Kategorie
 
 
 
 
 

Zábava v zahradě během zimy

I když se teploty začínají přepadávat, nemusí to být důvod k ukončení vnějších radovánek. Společné chvíle strávené s přáteli a rodinou jsou nejvzácnější a je třeba je užívat po celý rok. S kousek předvídavosti a přípravy můžete iv chladnějších měsících bez problémů pořádat útulná setkání ve vaší zahradě. Nechte se inspirovat nápady na zahřátí a vytvoření příjemné atmosféry, aby vaše společná posezení byla stejně příjemná jako ta letní.

Přidejte barvu pomocí rostlin vhodných pro zimu

Ale nemusí to být tak; existuje způsob, jak přeměnit vaši zahradu na pestrobarevný ráj, dokonce iv těch nejchladnějších měsících. Představte si, jak rozkvetlé rostliny přinášejí život a barvu do vašeho vnějšího prostoru, když je kolem všechno jiné holé a nehostinné. To vše je možné díky promyšlenému výběru zimních rostlin, které dokážou překypovat barvami i když je slunce skryto za mraky. Oživte svou zahradu zimními rostlinami, které překypují barvami. Nechte svou zahradu rozkvést i během šedivých zimních měsíců plnými odstíny barev. Tajemství spočívá ve správném výběru sezónních rostlin, které rozjasní i ty nejtemnější dny a zároveň vydrží v chladnějším počasí.

Pokud se chystáte na jarní rozkvět cibulovin, probuďte vaše spící květináče přidáním rostlin, které se cítí doma v chladném klimatu. Mezi oblíbené triky zahrádkářů patří například rostlina brambořík. Bramboříky přinášejí do vaší zahrady záplavu purpurových, sytě červených a něžných zimních bílých odstínů. Jsou odolné vůči mrazu, vydrží až do pozdní zimy a jako trvalky vám budou každý rok znovu kvést!

A pro ty, kteří možná nemají velký prostor nebo hledají způsob, jak přidat zelený dotek na terasu nebo balkon, existuje řešení také pro vás. Vyberte si zimní květiny, které milujete, nebo dokonce umělé květiny, které jsou téměř nerozeznatelné od skutečných, a umístěte je do stylové vázy. Takto jednoduchým gestem můžete vytvořit úžasný přírodní centrální kousek pro váš stůl nebo okenní parapet. Nechte se inspirovat a vneste do svého domova ten pravý kousek zahrady, který vás bude těšit každým pohledem, i když za okny vichřice hučí a sněhové vločky tančí ve vzduchu.

Investujte do krytů na nábytek

Představte si situaci: Sváteční období je v plném proudu, dům plný tepla a radosti. Venku se země bělí pod sněhovou pokrývkou, a vy se těšíte na to, že strávíte čas s těmi, na kterých vám záleží. Nicméně, někdy přijdou nečekané návštěvy – staří přátelé, kteří byli zrovna v okolí, nebo vzdálená rodina, která se rozhodla překvapit vás svou přítomností. A v těchto chvílích se neocenitelnou stává schopnost hostit je iv exteriéru vaší domácnosti, ať už je počasí jakékoli.

Investice do kvalitních krytů na nábytek je proto opravdu rozumným krokem. Tyto kryty jsou navrženy tak, aby poskytovaly nejen ochranu, ale také komfort a estetiku. Vyrobeno z materiálů, které jsou prodyšné, zároveň však výjimečně odolné vůči dešti, sněhu či slunečnímu záření, zajišťují, že vaše venkovní sezení bude vždy připraveno k okamžitému použití. Nemusíte se tedy obávat, že by vás příchod hostů zaskočil, nebo že byste museli v poslední chvíli utíkat do zahrady, abyste utírali rosy nebo otřásali sníh.

Naše ochranné kryty na zahradní nábytek jsou navrženy s ohledem na estetickou stránku, takže i když jsou vaše židle a stoly zakryty, zahrada stále vypadá úhledně a připravena na jakoukoli společenskou událost. A co víc, kryty ochrání váš nábytek nejen před nečistotami a vlhkostí, ale také před nežádoucími návštěvníky, jako jsou veverky či ptáci, kteří by mohli nábytek poškrábat nebo znečistit.

Investice do ochranných krytů na nábytek je tedy malým krokem pro vás, ale velkým krokem pro dlouhodobou ochranu a pohodlí vaší zahrady. Nechte se inspirovat naší nabídkou a dopřejte si pocit pohody a připravenosti, který přichází s vědomím, že váš venkovní nábytek je vždy ochráněn a připraven na příjemné chvíle strávené s blízkými.

Zvolte si roztahovací zahradní stůl

Každý domov má své srdce a duši, které se často odrážejí v místě, kde se rodina a přátelé sjíždějí k jídlu a sdílejí spolou své příběhy – jedná se o jídelní stůl. Možná si říkáte, že váš současný jídelní stůl plní svoji funkci naprosto uspokojivě. Je to ten typ nábytku, který se stal tichým svědkem vaší každodenní snídaně, rychlých obědů a večeří, kdy se všichni snaží dohnat ztracený čas. Nicméně, jakmile se blíží zimní svátky, s nimi přichází také pocit, že váš milý stůl nemusí být dostatečně prostorný, aby pohostil všechny vaše milované.

Představte si zahradní roztahovací stůl, který by byl nejen předmětem obdivu pro jeho elegantní design, ale také pro jeho inteligentní řešení pro vaše prostorové potřeby. Jednou z takových možností je zahradní jídelní stůl Rialto. Tento stůl je synonymem pro moderní estetiku a funkčnost, díky jeho prostorově úspornému výsuvnému designu, který je tak jednoduchý, že jej může rozložit a zase složit jediná osoba, a to bez potřeby jakýchkoli nástrojů.

Není to úžasné? Žádné skládání, žádné hledání šroubováků nebo procházení složitých návodů. Když se vaše domácnost naplní hosty, jednoduše vytáhnete konce stolu a voilà – najednou se před vámi rozprostře působivý prostor, který může hostit až o 67 cm víc.

Investice do takového stolu není jen praktickou volbou, je to investice do nekonečných rodinných shromáždění, do dlouhých večerů plných příběhů a smíchu, do všech těch okamžiků, které vytvářejí nezapomenutelné vzpomínky. A s takovým stolem, jako je Rialto, můžete být jisti, že tyto vzpomínky budou vytvořeny ve stylu a pohodlí. Tak proč neudělat ten krok a připravit svůj domov na příští Vánoce - a na všechny krásné chvíle, které přinesou?

Zábava na terase v zimě

I když se může zdát, že vykročit do zimního chladu není lákavé, osvěžující vzduch může být příjemnou změnou po radostech zimních svátků.

Vytvořte si zvací venkovní salonek, který bude dokonalým místem k relaxaci s přáteli, kde si můžete vychutnat pohodu, ať už je venku jakkoli chladno.

Vytuňte svůj prostor pohodlnými polštáři, LED osvětlením, venkovními ohřívači a teplými textiliemi, jako jsou měkké vlněné deky a plédy. Tyto detaily poskytnou vašim hostům dokonalé místo pro relaxaci a vychutnávání zimní atmosféry v teple a pohodlí.

Vyberte si pohodné a barevné židle

Ujistěte se, že každý váš host může relaxovat v pohodlí a stylu, poskytnutím odolných zahradních jídelních židlí, které jsou navrženy tak, aby vydržely všechny druhy počasí. Tímto způsobem můžete pohodlně ubytovat i dodatečné návštěvníky bez obav.

Naše celoročně odolné židle eliminují potřebu používat nestabilní skládací nábytek a zároveň zabraňují jakýmkoli nedorozuměním, která by mohla vzniknout v důsledku nevhodně zvoleného uspořádání sezení.

Nabízíme vám kolekci zahradních židlí Matera, která je dostupná v šesti atraktivních barevných provedeních spolu s příjemnými sedáky pro ještě větší pohodlí. Naší volbou je živá zelená barva, která nejenže příjemně doplňuje sezónní dekorace, ale také působí osvěžující a harmonicky v jakémkoli exteriéru. Věříme, že tento výběr přinese vaší zahradě příjemný akcent a vytvoří ideální prostředí pro nezapomenutelné chvíle strávené s přáteli a rodinou.

 

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze