Kategorie
 
 
 
 
 

Funkční kuchyně ve skandinávském stylu – jak ji zařídit?

Skandinávský interiérový design může na první pohled působit sofistikovaně a minimalisticky, ale co se skrývá pod tímto přísně střeženým skandinávským tajemstvím? Nebojte se, pomoc je na dosah!

Skandinávie má tradiční a ve světě známý design. Skandinávský styl, který milujeme, pokud jde o interiérové ​​dekorace, je elegantní, čistý design s jednoduchými a minimalistickými tvary. Jsou ideální do moderních domácností. Obvykle se skládají ze skříní ve stylu Shaker a nazývají se „Skandinávské moderní kuchyně“. Tyto skříně se vyznačují jednoduchým a decentním designem.

Skandinávský styl spojuje funkčnost a krásu způsobem, který nemá obdoby. Pokud tedy chcete vytvořit skutečnou, autentickou kuchyni ve skandinávském stylu ve svém vlastním domě, existuje několik věcí, které můžete udělat.


Klíčové vlastnosti


Existuje několik klíčových vlastností, které odlišují skandinávské kuchyně od jejich protějšků. Za prvé, přírodní materiály, jako je dřevo a kámen, se často používají k vytvoření teplé a přívětivé atmosféry. Za druhé, jednoduchost je klíčová – myslete na čisté linie, decentní povrchy a neutrální barevnou paletu. A konečně, kuchyně zahrnují kreativní úložiště – vzpomeňte si na police od podlahy ke stropu a skrytá zákoutí pro uložení všech nezbytností vaší kuchyně. Vše potřebné naleznete například v XXL LUTZ, připojuji vám i xxxlutz slevový kód


Barvy


Chcete-li dosáhnout Scandi vzhledu, zvolte světlé barvy pro vaše skříně a stěny. To pomůže prosvětlit prostor a vytvořit svěží, moderní vzhled. Zvažte přidání některých bílých nebo světlých dřevěných skříní a výběr svítidel se stínidlem z matného skla. Bílé nebo krémové skříňky rozzáří vaši kuchyni a vytvoří vzdušný, prostorný pocit. Vymalujte stěny kuchyně ve světlé, vzdušné barvě, jako je bílá, špinavě bílá nebo pastelové odstíny. A pokud chcete přidat barevný nádech, zkuste pastelové odstíny, jako je bledě růžová nebo modrá.

Světlo


Využijte své přirozené světlo na maximum. Skandinávský styl je o využití přirozeného světla, takže se ujistěte, že používáte okna a střešní okna, abyste rozjasnili svůj kuchyňský prostor.


Skříňový styl


Skandinávské kuchyně jsou obvykle velmi minimalistické. Pokud jde o kuchyňské linky ve skandinávském stylu, můžete si vybrat z mnoha různých možností. Tradiční skandinávský vzhled můžete zvolit s elegantními jednoduchými skříňkami v odstínech přírodního dřeva. Případně se můžete rozhodnout pro skříně ve stylu šejkru ve světlých barvách, abyste vytvořili modernější pocit. Pro dokončení Scandi vzhledu zvolte minimalistické doplňky a nábytek. A přidejte také trochu zeleně pro ještě svěží vzhled!


Příslušenství


Doplňte svou kuchyni nábytkem a dekorem ve skandinávském stylu. Předměty jako vázy, svíčky nebo podnosy odvedou svou práci. Můžete si dokonce zakoupit nějaké lucerny nebo svítidla, která si zavěsíte do svého pokoje, abyste získali autentickou skandinávskou atmosféru. Skandinávské kuchyňské stoly a židle jsou perfektní pro vytvoření plného skandinávského vzhledu. Nezapomeňte je umístit kolem kuchyňského ostrůvku, abyste co nejlépe využili svůj prostor. Nejdůležitější je omezit kuchyňské doplňky na minimum a volit jednoduché geometrické tvary. Pro doplňky do domácnosti bych sáhla do Tescoma. Pro vše potřebné sáhněte po akci - tescoma sleva


Závěrem…


Jaký je tedy skandinávský kuchyňský styl? Stručně řečeno, jde o jednoduchost a funkčnost. Jedním z charakteristických znaků skandinávských kuchyní je jejich lehký a vzdušný pocit. Bílé stěny a skříně jsou běžné, stejně jako světlé dřevěné povrchy. Cílem je vytvořit prostor, který je zároveň krásný a efektivní, s minimálním nepořádkem. Jednou z nejlepších věcí na kuchyních ve skandinávském stylu je také to, že jsou neuvěřitelně univerzální. Lze je použít v tradičních i současných domácnostech. Mnoho dalších prvků činí tento styl jedinečným pro skandinávskou kulturu, jako jsou otevřené police, přirozené osvětlení a elegantní pracovní desky.

Doufáme, že se vám tento článek o kuchyních ve skandinávském stylu líbil. Určitě se podívejte na náš web, kde najdete další skvělé články, jako je tento!

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze