Kategorie
 
 
 
 
 

Paravanas s dobrou cenou

Naše krásné paravány představují rychlé, praktické a zároveň designové řešení v těchto a jiných krizových situacích. Tito skvělí pomocníci dokonale zakryjí všechny nedostatky, které nemusí být na první pohled vidět. Návštěva už klepe na dveře, ale vy jste při každodenním shonu nestihli vše zrovna ideální uklidit?

To však není ani zdaleka vše, co tyto multifunkční designové produkty ve Vaší domácnosti dokáží. Skvěle také poslouží jako "náhradní" rozdělovací stěna, v případě, že si přejete ukrást pro sebe kousek soukromí ve větším prostoru.

Naše paravány vypadají všude jednoduše skvěle. Paravány jsou stabilní, ale v případě potřeby je můžete jednoduše složit a uskladnit, popřípadě opřít o zeď a vyčarovat tak krásnou dekoraci místnosti. Naše široká nabídka různých materiálů, velikostí a barev paravánů Vám umožní vybrat si ten pravý přesně podle vašeho gusta.

Naše krásné paravány představují rychlé, praktické a zároveň designové řešení v těchto a jiných krizových situacích. Tihle skvělí pomocníci dokonale zakryjí všechny nedostatky, které nemusí být na první pohled vidět. Návštěva už klepe na dveře, ale vy jste při každodenním shonu nestihli vše zrovna ideálně uklidit?

Naše paravány představují rychlé, praktické a zároveň designové řešení v těchto a jiných krizových situacích. Tihle skvělí pomocníci dokonale zakryjí všechny nedostatky, které nemusí být na první pohled vidět.

To ovšem není ani zdaleka vše, co tyto multifunkční designové produkty ve Vaší domácnosti dokážou. Skvěle také poslouží jako „náhradní“ rozdělovací stěna, v případě, že si přejete ukrást pro sebe kousek soukromí ve větším prostoru. Naše paravány vypadají všude jednoduše skvěle. Paravány jsou stabilní, ale v případě potřeby je můžete jednoduše složit a uskladnit, popřípadě opřít o zeď a vyčarovat tak krásnou dekoraci místnosti. Naše široká nabídka různých materiálů, velikostí a barev paravánů Vám umožní vybrat si ten pravý přesně dle Vašeho gusta.

Dělič místnosti je rychlá, levná, dekorativní a nepropustná stěna pro váš domov, která obvykle poskytuje vizuální stínění mezi místnostmi nebo rozděluje velkou místnost na menší oblasti. Rozdělovače vám mohou pomoci vytěžit z vašeho prostoru maximum: Mohou vám poskytnout soukromí tam, kde jej potřebujete, ale tam, kde nechcete stavět zeď. Mohou také jasně oddělit prostory a přidat funkčnost do vašeho domova bez potřeby konstrukce stěn. Paravány jsou nejlevnějším způsobem, jak rozdělit místnost, ale mohou se použít i pro dekorativní účely nebo jako způsob, který vám pomůže rozdělit otevřený prostor pro lepší použitelné uspořádání.

Rozdělovače místností nebo paravány se dodávají ve všech provedeních, velikostech, materiálech a výškách. Někteří jdou od podlahy až ke stropu, zatímco jiní se mohou dostat až po temeno vaší hlavy. Mezi základní typy dělících stěn patří skládací a volně stojící provedení, závěsné verze z různých materiálů a styly knihoven.

Níže uvádíme pět základních typů rozdělovačů místností a to, co byste měli zvážit při výběru toho, který je nejlepší pro vaše potřeby a prostor.

Skládací paravan

Nejlepší pro: Větší prostory, rychlé nastavení a mobilitu

Skládací paravány jsou vyrobeny z několika vysokých panelů vyrobených z látky nebo jiných materiálů spojených panty, které umožňují jejich skládání v různé míře. Nevyžadují žádnou instalaci; rozložte je a jste připraveni jít. Při stahování domů je to tak jednoduché, jak složit dělič a vložit jej do stahovacího voídla. Tento typ volně stojících paravánů, které se také nazývají harmonikové paravány, se nijak nepřipevňují k vašemu příbytku, ale sedí přímo na vaší podlaze.

Skládací paravan může mít dlouhou a širokou stopu. Obvykle jsou tlusté, někdy kolem 3-6 cm, když jsou rozloženy, protože potřebují stabilní rám, aby stály. Pokud máte omezený prostor, může se stát, že skládací paraván tam nevejdete. Navíc, nejmenší poryv větru nebo náraz může jej může převrátit. Narovnání panelů snížením akordeonového efektu může pomoci rozšířit stopu soukromí ve větším prostoru. Pro stabilitu vám doporučujeme připevnit na paraván nožičky.

Tyto typy rozdělovačů jsou skvělé i jako projekty pro kutily, ale pokud si je raději koupíte, jsou to obvykle levné rozdělovače místností v závislosti na délce a materiálu, který si vyberete. Jsou také levnější, protože pro jejich umístění nepotřebujete žádné instalační vybavení.

Závěsný pevný rozdělovač

Nejlepší na: Dekorativní použití

Závěsné přepážky jsou panely vyrobené z akrylu, pryskyřice, světlého dřeva nebo jiných pevných materiálů, které visí ze stropu a mohou se otevírat nebo zavírat, aby vám poskytly různé stupně soukromí a světla. Závěsné příčky místnosti ze stropu budou vyžadovat určitý typ stropního hardwaru. Některé závěsné systémy mohou v mnoha případech potřebovat pouze dva šrouby připevněné ke stropu.

Ve spodní části panelů se mohou přepážky připevnit k podlaze, aby zabránily nebo minimalizovaly pohyb panelů. Vážené panely se mohou stále do určité míry kývat a předměty, jako jsou stropní ventilátory, mohou zvýraznit pohyb. Tento typ rozdělovače místností může stát více než volně stojící podlahové paravány, neboť vyžadují nejen stropní hardware, ale panely mohou být těžší nebo větší, v závislosti na designu.

Rozdělovač v podobě knihovny

Výhoda: Rychlá a pevná konstrukce, která slouží také jako úložný prostor

Přihrádka do knihovny je vysoce funkční náhrada, která je v podstatě kusem nábytku. Možná už máte vysokou polici, kterou můžete přesunout na místo, aby sloužila jako příčka místnosti. Tento typ řešení ochrany svého prostoru je dokonalým dělícím a úložným dílem, který pojme knihy, sochy, obrázky, umělecká díla, keramiku a další. Dělič může také nabídnout určité schopnosti blokovat zvuk, pokud jej pevně naplníte knihami.

Jen málo přepážek ve stylu knihovny se rozprostírá blízko stropu, což může v horní části zanechat velkou mezeru, pokud ji nevyplníte předměty, jako jsou rostliny. Vysoké, úzké knihovny mohou být náchylné k pádu a je třeba je stabilizovat a připevnit k sousední stěně pomocí kotev nebo konzol, pokud je to možné, aby se eliminovaly jakékoli problémy. Pokud se rozhodnete koupit oddělovač ve stylu knihovny, hledejte možnosti z druhé ruky nebo očekávejte vyšší cenovky u prodejce.

Volně stojící rovný paravan

Vhodný pro: Útulné prostory, které potřebují soukromí

Volně stojící rovné panelové dělící příčky jsou jako skládací příčky, ale mají zarámované panely z látky nebo jiných materiálů. Rámy obvykle sedí na nohou, které stabilizují kus. Tyto typy dělících systémů mohou být velmi tenké a snadno se vejdou mezi dva předměty nebo do malých prostor, neboť zabírají méně místa než volně stojící dělící příčky ve stylu harmoniky.

Některé modely dělicích panelů umožňují v případě potřeby přidat panely pro větší prostory nebo dodatečné stěny na ochranu soukromí. Typicky jsou tyto panely rámy z plastu, PVC nebo kovu, které mají do rámu vloženou tkaninu nebo jiný typ tužšího materiálu, aby poskytovaly soukromí. Přímé panelové rozdělovače místností mohou být cenově dostupné jako ty ve stylu akordeonu, protože nepotřebují žádné instalační vybavení.

Výhody:

  • Relativně levné
  • Dobré pro malé prostory
  • Snadno se přesouvá

Zápory:

  • Žádná skutečná zvuková bariéra
  • V prostoru může vypadat nepřírozeně

Výběr paravánu

Nejdůležitější částí při výběru rozdělovače místnosti je ujistit se, že se vejde. Změřte si, jakou délku a výšku budete potřebovat. Kromě toho si změřte výšku stropu, abyste neskončili s příliš vysokou nebo příliš krátkou přepážkou. Při zvažování, kam umístit rozdělovač, zvažte stabilitu dílu. Možná budete chtít investovat do kotev, stojanů na rozdělování místností nebo popruhů na nábytek proti převrácení, abyste zajistili bezpečnost své rodiny.

Ale jako u každého kusu nábytku, před koupí musíte zvážit několik dalších věcí. Při výběru rozdělovače závěsné místnosti pamatujte na složitost instalačního hardwaru. Rozhodněte se, zda chcete, aby obrazovka rozptylovala světlo, nebo zda upřednostňujete neprůhledný oddělovač. Nakonec se zamyslete nad tím, zda chcete dělič, který lze snadno otevírat a zavírat, nebo zda dáváte přednost tomu, aby zůstal statický a upevněný na svém místě.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze