Kategorie
 
 
 
 
 

Plynové grily a ohniska - spolehlivé a ekologické

Plynové grily na terasách vyhrávají nad tradičními grily na dřevěné uhlí. Není to jen kvůli našemu pohodlí a rychlosti přípravy oblíbených pokrmů. Záhradný gril Velmi často rozhodují i ​​zdravotní argumenty.

Plynový zahradní gril nebo klasika s dřevěným uhlím?

Záhradný Gril Nová doba přináší moderní prvky do každé sféry našeho života. Nevyhýbá se ani zahradám a zahradním zařízením. Plynové grily na terasách vyhrávají nad tradičními grily na dřevěné uhlí. Není to jen kvůli našemu pohodlí a rychlosti přípravy oblíbených pokrmů. Velmi často rozhodují i ​​zdravotní argumenty.

Proč jsou plynové grily tak populární?

Neděláme to pravděpodobně každý den, ale vždy se no to všichni těšíme. Příprava typických letních dobrot jakými jsou opékané steaky, ryby nebo zelenina dokáže navodit příjemnou atmosféru. A kromě toho - může byt něco lépe než pochoutky servírované přímo z grilu?

Tradičně grilování na dřevěném uhlí má určitě omezení. Už zapalování je složitější. Nestačí tradiční kostka pevného lihu. Pomohou dřevěné třísky. Jejich postupné spalování spolu s dřevěným uhlím je ale zdrojem karcinogenů. Kouř vycházející z ohniska znepříjemňuje život návštěvě a hlavně děti jsou na něj dost citlivé. Chybějící osvětlení ve večerních hodinách může mistru kuchaři také komplikovat život. Největší problém je ale příprava a samotné opékání. Jen těžko se dá zabránit připálení až zuhelnatění pokrmů, když se griluje nad přímým ohněm.

Pro ty kteří jsou si vědomi těchto nedostatků a kromě toho si cení i svůj čas máme řešení. Nabízíme vám novou generaci grilů MarroniGrills®. Svými vlastnostmi přesvědčí ty, kteří se v problematice vyznají.

Zahradní plynové grily MarroniGrills® jsou investicí na dlouhé roky

Gril malýModerní zahradní plynové grily od renomované značky MarroniGrills® splní požadavky každého milovníka grilování v exteriéru. V nabídce jsou různé modely. Grily v antracitové barvě nebo klasické úpravě s leštěného kovu z nerezavějící oceli. Vyberte si plynový gril s počtem hořáků, který nejvíce odpovídá vašim potřebám. Největší modely jsou určeny pro profesionální využití a kromě vysokého výkonu, velkého počtu hořáků a povrchové úpravě určené pro celoroční využití ve venkovním prostředí nabízejí i praktické doplňky zahrnuté přímo v základní výbavě. Vrcholem nabídky jsou šestihorákový zahradní plynový gril CESAR PRO nebo zahradní kuchyň BBQ SICILIA PRO.

Designové zahradní krby pro nostalgické večerní posezení

Ani podzim nemusí být obdobím, kdy se zavřeme mezi čtyři stěny. Vychutnejme si kouzlo podzimní zahrady a atmosféry přímo na terase nebo balkoně. Příroda se mění podle ročních období a stojí za to zůstat s ní i během podzimu v přímém kontaktu.

Pro všechny, kteří si chtějí přímo u domu vytvořit jedinečnou romantickou atmosféru a bavit se nebo diskutovat s blízkými bez ohledu na chladnější večery, představujeme nabídku zahradních plynových krbů. Jsou hitem posledních sezón při zařizování terasy a balkonu. Co může být příjemnější než pohled na blikotajúce plameny v blízkosti zahradního sezení nebo závěsného ratanového vajíčka, kde si užíváme volný čas s knihou a cítíme přitom sálajícího teplo?

Příslušenství na grilování pro začátečníky i profesionály

Na stránkách www.drstudio.cz a www.bamboo.sk najdete různé kryty a stojany, které zvyšují bezpečnost při grilování a rozšiřují možnosti využití zakoupených zařízení. Praktické nářadí vyrobené na profesionální úrovni umožní naplno využít všechny funkce, které plynové grily poskytují. Kuře a jiné dobroty připravené na otočném rožni, jehly na marinování aby chuťové zážitky byly co nejdokonaleji ale i pomůcky pro čištění a zajištění hygieny.

Mimo sezóny nebo při dlouhodobém uskladnění jsou praktickým doplňkem ochranné kryty a obaly na grily a zahradní příslušenství. Značka AEROCOVER® nabízí vzdušné materiály různých tvarů a velikosti, které zajistí ochranu před prachem i vlhkostí.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze