Kategorie
 
 
 
 
 

SKANDINÁVSKÁ TERASA: ZAHRADNÍ TRENDY

Působivá a pohodlná terasa ve skandinávském stylu je prostorem vedoucím k odpočinku a uklidňující relaxaci. Modernost se mísí s přirozeností a minimalismus a tlumené barvy s nespoutanou, živou přírodou... Jak zařídit útulnou terasu, za kterou by se nemusel stydět žádný obyvatel chladného Severu? Podívejte se na naše rady!

Terasa ve skandinávském stylu - základní předpoklady Terasa ve skandinávském stylu zaujme svou harmonií, útulným charakterem a přirozeností, která je umístěna na podstavci v zahradě. V zahradě inspirované Skandinávií dominují neutrální, světlé barvy s bílou a šedou v popředí, dřevo a další materiály prohřívající kompozici, pohodlný nábytek napomáhající relaxaci.  

Terasa ve skandinávském stylu: květináče   Rostliny jsou důležitým prvkem každé terasy.

Pro všechny, kteří se nemohou pochlubit zahradnickým citem, máme skvělou zprávu: Skandinávským zahradám dominují odrůdy nenáročné na pěstování, které nevyžadují zvláštní péči. Kompozici dominují stálezelené jehličnany, nízké keře, mechy, okrasné trávy a lišejníky. Skalka u terasy bude krásnou zahradní dekorací. Mezi druhy v zahradě patří vřes, brusinka, dřín i jasmín. Pamatujte, že přehánění se zde nedoporučuje. Nejlepšího efektu dosáhnete, když se rozhodnete pro více druhů s jednotnou barvou. kryty na zahradní nábytek   Přemýšlíte, jak ochránit svůj zahradní nábytek na zimu? Technrattanové rámy mohou bezpečně zimovat na terasových prknech, pokrytých vzdušným, lehkým potahem (kvalitní potahy z inovativního polyesteru RIP-STOP nabízí holandská značka Aero Cover). Uchovávejte polštáře a sedadla na suchém místě.   Venkovní jídelna - sestava ASTI   Zahradní nábytek ASTI je ideální nabídkou pro lidi, kteří rádi tráví teplá odpoledne se svými blízkými. Umístěním víceprvkové sestavy do srdce terasy vytvoříte funkční jídelnu, která se stane oblíbeným místem setkávání členů domácnosti a hostů. Snídaně v probouzející se přírodě, party pod širým nebem a nedělní grilování jsou malé, ale důležité požitky, které dodávají letním dnům barvu!  

Terasová pergola MARANZA - funkční terasa ve skandinávském stylu  

Terasa ve skandinávském stylu má být dovedena k dokonalosti po estetické i užitné stránce. Domácí prostor bude maximálně funkční bez ohledu na počasí, když jej zastřešíte moderní celoroční pergolou. Terasa ve skandinávském stylu: střecha MARANZA   Terasová pergola z řady MARANZA je celá vyrobena z práškově lakovaného hliníku. Jednoduchou kompozici harmonicky doplní minimalistická, bílá nebo antracitová konstrukce. Základem konstrukce jsou pevné profily trvale připevněné k zemi, které zůstávají stabilní i za velmi větrného počasí. Odolný rám je oporou pro nastavitelnou lamelovou střechu. Použitý mechanismus je poněkud podobný tomu u žaluzií. Pomocí ručního spolehlivého systému můžete měnit úhel lamel, a tak ovládat množství slunce dopadajícího na terasu. Naplocho položené lamely vytvářejí kompaktní a vodotěsný povlak. Díky MARANZE nebudou vaši relaxaci na čerstvém vzduchu narušovat tropická vedra linoucí se z nebe nebo déšť.  

Relax v rytmu hygge - zahradní krb    

Vaše terasa ve skandinávském stylu získá krásnou dekoraci, pokud ji obohatíte o krb na terasu. Stylové, dřevěné nebo kompozitní, surové krby udělají vnější zónu útulnou a atmosférickou a odpočinek v ní bude mimořádně uklidňujícím zážitkem. Pece navržené výrobcem Happy Cocooning jsou poháněny plynem. Neprodukují štiplavý kouř ani jiskry, takže jejich použití (i na krytých terasách) nepředstavuje žádné nebezpečí. V prodeji najdete nejen zahradní krby různých velikostí a provedení, ale také praktické doplňky zvyšující možnosti a bezpečnost používání přístrojů - skleněné kryty na ochranu před případným popálením, odkládací stolky na odkládání válců a sady bočních polic.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze