Kategorie
 
 
 
 
 

Velký zahradní slunečník - moderní řešení pro vaše pohodlí

Dokonale upravená zahrada je výsledkem spojení různorodých prvků. Chcete-li při vašem domě vytvořit harmonické, a zároveň funkční místo vhodné k odpočinku, svou pozornost byste měli zaměřit nejen na rostliny či nábytek, ale i na doplňky - osvětlení, květináče, dekorace ... Jedním ze základních prvků, které dotvářejí zahradní mozaiku , je slunečník - nenápadný detail, který dodá vaší zahradě zcela nový rozměr. Všem, kteří hledají pevný model, který zastíní mnohem víc než jen dvě zahradní lehátka, s potěšením představujeme velké zahradní slunečníky značky Platinum. Proč se vyplatí investovat do modelů z dílny holandského výrobce? Na co byste neměli zapomínat při výběru slunečníku? Zjistěte to!

Velké slunečníky, které vás ochrání před sluncem i deštěm

Ještě donedávna nabídkám většiny obchodů se zahradním nábytkem dominovaly malé kulaté slunečníky s barevnými či vzorovanými plachtami. Velmi rychle se však ukázalo, že malé, provizorní slunečníky nedokázali odolávat silnému větru či prudkým deštěm. Ti, kteří toužili po větší ochraně před nepříznivým počasím, často upouštělo od klasických slunečníků, a raději investovaly do skládacích altánů nebo markýz. Tato řešení fungovaly velmi dobře, ale nemilé překvapení často přicházelo s první prudkou změnou počasí.

Designéři nizozemské společnosti Platinum vyslechli požadavky zákazníků, kteří touží po praktickém a maximálně pohodlném místě pro letní zábavu na dosah ruky. Zahradní slunečníky z nabídky Garden Space splňují hned čtyři funkce: dokáží zastínit i tu největší soupravu zahradního nábytku, poskytují uklidňující stín, chrání před škodlivým UV zářením i deštěm a stylově zkrášlí okolí. Jejich minimalistická forma bez zbytečných ozdob dokonale ladí s prostorami upravenými podle nejnovějších trendů. Kombinace příjemné barvy, jednoduchých tvarů a propracovaných detailů vnese do každé zahrady vkus a styl, kterými se vyznačují ty nejlepší a nejluxusnější letoviska.

Moderní zahradní slunečníky - dlouholetá investice

Zahradní slunečníky ze série Platinum jsou dokonalým spojením estetiky a funkčnosti. Všechny modely dostupné v nabídce Garden Space jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů. Kostra slunečníku je vyrobena z pevného hliníku ošetřeného práškovou barvou. Masivní nerezová konstrukce je stabilní i v případě velmi větrného počasí. Na kovové konstrukci je natažena plachta z odolné nepromokavé textilie, která vám poskytne stoprocentní stín a ochrání vás před ultrafialovým zářením. Nabídka dostupných modelů je opravdu široká. Najdete v ní slunečníky s plachtami různých barev - antracitovou, bílou či béžovou ... Každá z použitých látek se vyznačuje výjimečnou odolností proti vyblednutí, tzn. že si svoji sytou barvu zachovává i přes dlouhodobému působení slunečního záření. Bez ohledu na to, který model zapadne do vaší představy o dokonalé zahradě, můžete si být jisti, že jste rozhodli správně.

Děláte si starosti, že rozkládání velkého slunečníku bude příliš náročné? Hoďte je za hlavu! Velké zahradní slunečníky jsou propracované do nejmenších detailů. Moderní a jednoduché mechanismy umožňují pohodlné otevírání a zavírání slunečníku bez použití síly. Celá konstrukce slunečníku je mimořádně odolná, což výrazně zvyšuje bezpečnost při jejich používání.

Velké zahradní slunečníky CHALLENGER T¹ PREMIUM 3m x 4m

Hledáte slunečník, který dokáže zastínit širokou rohovou soupravu uprostřed vaší terasy? Můžete si být jisti, že model CHALLENGER T¹ PREMIUM splní vaše očekávání! Zahradní slunečník s rozměry 3 x 4 m bez pochyb splní očekávání i ty nejnáročnější klienty, kteří hledají stylové, funkční a moderní vybavení, se kterým je během pečlivě připravené zahradní párty nepřekvapí žádné rozmary počasí.

Díky působivým rozměrům, inovativnímu designu a zajímavému vzhledu si velké zahradní slunečníky CHALLENGER bleskově získaly srdce našich zákazníků, a staly se tak naším absolutním bestsellerem. Každý detail luxusního slunečníku je dotažen do nejjemnější dokonalosti. Pevná vrchní část s plachtou, která je odolná vůči prachu a vodě, je zboku zavěšena na konstrukci, takže vůbec neomezuje možnosti pohybu po terase či zahradě. Díky dvoustupňově nastavitelné konstrukci, kterou můžete otáčet o 360 °, lehce zastíníte i ty Nejhůř dostupným zákoutí, aniž byste museli přenášet těžký podstavec.

Slunečník CHALLENGER T² PREMIUM Ø 3,5 m - elegance v zahradním provedení

Další model ze série CHALLENGER T² PREMIUM potěší srdce každého milovníka vkusného designu. Mimořádně elegantní slunečník má stejné vlastnosti jako jeho výše popsaný "bratr". Jediné, čím se od sebe tyto dva modely z nabídky značky Platinum liší, je tvar vrchní části. Osmiúhelníková střecha s průměrem 3,5 metru vytvoří praktickou bariéru, která vás ochrání před letním mrholením či horkými paprsky slunce, a zároveň stylově zkrášlí vaši zahradu. Šedý, pískový nebo černý slunečník bude harmonicky ladit s avantgardní pohovkou, lehátky nebo houpačkou a dodá vaší zahradě exkluzivní charakter.

Ochranné kryty na velké zahradní slunečníky

Pokud chcete, aby si slunečník udržel svou zářivou a sytou barvu po mnoho let, měli byste ho i patřičně zabezpečit. S tím vám pomohou ochranné kryty AeroCover - lehké návleky, které mimo letní sezóny účinně ochrání každý slunečník.

Většina ochranných krytů je vyrobena z materiálů s vinylovou vrstvou, která pod vlivem mrazu tuhne a praská, a kryty tak přestávají plnit svou primární funkci. Technologové značky AeroCover se s tímto problémem poprali opravdu výborně - na výrobu ochranných krytů použili měkký polyester typu RIPSTOP obohacen o prodyšnou membránovou vrstvu. Dvouvrstvá tkanina zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu a účinně minimalizuje množství bakterií a plísní, které se dále nedokážou množit na povrchu slunečníku. Materiál krytu si zachovává svůj přizpůsobivý charakter bez ohledu na teplotu, což znamená, že zakrytí a následné odkrytí slunečníku vám zabere jen chvíli. Součástí balení každého ochranného krytu na slunečník, gril či zahradní nábytek je i praktická taška.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze