Kategorie
 
 
 
 
 

BÍLÁ PERGOLA PRO VÍCE KOMFORTU VE VAŠÍ ZAHRADĚ

Bílá kovová pergola osazená ve vaší zahradě je oblíbenou alternativou ke klasickým, dřevěným altánkům, skládacím altánkům nebo výsuvným markýzám. Pevné, moderní konstrukce jsou navrženy tak, aby zvýšily funkčnost venkovní rekreační oblasti a zároveň ji jemně zdobily. Jaká řešení v tomto směru nabízí značka Zumm – výrobce prvotřídního outdoorového vybavení? Zkontrolujte!

Bílá kovová pergola namísto deštníku a markýzy

Moderní zahrady navržené specialisty jsou přepracovány do detailů. Terasy a balkony jsou rozšířením interiéru a působí jako doplňkový „pokoj“ zalitý slunečními paprsky. Abyste dosáhli požadovaného efektu, měly by být všechny prvky aranžmá pečlivě vybrány - dokončovací materiály, zahradní a terasový nábytek, vybavení a doplňky. Luxusní relaxační prostor by měl být členům domácnosti k dispozici bez ohledu na povětrnostní podmínky. Bohužel standardní deštníky, výsuvné markýzy či skládací pavilony prohrávají střet s prudkými srážkami a silným větrem. Bílá pergola z řady ROTA je odpovědí na potřeby lidí, kteří hledají spolehlivé vybavení, které bude účinnou bariérou před nepříznivými povětrnostními podmínkami.

Pergola ROTA je vyrobena z materiálu, který dokonale vyhovuje testům ve vnějším, obzvláště náročném prostředí – práškově lakovaný hliník v bílé (nebo černé) barvě. Pergola z bílého kovu je odolná vůči mechanickému poškození a vnějším faktorům, jako je UV záření, vysoké a nízké teploty a voda. Důležité je, že ROTA je celoroční zařízení, nevyžaduje časově náročnou impregnaci, osvěžení barev ani použití mimosezónních bezpečnostních opatření. K zakrytí venkovní terasy není třeba okopat celou zahradu a najmout si profesionální tým. Každá pergola se skládá z mobilních, lehkých komponentů, které lze jednoduše navzájem spojit a připevnit k zemi. Pro zákazníky, kteří si cení komplexní řešení, jsme naši nabídku rozšířili o montážní službu. Mezi dostupnými modely naleznete bílé pergoly různých velikostí, takže snadno najdete variantu, která odpovídá prostoru, který máte k dispozici.

Kovový zahradní domek moderní ROTA - technologie značky SUNS

Dřevěné altány, které vyžadují časově náročnou péči a standardní deštníky, které zastíní jen malou část trávníku, jsou minulostí. V zahradách vyzdobených podle nejnovějších trendů jejich místo zajímají mnohem praktičtější, univerzálnější prvky drobné architektury – terasová zastřešení z kovu. ROTA dokonale zapadá do současných trendů.

Terasový přístřešek na auto navržený designéry spoluvytvářejícími značku SUNS spojuje jednoduchý, univerzální design s maximální funkčností. Základem konstrukce jsou kovové profily trvale, ale diskrétně připevněné k zemi. Stabilní odolná konstrukce je oporou pro nejdůležitější část stavby – polohovatelnou lamelovou střechu, tedy ploché kovové lamely. Jednoduchým mechanismem můžete měnit úhel jejich sklonu, a tak ovládat množství slunečních paprsků dopadajících na terasu.

ROTA zahradní nábytek zdobící terasu nejen zastíní, ale také ochrání před deštěm. Lamely položené naplocho vytvářejí kompaktní vodotěsnou střechu s vysokou odolností vůči velkému zatížení. Voda je mimo odpočívadlo odváděna neviditelným systémem. Důležité je, že ochota zastřešit si terasu neznamená v tomto případě složitou a časově náročnou práci, která vyžaduje překopání celé zahrady. Přístřešky ROTA se skládají z modulárních částí, které lze snadno navzájem spojit a připevnit k zemi.


Moderní zahradní přístřešek je ozdobou Celoroční zastřešení terasy je krásným, výrazným prostředím vnější kompozice. Moderní zahradní domek PERARA je díky svému minimalistickému tvaru a ušlechtilým, decentním barvám univerzální. Struktura zbavená zbytečných ozdob ladí s domy a zahradami navrženými v různých stylech. Model ROTA je dostupný v mnoha variantách s různými rozměry, takže snadno naleznete model, který se hodí do prostoru, který máte k dispozici. Každý z nich lze zakoupit ve dvou barvách - antracitové a bílé. Nový přístřešek doplní luxusní salonek, pohodlná houpačka v podobě obepínajícího kokonu či jídelní souprava.


Jak pečovat o moderní kovový zahradní domek?

Hlavním stavebním prvkem zahradního přístřešku moderní značky SUNS je práškově lakovaný hliník. Kov, ve srovnání s litinou kdysi oblíbenou v zahradě, je lehký a subtilní, takže se perfektně hodí do módní výzdoby zahrad. Estetické hodnoty jdou ruku v ruce s vysokou odolností a funkčností. Hliník s práškovým nástřikem je odolný, odolný vůči deformaci, mechanickému poškození a vnějším faktorům. Můžete si být jisti, že profily a střecha nedojde ke znehodnocení vlivem dlouhodobého vystavení měnícím se povětrnostním podmínkám (UV záření, nízká a vysoká teplota, vlhkost). Nemusíte se trápit s časově náročnou, pravidelnou impregnací konstrukce a jejím zabezpečením mimo sezónu. ROTA je celoroční zařízení a nevyžaduje žádné úpravy, jako je impregnace nebo osvěžení barev.


Doplňkové vybavení pro moderní zahradní domek

Nový moderní zahradní domek bude ještě praktičtější, když jej vybavíte doplňkovými prvky v podobě rolovaných bočních závěsů namontovaných na vybrané stěny. Nastavitelná, vyrobená z technické tkaniny odolné vůči měnícímu se počasí a roztržení, technická tkanina vám umožní zastínit celou terasu a bude pevnou bariérou proti chladným poryvům větru. Je vaše terasa blízko plotu oddělujícího váš pozemek od pozemku vašich sousedů? Nebo možná hned za vaším domem je rušná ulice? Díky roletám budete moci odpočívat v soukromí vaší zahrady v pohodlných soukromých podmínkách.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze