedacím vaku, jsou tyto malé 2-5 mm polystyrénové kuličky uspořádány tak, aby vak odpovídal tvaru vašeho těla a zajistil vám všechno pohodlí. Paměťová pěna, která byla poprvé použita v kosmických technologiích, vám poskytuje 100% pohodlí a je potvrzena i lékařskými výsledky. Používají tuto technologii také k vytvoření vrstvy matrace pro zajištění dobrého spánku. Matrac té nejvyšší kvality.

U jiných sedacích vaků a nábytku je princip stejný, s tím rozdílem, že sedací vak Dr. Relax je 100% plný prvotřídními polystyrenovými perličkami, které obklopují téměř celé vaše tělo a poskytují tak 100% pohodlí. Proč je sedací vak DR relax tak velmi zvláštní a odolný? Při výběru sedacího vaku DR relax klademe největší důraz na vnější vzhled. 90% našich materiálů má tak vysokou odolnost proti otěru, že vám zajistíme klidné srdce. Data o odolnosti proti otěru, tzv. Martindale Abrasion Resistance Test, jsou uvedeny na našich webových stránkách pro všechny sedací vaky Dr Relax *. Co je Martindale - test? Během testu Martindale odborníci kontrolují jednotlivé materiály, nábytkové tkaniny a jejich vhodnost pro stejné cíle. Například, zda jednotlivé nábytkové tkaniny jsou vhodné pro domácí spotřebitele nebo jsou také vhodné pro intenzivnější použití (hotely, veřejné instituce, restaurace apod.). Test je také znám jako zkouška odolnosti proti otěru nebo zkouška třením. Během testu 1000 cyklů se počítá s třením. Obecné textilie pro domácnost budou trvat asi 20 000 cyklů.

Čím jemnější je odolnost proti oděru, tím lepší odolnost tkaniny proti otěru. Materiály kolem 30 000 jsou ideální pro vybavení a použití v hotelových pokojích, apartmánech nebo konferenčních místnostech. Nad hodnotou společnosti Martindale se nejčastěji používá 30 000 materiálů na terminálech, centrách zákaznických služeb, nonstop kasinech a zdravotnických službách, které čekají na to, aby byly k dispozici 24 hodin denně. Používají se také v kinech, divadlech, stadionech a fastfoodech.

Nad 100 000 odolnost proti otěru už nezvyšuje hodnotu použití a podstatně nezvyšuje životnost materiálu. Doporučujeme si uvědomit si další hodnoty odolnosti proti oděru, které jsou v Evropě známé 6 000 cyklů - pro občasné použití (např. Sezónní zahradní nábytek) 15 000 cyklů - pro méně intenzivní použití (například méně nebo méně používaná židle, pohovky nebo méně roztažený a nábytkový nábytek) 20 000 cyklů - textilie pro všeobecné použití v domácnosti. 25 000 cyklů - intenzivně používané domácí textilie, hotely méně než 4 hvězdičky a hostince. 30 000 cyklů - Intenzivní textilie pro veřejnou potřebu (např. Hotely, konferenční místnosti) pro 4hvězdičkové hotely. 40 000 cyklů - nadměrně užívaná nábytková tkanina pro veřejnou potřebu (např. V 24hodinových šatnách, pětihvězdičkových hotelech) 100 000 cyklů a přebytečných nábytkových tkanin se nejčastěji používá ve vozidlech (auto, autobus, vlak, letadlo) a v průmyslu.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze