Kategorie
 
 
 
 
 

Celoroční zahradní nábytek - vybavení, které bude sloužit po mnoho let

Většina lidí, kteří hledají vybavení do zahrady, se obvykle rozhodne pro celoroční zahradní nábytek. Moderní soupravy vyrobené z materiálů se zvýšenou odolností nevyžadují pravidelnou impregnaci mohou přečkat zimu venku a zachovávají si perfektní kondici i bez obnovování barvy. Které modely splní očekávání milovníky spolehlivých řešení? Představujeme vám několik návrhů z nabídky drstudio.cz!

 

 

 

UOVO - designový celoroční zahradní nábytek

První místo na našem seznamu patří UOVU - designové houpačce z umělého ratanu. Houpací křeslo uovo je naším absolutním bestsellerem. Celoroční závěsná houpačka uovo není jen pohodlným kouskem, který vám zpříjemní teplé letní dny, ale je také jedinečnou dekorací, která dodá vašemu vnějšímu prostoru nádech luxusu. Tyto houpací křesla navíc nezabírají mnoho místa, takže jsou výborným řešením pro menší terasy či balkony.

Uovo může bez nejmenších problémů přečkat celou zimu na deskách naší terasy. Za svou výjimečnou odolnost vůči vnějším vlivům vděčí materiálu, ze kterého je vyrobeno - umělému ratanu. Nábytek z tohoto materiálu se již několik let těší neutuchající popularitě. A není se čemu divit! Syntetický výplet je dokonalým spojením teplého přírodního povrchu a jedinečné odolnosti. Celoroční zahradní nábytek z umělého ratanu je odolný vůči mechanickému poškození a vnějším vlivům. Garantujeme vám, že dokonalý stav křesel či stolů se nezmění ani po podzimu a zimě strávené na venkovní terase. Výplet z tohoto umělého materiálu nepoškodí voda, UV záření ani vysoké či nízké teploty. Umělé "proutí" tvoří pevné a neporézní vlákna, které neabsorbují vodu ani nečistoty. Díky tomu není jeho udržování v perfektní čistotě (dokonce i bílé modely) vůbec náročné.

MILANO - celoroční zahradní nábytek pro milovníky odpočinku

Další návrh z nabídky značky Oltre potěší všechny, kteří sní o tom, že svou terasu přemění na okouzlující obývací pokoj na čerstvém vzduchu. Celoroční zahradní nábytek ze série MILANO se téměř neliší od luxusních pohovek, se kterými jsme se dosud setkávali pouze v nejmodernějších obývácích. Díky vysoce kvalitním materiálům se podařilo přenést veškerý komfort z obývacího pokoje do exteriéru.

Elegantní minimalistické pohovky MILANO dokonale odpovídají současným trendům. Designový celoroční nábytek do zahrady vám poskytne doslova královské podmínky pro odpočinek v objetí uklidňující zeleně. Nábytek z dílny designérů značky Oltre je navržen tak, aby sloužil vám, vaší rodině i hostům hned několika způsoby. Konstrukce nábytku se skládá z lehkých modulů, které lze sestavovat do nejrůznějších tvarů. Stačí jen pár rychlých pohybů a vícemístných rohová pohovka se v okamžiku změní na zahradní lehátko ideální na odpoledního "šlofíka".

Konstrukci z umělého ratanu doplňují výrazné polštáře z přizpůsobivé čalounické pěny s vysokou hustotou. Zahradní sezení chrání potahy z polyesteru impregnovaného teflonem. Tato ochranná vrstva chrání vlákna polštářů před špínou a vodou. Nábytek tak můžete pohodlně používat i během vlhčích dní.

FILIP II + AMANDA - celoroční konferenční sada do zahrady

Hledáte zařízení na balkon nebo menší terasu? Celoroční zahradní nábytek FILIP II + AMANDA bude trefou do černého! Souprava sestává z kulatého zahradního konferenčního stolku a čtyř křesel AMANDA. Už více nemusíte na podzim hledat místo v přeplněné sklepě či garáži - souprava může přečkat zimu venku.

TOLEDO - praktický celoroční nábytek do zahrady

Setkání s blízkými při chutných jídlech přímo z grilu, rodinné snídaně na terase během volných víkendů a večery při společenských hrách ... Přesně takto vypadají dokonalé letní dny. S celoročním zahradním nábytkem ze série TOLEDO vytvoříte ve vaší zahradě ideální podmínky pro trávení času s rodinou.

Soupravu z nabídky společnosti Zumm tvoří masivní stůl s rozkládací deskou a osm pohodlných křesel. Nábytek je vyroben z hliníku ošetřeného práškovou barvou. Vysoce kvalitní kov ukáže své přednosti zejména v náročném venkovním prostředí. Hliník ošetřený práškovou barvou je lehký, ale odolný vůči poškození a neustále se měnícím povětrnostním podmínkám. Jídelní soupravu můžete používat po celý rok bez ohledu na aktuální počasí. Kontakt s vlhkostí nezpůsobí vznik rezavých skvrn ani olupování barvy. Hliníkový nábytek se snadno udržuje a nevyžaduje žádnou péči.

Celoroční zahradní nábytek a doplňky - vytvořte si krásnou zahradu, kterou budete využívat po celý rok!

V drstudio.cz se o zahrady staráme opravdu komplexně. V naší široké nabídce nenajdete jen celoroční zahradní nábytek, ale i prvky, díky kterým bude vaše terasa funkční a atraktivní zároveň. Všem, kteří si chtějí prodloužit sezónu zahradního lenošení, doporučujeme pergoly MARANZA a PERARA - kvalitní moderní přístřešky vyrobené z kovu. Kovový altán je konstrukce, kterou budete využívat po celý rok. Její střecha je vyrobena z lamel, tedy plochých hliníkových lišt, které lze nastavit pomocí jednoduchého manuálního systému. Mechanismus jejich polohování lze přirovnat k žaluziím. Nastavením sklonu lamel můžete regulovat množství slunečních paprsků, které pronikají na vaši terasu. Sklopené lamely vytvářejí kompaktní vodotěsnou střechu.

Styl vaší terasy nádherně doplní exkluzivní krby, plynové ohřívače šířící příjemné teplo, mrazuvzdorné květináče s krásnými květy či romantické osvětlení, například solární lampy.

 
 
 

Zahradní nábytek který nemá každý

Zahradní nábytek harmonicky spojuje vše, co je potřeba v moderní zahradě - funkcionalismus a luxus. Jednoduchý design vytváří moderní styl. Seznamte se s nabídkou zahradního nábytku v našich prodejnách na Slovensku a uvidíte, jak velký vliv na pohodlí a kvalitu má bezprostřední okolí - zahrada!

Kolekce zahradního nábytku

Sortiment obchodů DR studio, sro je skutečně široký - začínající od základních sedacích souprav, detailů až k doplňkům, které dotvářejí celkový styl Vaší terasy. Výběrem našeho zahradního nábytku dáte nový rozměr prostoru, ve kterém budete chtít trávit co nejvíce času. Snídaně pod širým nebem v parném létě, oblíbená čerstvá káva na terase nebo odpočinek s dobrou knihou, setkání s přáteli, grilování po náročném týdnu - všechny tyto zážitky budete chtít prožívat častěji. Uspořádáním modulů můžete vytvořit vlastní jedinečnou zahradní soupravu nebo můžete použít hotové nábytkové moduly navrženy renomovanými designéry. Naše zahradní stoly a židle, zahradní pohovky a křesla zajistí v teplém, letním období dokonalý odpočinek a relax.

Nejvyšší kvalita zahradního nábytku

Výběrem našeho zahradního nábytku si vybíráte nejen design, ale i kvalitu. Všechny produkty dostupné ve společnosti DR studio, sro poskytují přední místo v kvalitě a exkluzivitě požadované našimi zákazníky. Můžete si být jisti, že speciálně vybrané a testované materiály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a dlouhodobě si zachovají svůj jedinečný vzhled a tvar. Každý kus zahradního nábytku je vyroben precizním řemeslným zpracováním. Naše rozsáhlá nabídka zahrnuje zahradní nábytek a doplňky vyrobené z materiálů, které už léta mají přední místo na trhu.

Zahradní nábytek z umělého ratanu

Zahradní nábytek vhodný do každého ročního období má obrovskou popularitu. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vhodný nejen pro domácnosti, ale i luxusní veřejné prostory - hotely, SPA salony, wellness, restaurace a bazénové centra. Vytvořením zahradní sedací soupravy, či zahradní pohovky a doplněním závěsného houpacího křesla si dopřejete každodenní dávku luxusu. Stačí zavřít oči a hned pocítíte optimální měkkost polštářů a dokonale tvarované opěradlo zajistí pohodlí, které z Vás nechá opadnout všechno napětí a na okamžik Vám dopřeje zapomenout na každodenní starosti. Výhody umělého ratanového zahradního nábytku jsou zárukou pohodlí, který prodejce zaručuje. V každém nábytku vyrobeného z umělého ratanu se odrážejí originální design. Polyetylénové složení materiálu je jednoduše navrženo tak, aby sloužilo milovníkům vnější relaxace. Déšť, sníh, UV záření a další nepříznivé faktory, nemají žádný vliv na stav nábytku.

Zahradní nábytek z přírodního ratanu

V každodenním shonu mezi domácími pracemi a zaměstnáním je něco, co vám umožňuje ve vaší zahradě znovu získat rovnováhu a zapomenout na okolní realitu. Vnější prostředí domu je oblast soukromí propojena s živou přírodou, která v zahradě odhaluje své bohatství barev, tvarů a vůní. Můžete si ji plně vychutnat v pohodlí ratanového zahradního nábytku, který probudí pocit relaxu a oddechu. Přírodní ratan, získaný z indonéských plantáží je ekologickým materiálem. Neobvyklý design v koloniálním stylu, široká kolekce, kvalitní materiál zahradního ratanového nábytku zajistí dlouhodobé užívání. Každý kus zahradního nábytku z přírodního ratanu se výpletu výhradně ručně, takže si můžete být jisti, že dostanete jedinečný originální výrobek propracovaný do nejmenších detailů.

Hliníkový zahradní nábytek

Lehkost, jemnost tvarů a moderní styl - to je hliníkový zahradní nábytek. Pro moderní prostory, veřejné i soukromé, byla vytvořena kolekce designového hliníkového zahradního nábytku. Chladivý vzhled hliníkové konstrukce v kombinaci se zahradní zelení vytváří vkusné dekorativní spojení. Abychom splnili nejvyšší nároky zákazníků, kteří hledají něco víc než všudypřítomný standard, zvolili jsme možnost kombinace hliníku s dřevěnými nebo keramickými detaily.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze