Kategorie
 
 
 
 
 

Kvalitní slunečník na terasu. Jak si správně vybrat?

Zahradní slunečník je dokonalým doplňkem zahradního nábytku, neboť poskytuje řadu výhod, jako je ochrana vás, vaší rodiny a vašich hostů před škodlivými UV paprsky. Vytváří chladnou, stinnou oblast v horkém letním dni a je také známo, že vás čas od času udrží v suchu, zvláště když zažíváme naše velké britské lijáky!

Na trhu je k dispozici mnoho typů zahradních slunečníků a vědět, který z nich si koupit pro vaši zahradu, může být složité. Tento rychlý a jednoduchý průvodce slunečníky vám však pomůže učinit informované rozhodnutí o koupi.

Typ slunečníku

V bamboo.cz nabízíme tři druhy slunečníků, které vám pomohou zúžit výběr. Za prvé, nabízíme klasický slunečník se středovou nohou, který se obvykle používá ve středu jídelního stolu ve spojení se váženou základnou. Druhým je slunečník boční nohou, s klikou a naklápěním, který nejlépe funguje i přes střed jídelního stolu; a v neposlední řadě je to konzolový slunečník, který je samostatným slunečníkem, který pokrývá větší plochy.

Typ zahradního nábytku

Doporučujeme, aby typ slunečníku, který obdržíte, závisel na typu zahradního nábytku, který máte. Pokud máte jídelní soupravu, pak budete chtít slunečník, který se vejde skrz otvor na slunečník ve středu jídelního stolu. Zatímco máte-li sedací soupravu nebo příležitostnou jídelní soupravu, budete potřebovat samostatný slunečník, například konzolový slunečník, který bude schopen pokrýt celou plochu.

Materiál slunečníku

Výběr slunečníku závisí nejen na typu zahradního nábytku, ale také na materiálu. Naše slunečníky budou vypadat skvěle s ratanovým nábytkem, neboť má tradičnější vzhled, spolu s výběrem barev, jako je hnědá a vrba, které naleznete v našich ratanových kolekcích.

Pokud hledáte modernější zahradu, pak jsou naše hliníkové slunečníky vyrobeny s ohledem na současné venkovní prostory a hodí se k širší škále nábytku včetně hliníku, litého hliníku, ratanu a látky.

Jak to funguje

Když chcete něco koupit, budete chtít vědět, jak to funguje, a slunečník není jiný. Pro mnoho lidí může být při výběru slunečníku rozhodujícím faktorem, jak slunečník funguje.

Naše kvaliné terasové slunečníky; nebo zahradní slunečníky, jak je někteří lidé nazývají, fungují pomocí jednoduchého kladkového systému, který má mnoho lidí rád, ale některým se může zdát tento systém příliš jednoduchý a upřednostňují slunečník, který lze nastavit několika způsoby.

Chcete-li větší kontrolu při nastavování slunečníku, pak se naše hliníkové slunečníky s klikou a naklápěním otevírají a zavírají pomocí snadno použitelné kliky a lze je nastavit na sklon pomocí rychloupínacího kolíku. Naše konzolové slunečníky mají navíc jedinečné vlastnosti, mezi něž patří otáčení o 360°, několik úhlů naklápění a LED světla.

Barva Slunečníku

Vždy doporučujeme přizpůsobit váš slunečník barvě vašeho nábytku, zvláště pokud máte ratanovou soupravu nábytku. Například béžový slunečník doplní béžové barvy na hnědém ratanovém nábytku nebo šedý s šedým nábytkem.

Pokud máte hliníkový nábytek, béžová, světle hnědá nebo šedá stříška by byla nápadná, nebo chcete-li do své zahrady vnést trochu barvy, pak je k dispozici celá řada barev včetně zelené, černé, námořnické a dalších!

Podstavce na slunečníky

Vždy, když si koupíte slunečník, vám doporučujeme podívat se na doporučenou váženou základnu slunečníku. Například slunečníky používané ve spojení s jídelním stolem budou vyžadovat menší hmotnost než samostatné slunečníky.

Kromě toho se vyplatí ujistit se, že tyč se slunečníkem se hodí k vaší základně. Všechny naše slunečníky mají tyče univerzální velikosti a hodí se na většinu podstavců slunečníků. Většina našich podstavců se navíc dodává s nastavitelnými vložkami, které zajistí, že vaše tyč slunečníku bude sedět.

Další informace naleznete na našich produktových stránkách a pokud si nejste jisti, obraťte se na náš přátelský tým zákaznických zkušeností.

Jiný účel

Pokud hledáte slunečníky pro komerční využití v hotelech, restauracích, školách, golfových hřištích nebo jiných komerčních prostorách, rádi vám dodáme velké množství slunečníků.

V závislosti na estetice bychom pro podniky a restaurace obvykle doporučovali velké a odolné slunečníky, protože jsou tradiční a snadno se ovládají. Pro golfová hřiště, lázně, tělocvičny a jiné volnočasové aktivity doporučujeme hliníkové slunečníky, protože se snadno používají a vypadají mnohem moderněji a stylovější.

Bez ohledu na to, co hledáte, můžete oslovit naše prodejce, společnost bamboo.cz, a buďte si jisti, že dostanete pomoc potřebnou k tomu, abyste pro vás a vaši firmu učinili tu nejlepší volbu.

Kvalitní slunečníky z holandska

V prodejnách bamboo.cz si můžete být jisti, že všechny naše slunečníky jsou vyrobeny z těch nejlepších materiálů, které zaručují dlouhou životnost, stabilitu a odolnost. Naše stříšky jsou odolné vůči vodě, vyblednutí a slunečníky vyšší kategorie mají PA povlak, který je chrání před vyblednutím.

Určitě vás potěší, že naše slunečníky můžete nechat venku po celý rok a také vám garantujeme, že všechny naše slunečníky jsou plně skládací a lze je zavřít v případě nepříznivého počasí, aby se předešlo pádu.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze