Kategorie
 
 
 
 
 

Moderní gril

Moderní gril je mimořádně užitečným prvkem do sbírky každého nadšence aktivního odpočinku na čerstvém vzduchu. Dovedete si představit lepší způsob, jak strávit teplé sobotní odpoledne, než párty s přáteli pod širým nebem? Lahodná, aromatická jídla podávaná přímo z rozpáleného grilu dodají lesk každému svátečnímu setkání. Při přípravě na start letošní sezóny se vyplatí poznat nabídku moderního vybavení, které ve vás probudí kulinářského mistra. Co si pro nás výrobci prvotřídních grilů připravili? Zkontrolujte!

Moderní gril na dřevěné uhlí - klasika ve obnovené edici

Při hledání zařízení, které bude praktické, lehké a mimořádně všestranné, stojí za to věnovat pozornost grilu na dřevěné uhlí, který vyrábí značka Napoleon. Kanadský lídr specializující se na výrobu prvotřídních zahradních grilů navrhuje model, který se výrazně liší od většiny produktů tohoto typu. Čím se vyznačuje moderní gril na dřevěné uhlí Napoleon? V první řadě ergonomický design, spolehlivá odolnost a snadné použití! Stačí se podívat na gril na dřevěné uhlí, abyste viděli, jak třída vypadá – lesklé černé víko s vrstvou porcelánu, designová forma a pečlivá povrchová úprava působí elektrizujícím způsobem. Elegantní plášť ukrývá to nejdůležitější na grilu – odolný ocelový rošt, tepelné difuzory, teploměry, průduchy a mnoho dalšího příslušenství. Množství inovativních řešení a promyšlený design v nejmenší míře dělají z grilování čistý požitek! A co víc, zařízení lze snadno složit a přepravit, díky čemuž každá cesta mimo město získá jedinečnou chuť!

Moderní plynový gril – může být jiný!

Gril na dřevěné uhlí není jedinou zajímavou nabídkou, která v Garden Space na milovníky dobré kuchyně čeká. Pokud si ceníte moderních řešení, určitě vás zaujme zahradní gril na plynový pohon. Všechny druhy podpalů a uhlí můžete odložit stranou! Ke spuštění zařízení stačí otočit příslušným knoflíkem. Šikovný mechanismus umožňuje nastavit intenzitu plamene, takže příprava jemných pokrmů (například ryb, mořských plodů nebo zeleniny) již není krkolomnou výzvou. Rozsáhlá pracovní plocha umožňuje pozvat ke stolu neomezený počet lidí!

Každý z nás už nejednou zjistil, že počasí, faktor, který nemůžeme ovlivnit, může účinně překazit naše plány. Neočekávané srážky nikdy nenaruší zahradní párty naplánovanou na týdny! S moderním plynovým grilem, který máte k dispozici, se o auru bát nemusíte. Zařízení jsou vybavena kryty, které chrání grilovací produkty před vodou a deštěm. Díky teploměrům zabudovaným ve vících máte pod kontrolou celý proces. Důležité je, že připravované produkty nepřicházejí do přímého kontaktu s plamenem, což prakticky znemožňuje jejich spálení.

Moderní zahradní grily na plynový pohon jistě osloví milovníky zdravého životního stylu. Specialisté upozorňují, že jídlo připravené bez použití uhlí a chemického podpalování je pro náš organismus mnohem lepší. Navíc při grilování na hořácích nevzniká štiplavý kouř, což je zkáza lidí grilujících tradičními postupy.

 Každý zahradní gril dostupný v salonech Garden Space je promyšlen do nejmenšího detailu. Hlavním stavebním materiálem každého modelu je vysoce kvalitní nerezavějící ocel. Kov dokonale funguje v náročném, vnějším prostředí. Můžete si být jisti, že UV záření, extrémní teploty a voda nebudou mít nepříznivý vliv na stav grilu. Nerezová ocel je odolná také proti mechanickému poškození a poškrábání. Každý moderní gril je vybaven kolečky, která výrazně usnadňují jeho přesouvání po terase.

TRAPANI a SICILA - moderní gril pro náročné kuchaře

Moderní zahradní grily navržené technologiemi, kteří spoluvytvářejí značku Marroni Grills, potěší každého zaníceného kuchaře, který si chce na svém pozemku zařídit skutečnou venkovní kuchyni. Velký zahradní gril z řady TRAPANI nebo SICILIA vám otevře dosud nedosažitelné možnosti.

Venkovní kuchyně TRAPANI je vybavena pětihořákovým grilem s celkovou pracovní plochou 80 x 50 cm, přídavným bočním hořákem 3,5 kW, elektrickým otočným rožněm, dřezem, pevnou deskou a zásuvkami a skříňkami pro uložení nádobí, příslušenství. a potravinářských výrobků. Malá chladnička je navíc integrována do konstrukce SICILIA. Nejmenší promyšlené konstrukce vám poskytnou téměř neomezené pole pro kulinářské požitky. Už nebudete muset běhat mezi kuchyní a zahradou. Vše, co potřebujete k přípravě vícechodového pohoštění, budete mít vždy po ruce.

CATANIA - levný, moderní gril

Chcete vyměnit svůj starý gril za novější model, aniž byste na něj utráceli příliš mnoho peněz? Hledáte malé zařízení, které harmonicky zapadne do malé zahrady nebo zapadne do malého altánu? Nepochybujeme, že váš plynový gril CATANIA splní vaše očekávání! Úhledný gril je nejlepším důkazem toho, že atraktivní cena a nekompromisní kvalita mohou jít ruku v ruce. Moderní gril CATANIA je vybaven třemi standardními hořáky a jedním bočním hořákem. Celková grilovací plocha je 56,5 x 44,5 cm. Energetická účinnost, jednoduchost použití, elegantní design, spolehlivost a jednoduchost použití dělají z modelu CATANIA neustálou popularitu.

Moderní gril: osvědčená řešení pro průmysl HoReCa

Moderní terasové grily ocení nejen příznivci vaření pro své blízké v soukromí své zahrady, ale také profesionálové provozující své gastro provozy. Úvod do letní nabídky specialit podávaných přímo z horkého roštu je jednoduchý a ověřený způsob, jak zvýšit atraktivitu restaurace v létě. Nepochybujeme o tom, že vůně steaků, klobásek a grilovaných špízů plovoucích po restauraci nenechá kolemjdoucí kolem vaší restaurace lhostejně projít! Pokud akorát držíte dietu, podívejte se na tipy ako odľahčiť grilovačku?.

Jak pečovat o moderní gril?

Venkovní zařízení jsou neustále vystavena faktorům, které mohou z dlouhodobého hlediska ovlivnit jeho stav. Terasový gril není výjimkou. Většina výrobců outdoorového vybavení doporučuje, aby se jejich produkty během zimy přemístily do suché uzavřené místnosti. Nemáte ve vaší garáži nebo sklepě dostatek místa k zajištění grilu? Máme pro vás dobrou zprávu – zahradní grily s logem Marroni Grills mohou bezpečně přezimovat na terasových prknech i celou zimu! Abyste si ušetřili pochybné potěšení z čištění zařízení, které je již několik měsíců pokryto sněhem, mokrým listím a pylem, vyplatí se před začátkem podzimu přikrýt gril lehkým krytem.

Vyhněte se krytům s příměsí vinylu, které mrazem ztuhnou a následně popraskají. Mnohem lepší budou modely navrhované značkou Aero Cover. Produkty holandského lídra jsou vyrobeny z inovativního RIP-STOP polyesteru. Látka je obohacena o membránovou vrstvu. Materiál nepromokne a díky prodyšnému zátěru zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu a zachovává si hebkost bez ohledu na počasí. V důsledku toho se pod krytem nevyvíjejí škodlivé bakterie, plísně a houby. Kryty na gril jsou dostupné ve více variantách, které se liší velikostí, takže snadno naleznete variantu, která se hodí k vašemu zařízení. Každý gril je dodáván s kapsou pro snadné uložení nepoužitého krytu.

 

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze