Kategorie
 
 
 
 
 

Moderní zahradné slunečníky

Zahradní slunečník Challenger T1Při hledání dokonalé zahrady musíte najít optimum mezi estetikou a funkčností. Výběrem ze širokého sortimentu se rozhodnete pro pohodlný a účelný zahradní nábytek a pečlivě hledáte doplňky, které dodají prostoru charakter a styl.

 

Nejdůležitějším z nich je nepochybně deštník - praktický detail, který se může stát i ozdobou vašeho exteriéru. Objevte kolekci holandské značky Platinum - speciálně vybrané luxusní zahradní slunečníky, díky kterým zjistíte, že deštník může být i praktický i elegantní.

 

Zahradní slunečníky - na terase bez ohledu na počasí

Nabídka zahradních slunečníků na stránce www.drstudio.cz se výrazně liší od těch, které převládají v jiných obchodech. Proč jsou slunečníky Platinum tak výjimečné?
Zaprvé - soulad mezi dokonalým designem a praktickým využitím. Poskytují ochranu nejen před pálícím sluncem ale i letní přeháňkou, která může nečekaně narušit víkendovou pohodu na zahradní párty.
Zadruhé - mohutnou konstrukcí a rozlehlou plochou dotvářejí domácí scenérii. Velké rozprostřené deštníky svými rozměry a tvarem evokují atmosféru luxusních přímořských letovisek. Pokud chcete zažít bezstarostnou dovolenkovou pohodu, nemusíte nikde cestovat a můžete ji mít přímo ve své zahradě. Každodenní realitu jednoduše  hoďte za hlavu, stačí vyjít do zahrady a je to vybavené. Natáhnete se na pohodlné lehátko nebo pohovku ve stínu vašeho slunečníku a relaxujte.

Zahradní slunečník Challenger T1

Zahradní slunečníky - elegantní barvy

Líbí se vám antracitová, šedá, případně klasická a elegantní béžová? Výhodou našich slunečníků je bezpochyby nadstandardní možnost volby barvy a kvality látky. Nabídka zahrnuje různorodé materiály první, druhé, třetí nebo čtvrté třídy. Každá z nich se vyznačuje specifickou odolností proti blednutí pod vlivem dlouhodobého intenzivního kontaktu se slunečními paprsky. Bez ohledu na to, který slunečník si vyberete, můžete si být jisti, že tkanina si zachová své bezchybné, živé barvy během mnoha sezón. Kromě toho, vysoce kvalitní, nepropustné materiály chrání vás a vaši rodinu nejen před pálícím sluncem, ale i před UV zářením. Robustní držáky a pevná konstrukce vám navíc zaručují bezpečnost a stabilitu.
Aby jste co nejvíce prodloužit životnost slunečníku je na zvážení zakoupení speciálního ochranného krytu z lehkého, prodyšného materiálu.

Zahradní slunečník Challenger T2 Premium

Velké zahradní slunečníky - i pro speciální příležitosti

Kdo z nás nesní o velké zahradě, kde si bude moci odpočinout v intimní atmosféře a cítit se úplně v pohodě? Bohužel, s velkou zahradou jsou spojeny i určité povinnosti. Kromě nutnosti pravidelného sečení, hnojení a zavlažování trávníku nesmíme zapomínat ani na péči o květiny, živé ploty, keře a stromy. Chcete-li mít status dobrého hostitele, který se stará o zahradu stejně dobře jako o své přátele a rodinu, musíte řešit i situaci, kde je usadit a také to, jak je chránit.

Pokud chcete všem poskytnout optimální podmínky k odpočinku na terase za domem, měli byste zahradu vybavit nejen pohodlným nábytkem, ale i slunečníkem. V reakci na potřeby lidí, jejichž očekávání nejsou schopny splnit standardní modely, jsme připravili speciální nabídku. Velké zahradní slunečníky CHALLENGER PREMIUM s plochou 3x3 m nebo dokonce 3x4 m jsou ideální tam, kde běžné deštníky neprojdou zkouškou. Stínítko s impozantní velikostí zakryje i největší soupravu zahradního nábytku. Důležitá je i robustní a stabilní konstrukce, takže použití velkých zahradních slunečníků je naprosto bezpečné.

Zahradní slunečník Challenger T2 Premium

Malé zahradní slunečníky

Hledáte vybavení pro malou zahradu? Bojíte se, že velkoplošný slunečník nezapadne do zvolené kompozice? Máme pro vás optimální řešení! V nabídce najdete menší zahradní slunečníky se středovou nohou. Jsou ideální pro malé terasy i balkony. Každý model dostupný v našem katalogu je nejlepším důkazem toho, že tvarovaná, kompaktní forma může jít ruka v ruce s velkou funkčností.
Kvalitní materiály, inovativní konstrukční řešení, stylový design a snadné použití posouvají naše zahradní deštníky daleko před konkurenci.

Zahradní slunečník Riva

Podstava pro zahradní slunečník - stabilita na prvním místě

Obáváte se, že pro váš slunečník bude každý závan větru problémem? Na tuto možnost máme perfektní řešení. Naše podstavy jsou sice těžké a mohou vážit až 150 kg, ale jejich váha je zárukou výrazně lepší stability než mají běžné podstavy na trhu. Přírodní černý leštěný granit zajišťuje přiměřenou stabilitu a vedle toho sám o sobě je krásným kouskem, který potěší každé oko.
Můžete si koupit klasické podstavy na kolečkách, které umožní pohyb deštníku po celé ploše terasy, ale máte i možnost vybrat si i stojánek, který zapustíte do podlahy.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze