Kategorie
 
 
 
 
 

Objevte kolekci záhradního ratanového nábytku Vimine®

Vimine Natural Wicker® je exkluzivní značka, která nabízí nábytek a zahradní doplňky z neloupaného ratanu a teaku. Najdete zde ručně vyráběný nábytek z ratanu (zahradní ratanový nábytek, pohodlné ratanové soupravy, teakové stoly, ratanové křesla a židle, zahradní houpací křesla, závěsné ratanové křesla, květináče, proutěné košíky a ratanové koše). Značka VIMINE nabízí svým zákazníkům spojení luxusu, elegance a pohodlí z přírodního ratanu a teaku v koloniálním stylu. Nábytek a doplňky VIMINE jsou ručně vyráběné s maximální péčí o životní prostředí, protože respektujeme přírodu.

Nábytek a zahrada

Zahrada - toto slovo vyvolává obrazy místa, které je synonymem pro klid a uvolnění. Představte si, jak opouštíte práh domova a vstupujete do svého osobního útočiště, kde se můžete bez obav odpojit od ruchu světa. Zde, mezi šuměním listí a ptačím zpěvem, najdete prostor, kde mohou vaše starosti bez námahy opadat jako podzimní listí. Zahrada je místem, kde se můžete hluboce nadechnout a nechat své obavy unášet daleko, daleko za obzor.

V této oáze klidu se setkáváme s přírodou tváří v tvář. Každý element zde hraje svou roli v symfonii smyslů. Měkká tráva pod nohama, vůně rozkvetlých růží, tiché šplouchání vody v jezírku a sladká chuť zralého ovoce, to vše se skloubí do jedinečného zážitku, který je schopen vyléčit jakékoliv trápení každodenního života. Tento prostor je záměrně navržen tak, aby poskytoval útočiště a posílil naši duševní pohodu.

Aby byl váš zážitek z odpočinku v zahradě co nejkomfortnější, neměl by chybět správně zvolený nábytek. Nábytek, který není jen funkční, ale který také esteticky doplňuje přirozenou krásu vaší zahrady. Zde přichází na scénu ratanový nábytek, který je právě takovým unikátním řešením. Jeho přírodní materiál a ruční zpracování se snoubí s okolní přírodou, a přitom poskytuje pohodlí a praktičnost.

Ratanový nábytek je stvořen pro ty, kteří hledají originální a přitom tradiční vybavení. Jeho odolnost vůči proměnlivým podmínkám počasí z něj dělá ideální volbu pro venkovní použití. Ať už se jedná o odpolední čaj mezi květinami, čtení knihy pod korunou ovocného stromu, nebo večerní posezení s přáteli, ratanový nábytek je spolehlivým společníkem, který umožňuje vytvořit prostor přesně podle vašich představ.

Vstupte tedy do své soukromé oázy odpočinku, relaxu a klidu, kde ratanový nábytek představuje nejen místo k sezení, ale i symbol harmonie s přírodou. Je to místo, kde můžete být sami sebou, místo, které vás inspiruje a naplňuje novou energií. Dobře víme, že každý z nás si zaslouží takový koutek, kde může v klidu a míru obnovit svou vnitřní rovnováhu.

Ratanový nábytek - způsob jak zpříjemnit čas strávený na vaší zahradě.

Záhradní teakový jídelní set Lyon 300 cm I.
Inspiraci pro vytvoření ratanového nábytku z kolekce VIMINE byl koloniální styl, který neztratil svůj význam ani navzdory neustále se měnícím trendům. Kombinace elegantní, dekorativní formy s ratanovou přirozeností vyústila do vytvoření nekonvenční kolekce, která se bude používat v rustikálních i moderních zahradách.

 

Bohatá kolekce VIMINE se skládá ze široké škály nábytku a doplňků. Nabízíme vám klasické soupravy sestávající z pevného stolu a elegantních židlí a křesel odolávajících vnějším faktorům. Všechny výrobky jsou zaručeně připraveny snášet nástrahy naší matky přírody. Aby zařízení zahrady bylo komplexní, nemůže chybět příslušenství - svítilny, podnožky, taburety, stolky, květináče a koše. Jedná se o detaily, které dělají z celé kompozice umělecké dílo s čistým charakterem, jedinečným stylem a nezaměnitelným pocitem z každého okamžiku stráveném v jeho přítomnosti. Zahrada se stává magickým místem s rafinovanou schopností vás dostat do relaxační pohody.
 

Ratanový nábytek - perla designu ve vaší zahradě

Záhradní ratanové křeslo Marseille

Představte si, že se vaše terasa nebo balkon promění v oázu klidu a přírodní harmonie. Jak? Jednoduše, stačí ji vybavit soupravou nábytku, která je více než jen sedací sestavou – je to dotek přírody, který přináší eleganci a pohodlí. A kde takový nábytek najít? Řešením je kolekce VIMINE, která v sobě ukrývá krásu a autenticitu přírodního ratanového nábytku.

Každý kus nábytku z této kolekce je výsledkem nesčetných hodin pečlivé práce. Řemeslníci, pro které je tvorba nábytku nejen prací, ale především životní vášní, vkládají do každého detailu kousek své duše. Jejich ruční zpracování polotovarů se stává formou umění, kde každý uzel, každá pletená smyčka a každý vyhlazený povrch vypráví příběh tradičních technik a osobního závazku k vynikající kvalitě.

Preciznost, s jakou jsou tyto kousky nábytku vytvářeny, je skutečně ohromující. Řemeslné ruce s neuvěřitelnou jemností a zručností formují ratan do tvarů, které jsou nejen praktické, ale i esteticky působivé. Každý stůl, každá židle, každý křeslo – vše je vyladěno k dokonalosti, aby splynulo s vaším osobním prostorem a zároveň v něm zanechalo výrazný designový otisk.

Není to však jen o řemeslné dovednosti. Kolekce VIMMINE klade důraz i na materiály. Používají se pouze vysoce kvalitní ratanové vlákna, která prošla speciálním zpracováním, aby odolala vlivům počasí a zachovala si svou přirozenou krásu po mnoho let. Tento přístup zajišťuje, že váš nábytek nejenže vypadá skvěle, ale také vydrží dlouhou dobu.

Vytvoření takového nábytku je skutečně uměleckým počinem. Každý kus z kolekce VIMMINE je originál, jedinečný exponát, který z vaší terasy nebo balkonu udělá soukromou galerii umění. Je to místo, kde se můžete každý den setkávat s krásou a kde každý moment odpočinku bude vypadat jako scéna z katalogu životního stylu.

Tak proč nezpestřit svůj venkovní prostor touto jedinečnou kolekcí? Obohaťte svůj domov a každodenní život kouskem přírody, který je vyroben s láskou a péčí. Dopřejte si tu radost a pocit luxusu, který přináší kolekce VIMMINE, a užijte si každý okamžik v pohodlí vaší nové ratanové oázy.

VIMMINE pro planetu

Péče o životní prostředí je součástí politiky naší společnosti. Nikdy nepovolíme v naší každodenní práci. Ratan, který se používá k výrobě nábytku, pochází z indonéských plantáží, které fungují v souladu s myšlenkou udržitelného rozvoje, zatímco teakové dřevo, ze kterého se vyrábějí desky, se získává z recyklace.
 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze