Kategorie
 
 
 
 
 

8-místný zahradní set - prostor pro rodinná setkání

Zahradní set pro 8 osob by měl nalézt na zahradě každý, kdo oceňuje čas strávený ve společnosti svých blízkých. Líná atmosféra prázdninové soboty, slunce jemně opalující ramena, terasa obklopená pestrými barvami květin, pohodlný nábytek a společnost rodinných příslušníků a přátel... Dovedete si představit krásnější podmínky pro relax? Myslíc na všechny lidi, kteří hledají pohodlné, stylové a solidní vybavení, připravili jsme pro vás seznam nejzajímavějších sestav pro osm osob, které budou perfektně fungovat na velké terase. Podívejte se na naše návrhy a najděte nábytek, který vám umožní naplno si užít léto!

8-místný zahradní set NARDO - ciťte se jako na dovolené v exkluzivním resortu!

Chcete si vytvořit pěknou terasu, kde si zregenerujete tělo a na chvíli zapomenete na starosti? Zahradní sada NARDO pro 8 osob vám poskytne požadovaný efekt! Nelze zůstat lhostejný k vkusnému, hýčkanému v detailech volnočasového setu. Sestavy zahradního nábytku navržené designéry spoluvytvářejícími značku zahradního nábytku SUNS osloví trenéry, kteří sní o pohodlném a vizuálně atraktivním oddechovém prostoru. Sestavy NARDO se vyznačují nízkou strukturou. Modulové sedací soupravy s šedými polštáři a stolky jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů. Rám je vyroben z hliníku s práškovým nástřikem a polštáře jsou vyrobeny z rychleschnoucí pěny a tkaniny Sunproof®. Ekologický materiál se nekazí vlivem měnícího se počasí, je odolný vůči skvrnám a šetrný k životnímu prostředí. Potvrzením nekompromisního standardu látky jsou četné certifikáty vydané nezávislými výzkumnými jednotkami, například Hohenstein Institute v Německu. Tlumené, chladné tóny celku jsou rozbity prvky teakového dřeva. Světlé dřevo s nepravidelnou strukturou rozbíjí chlad nábytku a dodává mu nádech tepla.

8-místný zahradní set na sezení EVORA

Zahrání sedací souprava SUNS Evora je založena na oblíbeném designu zahradní soupravy SUNS Portofino. Souprava má elegantní hliníkový rám a základna a stolové desky jsou vyrobeny z teaku. Luxusní čalounění a sedák jsou čalouněné pro optimální pohodlí při sezení a lenošení. Kromě toho jsou posuvné polštáře minulostí. Díky inovativním zipem se smyčkou a dřevěným přepínačem polštáře zůstávají pevně na svém místě. SUNS Evora je ztělesněním zahradního lenošení.

Tato zahradní sedací souprava je součástí programu YOU CREATE, což znamená, že sezení Evora se skládá ze samostatných prvků, které je možné kombinovat libovolným způsobem. Sestava s pevným rohem, oddělené pohovky, další boční stoly nebo jen zahradní stůl, zda sestava, která obsahuje lehátko! Vytvořte si ideální zařízení pro zahradu nebo terasu.

Velký zahradní stůl pro 8 osob

Tato kolekce, vyrobená z průmyslového hliníku a přírodního teaku, dělá z Ovady poutač na každé zahradě a je plně odolná proti povětrnostním vlivům, takže může zůstat venku po celý rok.

Tato sada je k dispozici v různých velikostech a lze ji doplnit o další lavice Vieste. Díky barvám a použití materiálu lze tento zahradní jídelní set bez problémů kombinovat s dalšími produkty z našeho sortimentu.

Díky použití kvalitních materiálů je tato sestava nenáročná na údržbu, přičemž může zůstat venku po celý rok.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze